folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kahve Makinesi Almayı Düşünüyorum Tavsiyeniz Nedir

Kahve Makinesi Almayı Düşünüyorum Tavsiyeniz Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam o dediğin expresso instant coffee yani suda eriyen olması lazım. Sen filtre kahve için normal kahve çekirdeklerinin çekilmiş olanını alman lazım.

Tchibo da falan var böyle aroma aroma farklı kahveler, zaten filtre kahveye alışınca instant coffee içesin gelmiyor :D

http://www.tchibo.com.tr/-c400013847.html bunlarmı hocm

expesso capiccino yapacm bn

DJ_Alper tarafından 17/Kas/13 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek

http://pazarr.net/urundetay.asp?urun=49

hocam fiyatları tam bilmemek le beraber daha iyisi yoktur, bir arkadaşta söylemiş zaten.

cafe de ve ofiste kullanıyorduk. ömürlük alet.

su kaynat süt kaynat- buharlar tabak temizle her işi yaparsın (:

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdi makine 

Delonghi EC200

nescafe espreso olmaz dediğiniz toz

nerden alayım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

tschibonun makinası var bende hem latte yapanından hemde express olanından peru chakra veya filtre kahve tüketiyorum gün aşırı gayet sağlam filtre kahveyi içtikten 15 dakika sonra gogo tuvalete işini iyi yapıyor tavsiye ederim

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

nescafe mycafe kullanıyorum ben güzel alet.

normal kahve expresso latte filan yapıyor ama hepsini aynı kahveden yapıyor googledan biraz araştır. fena değil.

tchibo nun makinaları benim bildiğim kapsülle çalışıyor. uzun vadede ekonomiyi sarsıyor çok kahve içenleri.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

normal kahve expresso latte filan yapıyor ama hepsini aynı kahveden yapıyor googledan biraz araştır. fena değil.

tchibo nun makinaları benim bildiğim kapsülle çalışıyor. uzun vadede ekonomiyi sarsıyor çok kahve içenleri.

evet kapsülden dolayı vaz gectım yukarda hp linkini verdım onda nasıl kahve kullanıcam kimse bilmiyomu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

evet kapsülden dolayı vaz gectım yukarda hp linkini verdım onda nasıl kahve kullanıcam kimse bilmiyomu

tchibo kapsülleri doldurulabiliyor ekşide bununla ilgili bişeyler okumuştum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

tchibo dan al baskasına bakma bıle kahveyıde oradan al cafessimo klasik iyidir.
    Kahve makinesi alıcaksan sıcak hava ile kahve yapanlardan alıcaksın. Latte ıcın bırebırdır. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

hocalar bende araya kayniyim. bu aletin mocha expresso latte cappucino gbi cesitli varyasyonarini yapailen bir alet varmi ev kullanimi icin???

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

https://www.google.com.tr/#q=philips%20senseo

...said addicted.
Toplam Hit: 5480 Toplam Mesaj: 42