Kale Gibi Bir Bilgisayar Nasıl Elde Edilir
-
blackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Tor browseri kur başka bişey kurma.
Bu soruyu soruyosan zaten hicbir programin sagladigi guvenlige guvenme haci =)
tor browser i kullanırssam aq o da sağlam ayak değil ya ip değişiyor o zaman hotspot kullnammaın ne manası varsa tor da ip değişiyor değilmi şeyhim
Sen ne diyon la?
-
DevilRullz bunu yazdıblackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
tor browser i kullanırssam aq o da sağlam ayak değil ya ip değişiyor o zaman hotspot kullnammaın ne manası varsa tor da ip değişiyor değilmi şeyhim
Sen ne diyon la?
pardon !
-
blackglove bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıblackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Sen ne diyon la?
pardon !
Git yazını bir daha oku. Türkçe mi yazdın sen şimdi? Ayrıca Tor sağlam ayak değil demişsin hemde gelmiş gizlilik hakkında bilgi istiyorsun. Tor'un çalışma mantığını bilmeden konuşuyorsun. Tor, senin internette bulabileceğin gizlilik seçeneklerinden en iyisi ;)
-
DevilRullz bunu yazdıblackglove bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıblackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Sen ne diyon la?
pardon !
Git yazını bir daha oku. Türkçe mi yazdın sen şimdi? Ayrıca Tor sağlam ayak değil demişsin hemde gelmiş gizlilik hakkında bilgi istiyorsun. Tor'un çalışma mantığını bilmeden konuşuyorsun. Tor, senin internette bulabileceğin gizlilik seçeneklerinden en iyisi ;)
gardaşım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ben sanal dünyada fazla bişey bilmediğimi ama öğrenmeye aç olduğumu 7800000 kere belirtmişim o yüzden yazdım onu toruda burda öğrendim zaten