Kahve Makinesi Önerisi- (Makineyi Aldık)
-
kasım indirimlerinde kahve makinesi almak istiyorum. seçenek sayısını ikiye düşürdüm sayılır.
veya
bir de philipse baktım haftasonu vatanda 19.500 tlydi
ama kronik çok fazla problemi var (süt aparatı kolay kırılıyor kalitesiz plastik. kahve öğütücü pisliği tadıbozuyor. evde temizlenmiyor temizlik ücret 1500 tl , sıcak kahve istesen bile soğuğa yakın bir kahve yapıyor vb) diye vazgeçtim.
25.000 tl yi geçmeyen premium kahve makinesi varsa veya verdiklerimi kullanıyorsanız yorum yapabilirseniz sevinirim.
kolay gelsin
-------------------------------------------------------
EDİT=> Makineyi aldım
dün mediamarkt izmir optimum avm de %15 net indirim vardı. 28900 TL ye aldım.
iki tane tchibo gold selection çekirdek kahve aldım 1000 gramlık. orda tadına baktık hoşumuza gitti.
bugün kuracağız. bundan sonrası için kahve önerisi varsa yumuşak içimli önerilerinizi alabiliriz. fikir bildiren herkese teşekkürler.
manglerman tarafından 07/Ara/25 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Nasıl bir kahve içicisisin hocam? Espresso, filtre? Süt köpüğünün kıvamı ne kadar önem arz ediyor? Ne kadar uğraşırım makinenin ıvır zıvırı ile diyorsun? Sütünü koy, suyunu doldur, kahvesini demleme başına koy tamperle falan?
Ona göre seçelim
-
10 yıl önce bi delonghi aldım manuel bozulmadı şerefsiz
şimdi bozulse otomatik alırmıyım almam yine manuel alırım yılda1 defa kireç temizliği tamam bitti gitti :)
-
https://www.tchibo.com.tr/products/225070053972/esperto-2-milk?article_id=172164914830
bunu aldık 1 sene oldu memnunum ama hanım süt köpüğü az diyo
-
benim içtiğim tek kahve => kahve dünyası latte :)
evde zaten filtre kahve ve türk kahve makinesi var. ben ikisini de içmiyorum. sadece yumuşak içim dibek kahvesi artuklu beyden geliyor :)
bir de sıcak olması önemli. ılık veya soğuk olunca içemiyorum.
asıl kahveyi hanım seviyor.
makinenin ıvız zıvırıyla elimden geldiği kadar uğraşmak istemiyorum. parçalar makinede yada elde hızlı yıkansın, başımıza iki de bir dert çıkarmasın.
Süt köpüğünün kıvamı tabi iyi olsa iyi olur gönderdiğim makinelerde lattecremasystem diye bişey varmış çok üstün bir teknolojiyle yapıyormuş bu işi :) hiç tatmadığım için bilemiyorum. işte kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
-
erdem358 bunu yazdı
https://www.tchibo.com.tr/products/225070053972/esperto-2-milk?article_id=172164914830
bunu aldık 1 sene oldu memnunum ama hanım süt köpüğü az diyo
tam yağlı soğuk süt kullan
sütaş kırmızı kapak veya barista sütü
-
Siemens'in HomeConnect serisi cihazları çok iyi, EQ700 serisine bakabilirsiniz, 9 taksit.
-
CanKirca bunu yazdı
Siemens'in HomeConnect serisi cihazları çok iyi, EQ700 serisine bakabilirsiniz, 9 taksit.
bütçemin çok üstünde hocam maalesef. en düşük 35 den başlıyor.
-
KKTC de philips kullaniyordum kaliteli cekirdek kullandigin surece lezzet de cok guzeldi. Maltada delongi aldim. Pismanim temizlemesi zor. bakimi problemli. Almanyadan parca bekliyor suanda evde...
-
Bana da türk kahvesi makinesi lazım.
şu grundig'in çift cezveli olanlarını methediyorlar su haznesi arkasında olan.
Var mı kullanan
-
DrKeworks bunu yazdı
Bana da türk kahvesi makinesi lazım.
şu grundig'in çift cezveli olanlarını methediyorlar su haznesi arkasında olan.
Var mı kullanan
arçeliğin telvesi iyidi 2018 de almıştım geçen yıl bir tane daha aldım o sorunlu