Kalıcı Dövme Fiyatları Hakkında Bilgisi Olan
-
Arkadaşlar konu başlıgında kısa ve öz açıkladım kalıcı dövme fiyatları hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Birde semt şehir =)
-
Valla şuan fiyat falan bilmiyorum ama deniz olan (yani yazın daha çok ziyaret edilen) yerlerde bu işler daha yaygın bunu biliyosundur gerçi sende ama yazayım dedim o_O
-
istanbulda 100ede 50eyede makinayı açıyolar ama tabi yaptırıcağın dövmeyle alakalı fiyat artıyo arkadaş yaptırdı ordan biliyorum :)
-
Bizim Arkdas Yapıyor 150ye Fazla Büyük Olmamak Sartıyla
-
hocam güzel bi dövme 250 300 den aşağı olmaz :/ ben araştırdım bi ara kafama koymuşdum ama çok pahalı yav
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
hocam güzel bi dövme 250 300 den aşağı olmaz :/ ben araştırdım bi ara kafama koymuşdum ama çok pahalı yav
-----------------------------İstanbuldaysan 150-200 arasına yaptırırım sana çok çok abartılı büyük olmamak sartıyla
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------İstanbuldaysan 150-200 arasına yaptırırım sana çok çok abartılı büyük olmamak sartıyla
-----------------------------hocam ben Mustafa Kemal Atatürkün İmzasını attırıcam ne kadar? 150 deme dalarım :D
-
en fazla 10 harfli bi kelime için ne alırlar? font biraz şekilli olcak.
-
miami'de miami ink var :) saati 250 $, minimum 500 $ :)
-
Benim tanıdıklar hep 1000 civarı fiyat gördüler.
Tabi büyük dövmelerdi.
-
İstanbuldaysan 150-200 arasına yaptırırım sana çok çok abartılı büyük olmamak sartıyla
-----------------------------istanbulda nerde hocam? çok abartılı büyükden kasıt ne? ne kadar olabilir yani