folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kahve Makinesi Önerisi- (Makineyi Aldık)

Kahve Makinesi Önerisi- (Makineyi Aldık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

ya delonghi al ya da ninja, çok haove meraklısıysan gurme isen tamotomatik alma bence aromayı tam veremiyor, ama filtre yada bir sürü kahve çeşidinden 10 kat daha iyi ama tabiki gerçek bir espresso olmuyor.

türkiye de nescafe nin çok büyük bir alışkanlığı var bu nedenle orjinal nescafe classic in tadında çekirdek ve filitre kahve çıkarmış nescafe (türkiye de sadece gold filitre vardı)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    EmiRReiS bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı

KKTC de philips kullaniyordum kaliteli cekirdek kullandigin surece lezzet de cok guzeldi. Maltada delongi aldim. Pismanim temizlemesi zor. bakimi problemli. Almanyadan parca bekliyor suanda evde...

bro delongiye laf atma taş olursun. philips bile bir çok ürünü delongiye yaptırıyor. 

artık ne yapıp bozduysan :)

Bro philips latte go cok guzel urundu. delongi den randiman alamadik. ben ortalama gunde 10-12 bardak iciuyorumdur. Maltada ki evde 2 yazilimciyiz diger arkadas da benim yarim icse 3 ayda pert oldu alet. Almanyadan almistim servis de ki kisi bu ariza imkansiz 2 yildan sonra cikmali diyor. video attim ogutucunun dislileri erimis dedi. yenisini yolladilar daha gelmedi.

ki philips benim yatalak oldugum donemde yanimda idi. Eve gelen misafirlere vs de kahve yaptik sonucta gunde 40 bardaga kadar ciktigimiz zamanlar olmustur tik demedi, 2 yil kullandim.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Amazonda kampanya vardı şu 9 taksitle 20k ya geldi, 1000 TL worldpuan kazandım ekstra.

https://www.sharkninja.com.tr/products/ninja-luxe-cafe-premier-espresso-makinesi-es601eu?srsltid=AfmBOop4pQKaKCOflL8sBnSRgHddNXjMk9RQLsjgTtGwS06tHXx35kdW

qoqo tarafından 12/Kas/25 16:12 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Amazonda kampanya vardı şu 9 taksitle 20k ya geldi, 1000 TL worldpuan kazandım ekstra.

https://www.sharkninja.com.tr/products/ninja-luxe-cafe-premier-espresso-makinesi-es601eu?srsltid=AfmBOop4pQKaKCOflL8sBnSRgHddNXjMk9RQLsjgTtGwS06tHXx35kdW

Bu tam otomatik değil dimi ? 

Aslında kendime ilave bunu alabilirim. Güzele benziyor. İnox kalitesi temizlik kabiliyetleri ve zorluk durumunu bir özet geçersen sevinirim hocam.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Bu tam otomatik değil dimi ? 

Aslında kendime ilave bunu alabilirim. Güzele benziyor. İnox kalitesi temizlik kabiliyetleri ve zorluk durumunu bir özet geçersen sevinirim hocam.

Yarı otomatik bu.

Kahveyi çekip miktarı kendi ayarlıyor (Tabi senin isteğine göre de ayarlıyor) sen sütü köpürtüp istediğini yapıyorsun. Detaylı inceleme;

https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/ninja-luxe-cafe-premium-kullanici-deneyimi-espresso-filtre-ve-cold-brew-tek-cihazda.11077/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    rakkoc bunu yazdı
    EmiRReiS bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı

KKTC de philips kullaniyordum kaliteli cekirdek kullandigin surece lezzet de cok guzeldi. Maltada delongi aldim. Pismanim temizlemesi zor. bakimi problemli. Almanyadan parca bekliyor suanda evde...

bro delongiye laf atma taş olursun. philips bile bir çok ürünü delongiye yaptırıyor. 

artık ne yapıp bozduysan :)

Bro philips latte go cok guzel urundu. delongi den randiman alamadik. ben ortalama gunde 10-12 bardak iciuyorumdur. Maltada ki evde 2 yazilimciyiz diger arkadas da benim yarim icse 3 ayda pert oldu alet. Almanyadan almistim servis de ki kisi bu ariza imkansiz 2 yildan sonra cikmali diyor. video attim ogutucunun dislileri erimis dedi. yenisini yolladilar daha gelmedi.

ki philips benim yatalak oldugum donemde yanimda idi. Eve gelen misafirlere vs de kahve yaptik sonucta gunde 40 bardaga kadar ciktigimiz zamanlar olmustur tik demedi, 2 yil kullandim.

Guncelleme, parca geldi. servise gotun taksinlar dedi. Ben hallederim dedim actim icini, parca uymadi. tekrar iletisime gectim. Yanlis modele gore parca yollanmis. Biraz icini kurcalayip temizleyince calismaya basladi ama arada hataya dusuyor 2-3 kapat ac yapinca duzeliyor. 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

Makineyi aldım 

https://www.akakce.com/espresso-makinesi/en-ucuz-delonghi-magnifica-plus-ecam320-70-tb-tam-otomatik-fiyati,675506099.html

dün mediamarkt izmir optimum avm de %15 net indirim vardı. 28900 TL ye aldım.

iki tane tchibo gold selection çekirdek kahve aldım 1000 gramlık. orda tadına baktık hoşumuza gitti. 

bugün kuracağız. bundan sonrası için kahve önerisi varsa yumuşak içimli önerilerinizi alabiliriz. fikir bildiren herkese teşekkürler.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
Toplam Hit: 2296 Toplam Mesaj: 38
latte kahve makinesi kasım indirimi coffe