Kahve Makinesi Almayı Düşünüyorum Tavsiyeniz Nedir
-
NaZi_ bunu yazdı
Hocam ''İyi'' bir kahve makinesi 1.000 tlden fazladır. 1.000 tlden aşağı rakamlarda aldığınız makineler orta sınıf veya düşük sınıftır. Kahve çekirdeklerini öğütüp hazırlayan tiplerini araştırmıştım zamanında. Hayalini kurduğum 1975 ford Taunus ile aynı para olduğunu görünce vazgeçmiştim. Afiyet olsun.
mekan işleten biri olsam 2 - 3 binlira vereyim
amk evde 2 kişiyiz zaten gerek yok :)
-
DJ_Alper bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Hocam ''İyi'' bir kahve makinesi 1.000 tlden fazladır. 1.000 tlden aşağı rakamlarda aldığınız makineler orta sınıf veya düşük sınıftır. Kahve çekirdeklerini öğütüp hazırlayan tiplerini araştırmıştım zamanında. Hayalini kurduğum 1975 ford Taunus ile aynı para olduğunu görünce vazgeçmiştim. Afiyet olsun.
mekan işleten biri olsam 2 - 3 binlira vereyim
amk evde 2 kişiyiz zaten gerek yok :)
Doğrudur. Yorumlarda ''bundan iyisi yok'' diye tanıtmışlar da ondan dedim.
Her ne alırsan al, sonuçta o kaynar suyun içinde eriyen tek içimlik samimiyetsiz paketlerden daha leziz olacaktır. -
http://www.bosch-home.com/tr/private-collection.html deki kirmizi dalgadan kullaniyorum memnunum. Kagit filtreli oldugu icin resimdekine gore daha ekonomik oluyor.
senin paylastiginin aroma secimleri vs. icin tuslarindan secim yapip zimbir duvalak seyler yapion ya hocam o dalga icin ayri ayri koymak pahaliya gelio daha.
-
rakkoc bunu yazdı
http://www.bosch-home.com/tr/private-collection.html deki kirmizi dalgadan kullaniyorum memnunum. Kagit filtreli oldugu icin resimdekine gore daha ekonomik oluyor.
senin paylastiginin aroma secimleri vs. icin tuslarindan secim yapip zimbir duvalak seyler yapion ya hocam o dalga icin ayri ayri koymak pahaliya gelio daha.
Amcoglu "zimbir duvalak" nedir bi tanimlasana ya cok iyiymis :))
-
kassiopeia bunu yazdı
http://pazarr.net/urundetay.asp?urun=49
hocam fiyatları tam bilmemek le beraber daha iyisi yoktur, bir arkadaşta söylemiş zaten.
cafe de ve ofiste kullanıyorduk. ömürlük alet.
su kaynat süt kaynat- buharlar tabak temizle her işi yaparsın (:
edit
cihaızn fiyatı
3.000 $ civarındaymış :) çok hoşuma gitmişti
siyahbereli tarafından 18/Kas/13 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
aldım amk
Tchibonun kapsüllü makinesini alsaydın çok daha lezzetli espressolara sahip olabilirdin. Espresso yapmak için basıncı kuvvetli bir makineye ve taze çekilmiş kahveye ihtiyacın var. Ayrıca doğru ayarlarda kahvenin çekilmesi ve basma işlemide ayrı uğraş.
Hayırlı olsun,
-
Hayırlısı olsun şimdiden buhar çubuguda varmış ne güzel :)
nescafe, jacobs veya herhangi granül kahve veya tchibo kapsül gibi vücudun ve kalbin içine eden şeylerden kullanma sakın
öğütülmüş kahve al bas espressonu geç ^^
içine birazda jameson veya jw black label veya grandmarnier + süt köpüğü offff -
AMK dün geldi kullandım biraz aldığım kahve softmuş galiba makine güzel yapıyor buz gibi sütü nasıl buharla isitiyo ona hayret ettim amk
neyse görgüsüzlük yapıp akşam 3 fincan kapiçino içince mide pert oldu uyuyamadım sabaha kadar
vanilya muz portakal aromalarınıda alacam denizliye gidince birde çekirdek kahve alıp çekip kullanacam :)
alacaklar varsa alsın derim
-
Arçeliğin türk kahvesi makinasında birsürü patent var diyorlar hacı. bende var gayet güzel 30 snde kahve yapior.
-
HolyOne bunu yazdı
Arçeliğin türk kahvesi makinasında birsürü patent var diyorlar hacı. bende var gayet güzel 30 snde kahve yapior.
türk kahvesini bakır cezvede ocakta içerim hoca ben
hanım hazırlar damla sakızlı ve yanında ufak limonlu suyla gelir