folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kahve Makinesi Almayı Düşünüyorum Tavsiyeniz Nedir

Kahve Makinesi Almayı Düşünüyorum Tavsiyeniz Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Hocam ''İyi'' bir kahve makinesi 1.000 tlden fazladır. 1.000 tlden aşağı rakamlarda aldığınız makineler orta sınıf veya düşük sınıftır. Kahve çekirdeklerini öğütüp hazırlayan tiplerini araştırmıştım zamanında. Hayalini kurduğum 1975 ford Taunus ile aynı para olduğunu görünce vazgeçmiştim.  Afiyet olsun.

mekan işleten biri olsam 2 - 3 binlira vereyim

amk evde 2 kişiyiz zaten gerek yok :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Hocam ''İyi'' bir kahve makinesi 1.000 tlden fazladır. 1.000 tlden aşağı rakamlarda aldığınız makineler orta sınıf veya düşük sınıftır. Kahve çekirdeklerini öğütüp hazırlayan tiplerini araştırmıştım zamanında. Hayalini kurduğum 1975 ford Taunus ile aynı para olduğunu görünce vazgeçmiştim.  Afiyet olsun.

mekan işleten biri olsam 2 - 3 binlira vereyim

amk evde 2 kişiyiz zaten gerek yok :)

Doğrudur. Yorumlarda ''bundan iyisi yok'' diye tanıtmışlar da ondan dedim.

Her ne alırsan al, sonuçta o kaynar suyun içinde eriyen tek içimlik samimiyetsiz paketlerden daha leziz olacaktır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

http://www.bosch-home.com/tr/private-collection.html deki kirmizi dalgadan kullaniyorum memnunum. Kagit filtreli oldugu icin resimdekine gore daha ekonomik oluyor.

senin paylastiginin aroma secimleri vs. icin tuslarindan secim yapip zimbir duvalak seyler yapion ya hocam o dalga icin ayri ayri koymak pahaliya gelio daha.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

http://www.bosch-home.com/tr/private-collection.html deki kirmizi dalgadan kullaniyorum memnunum. Kagit filtreli oldugu icin resimdekine gore daha ekonomik oluyor.

senin paylastiginin aroma secimleri vs. icin tuslarindan secim yapip zimbir duvalak seyler yapion ya hocam o dalga icin ayri ayri koymak pahaliya gelio daha.

Amcoglu "zimbir duvalak"  nedir bi tanimlasana ya cok iyiymis :))

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    kassiopeia bunu yazdı

http://pazarr.net/urundetay.asp?urun=49

hocam fiyatları tam bilmemek le beraber daha iyisi yoktur, bir arkadaşta söylemiş zaten.

cafe de ve ofiste kullanıyorduk. ömürlük alet.

su kaynat süt kaynat- buharlar tabak temizle her işi yaparsın (:

edit

cihaızn fiyatı 

3.000 $  civarındaymış :) çok hoşuma gitmişti

siyahbereli tarafından 18/Kas/13 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voltigore
    voltigore's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

unl32.jpg%20%28775×318%29

aldım amk

Tchibonun kapsüllü makinesini alsaydın çok daha lezzetli espressolara sahip olabilirdin. Espresso yapmak için basıncı kuvvetli bir makineye ve taze çekilmiş kahveye ihtiyacın var. Ayrıca doğru ayarlarda kahvenin çekilmesi ve basma işlemide ayrı uğraş. 

Hayırlı olsun,

Geyik Candır :]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

Hayırlısı olsun şimdiden buhar çubuguda varmış ne güzel :)
    nescafe, jacobs veya herhangi granül kahve veya tchibo kapsül gibi vücudun ve kalbin içine eden şeylerden kullanma sakın
    öğütülmüş kahve al bas espressonu geç ^^
    içine birazda jameson veya jw black label veya grandmarnier + süt köpüğü offff

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

AMK dün geldi kullandım biraz aldığım kahve softmuş galiba makine güzel yapıyor buz gibi sütü nasıl buharla isitiyo ona hayret ettim amk

neyse görgüsüzlük yapıp akşam 3 fincan kapiçino içince mide pert oldu uyuyamadım sabaha kadar 

vanilya muz portakal aromalarınıda alacam denizliye gidince birde çekirdek kahve alıp çekip kullanacam :)

alacaklar varsa alsın derim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Arçeliğin türk kahvesi makinasında birsürü patent var diyorlar hacı. bende var gayet güzel 30 snde kahve yapior.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Arçeliğin türk kahvesi makinasında birsürü patent var diyorlar hacı. bende var gayet güzel 30 snde kahve yapior.

türk kahvesini bakır cezvede ocakta içerim hoca ben

hanım hazırlar damla sakızlı ve yanında ufak limonlu suyla gelir 

Toplam Hit: 4693 Toplam Mesaj: 42