Kale Gibi Bir Bilgisayar Nasıl Elde Edilir
-
1) güvenlik yazılımlarına güvenme
2) internete sanal makinadan bağlan, hiç bir dosyayı gerçek makinaya taşıma, hiç bir kişisel bilgiyi de sanal makinaya taşıma
3) ortalama bir VPS al, SSL proxy kur, internete bu proxy ile bağlan.
Sanırım baya önlem almış olursun. 3. madde yerine tor da kullanılabilir ama çok yavaş, video izlenmiyor vs vs.
-
microsoft serisi işletim sistemi kullanıyorsun ve gizlilik diyorsun şakacı seni
-
O Değilde Hocam Bu Gizlilik Hevesi Nereden Esti. :)
Yiğidin Malı Ortada Olur Üstadım. Kur Bir Anti Virüs Bilmediğin Dalgaları Kurma Bilgisayarına, Gerisi Yaptığın Her Şey Seninle İlgili Geride Bir İz Bırakmana Neden Olur..
Çok Gizli Konuşmalar Yapacaksan Sana Safetyjabber Programını Öneririm, Yazışmaları Kriptolayarak Görüşme Sağlayan Bir Yazılım.
3. Şahısların Yazışmaları Takip Etmesi Şayet Ağ Yada Sahibi Olduğun Sistemin İçinden Sniflenmiyor İsen Mümkün Değil.. Kısaca Yakın Mesafeden İzlenmiyorsan Mümkün Değil...
ShockMan tarafından 07/Ara/12 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
linux + VPS + wine
-
Kesinlikle Windows kullanma. Linux kur ordan da Tor'a bağlan ;)
-
DevilRullz bunu yazdı
Kesinlikle Windows kullanma. Linux kur ordan da Tor'a bağlan ;)
kısmen haklısın, yani linux kurup tor'a bağlanması %100 güvenlik kesinlikle ifade etmez çünkü tor browser harici ya da tor'un proxy'si ile giriş çıkış yapan tüm programların bağlantıları harici bağlantılar yine güvenliksiz olur. bu sorunu aşmak içinse, bilgisayarı açtığın andan itibaren giriş, çıkış yapan bütün internet trafiğinin şifrelenmiş olması gerekir. bunun da en mükemmel yolu tabii ki de bu sistemde de tor'u kullanmak olacaktır; artık bir yolu var. adamlar bizim için yapmış, "tails" öneririm.
-
Linux kullanmadıgım için Linux güvenli diye söyleyemem
windows kullanıcısı isen windows server 2012 kullanarak güvenlikte bire adım önde olursun
wireless yayın kullanmayıp, donanımsal bir firewall satın alabilirsin örneğin Fortigate
fortigatin içerisinde de güvenlik yazılımı yani antivirüs antiweb oluyor onunda lisansını aktif ettirdiğini düşünürsek işletim sistemi ve network trafiği güvende demektir
küçük bir tool ilede yazışmaları kriptolarsan, kavlyenin önüne antikeylogger takıp, windeows serverın firewallunu defualtt kullandıgını varsayarsak kolay kolay aşılmayacağını düşünüyorum
-
türk erotik sitelerine girme . Güvendesin demektir...
-
karahanx bunu yazdı
türk erotik sitelerine girme . Güvendesin demektir...
:D
-
istediğinin tek yolu fişi çekmek