folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Kale Gibi Bir Bilgisayar Nasıl Elde Edilir

Kale Gibi Bir Bilgisayar Nasıl Elde Edilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek

1) güvenlik yazılımlarına güvenme

2) internete sanal makinadan bağlan, hiç bir dosyayı gerçek makinaya taşıma, hiç bir kişisel bilgiyi de sanal makinaya taşıma

3) ortalama bir VPS al, SSL proxy kur, internete bu proxy ile bağlan.

Sanırım baya önlem almış olursun.  3. madde yerine tor da kullanılabilir ama çok yavaş, video izlenmiyor vs vs.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

microsoft serisi işletim sistemi kullanıyorsun ve gizlilik diyorsun şakacı seni

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

O Değilde Hocam Bu Gizlilik Hevesi Nereden Esti. :)

Yiğidin Malı Ortada Olur Üstadım. Kur Bir Anti Virüs Bilmediğin Dalgaları Kurma Bilgisayarına, Gerisi Yaptığın Her Şey Seninle İlgili Geride Bir İz Bırakmana Neden Olur..

Çok Gizli Konuşmalar Yapacaksan Sana Safetyjabber Programını Öneririm, Yazışmaları Kriptolayarak Görüşme Sağlayan Bir Yazılım. 

3. Şahısların Yazışmaları Takip Etmesi Şayet Ağ Yada Sahibi Olduğun Sistemin İçinden Sniflenmiyor İsen Mümkün Değil..  Kısaca Yakın Mesafeden İzlenmiyorsan Mümkün Değil...

ShockMan tarafından 07/Ara/12 14:24 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

linux + VPS + wine

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Kesinlikle Windows kullanma. Linux kur ordan da Tor'a bağlan ;)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Kesinlikle Windows kullanma. Linux kur ordan da Tor'a bağlan ;)

kısmen haklısın, yani linux kurup tor'a bağlanması %100 güvenlik kesinlikle ifade etmez çünkü tor browser harici ya da tor'un proxy'si ile giriş çıkış yapan tüm programların bağlantıları harici bağlantılar yine güvenliksiz olur. bu sorunu aşmak içinse, bilgisayarı açtığın andan itibaren giriş, çıkış yapan bütün internet trafiğinin şifrelenmiş olması gerekir. bunun da en mükemmel yolu tabii ki de bu sistemde de tor'u kullanmak olacaktır; artık bir yolu var. adamlar bizim için yapmış, "tails" öneririm.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Linux kullanmadıgım için Linux güvenli diye söyleyemem

windows kullanıcısı isen windows server 2012 kullanarak güvenlikte bire adım önde olursun

wireless yayın kullanmayıp, donanımsal bir firewall satın alabilirsin örneğin Fortigate

fortigatin içerisinde de güvenlik yazılımı yani antivirüs antiweb oluyor onunda lisansını aktif ettirdiğini düşünürsek işletim sistemi ve network trafiği güvende demektir

küçük bir tool ilede yazışmaları kriptolarsan, kavlyenin önüne antikeylogger takıp, windeows serverın firewallunu defualtt kullandıgını varsayarsak kolay kolay aşılmayacağını düşünüyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

türk erotik sitelerine girme . Güvendesin demektir...

Hayat Bizi 61 kenara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı

türk erotik sitelerine girme . Güvendesin demektir...

:D

İts My Life. NOW or NEVER
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

istediğinin tek yolu fişi çekmek

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 7351 Toplam Mesaj: 45