Kalıcı Dövme Fiyatları Hakkında Bilgisi Olan
-
-----------------------------
hocam ben Mustafa Kemal Atatürkün İmzasını attırıcam ne kadar? 150 deme dalarım :D
-----------------------------geçen senelerden birinde 10 kasımda m ne bedavaya yapıyolardı :/ ben de istiyorum imza kaçırdık. sanmıyorum o kadar pahalı olucağını onun :/
-
ankarada makinanın açılış fiyatı 50 den başlıo istediğin şekle şemale boyutuna göre fiyat deişio hocam ama şekli iyi bul ona göre yaptır
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
hocam güzel bi dövme 250 300 den aşağı olmaz :/ ben araştırdım bi ara kafama koymuşdum ama çok pahalı yav
-----------------------------İstanbuldaysan 150-200 arasına yaptırırım sana çok çok abartılı büyük olmamak sartıyla
-----------------------------hocam ben Mustafa Kemal Atatürkün İmzasını attırıcam ne kadar? 150 deme dalarım :D
-----------------------------100 FAlan Tutar Ortalama Arkdasa Sorarım Tekrar HeyQirs@ymail.com ekle Msne Sende
-
Kız arkadaşım yaptırdı Avcılarda 50 TL Atatürk İmzası ..
Ahanda Resim Canımı içinin kolu .. (=

-
konuyla alakasi yok ama bana gül ve ay önerebilirmisiniz,gül güldür ay aydir ama biraz cekici sekilde olmasini istiyorum
dövme icin
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Kız arkadaşım yaptırdı Avcılarda 50 TL Atatürk İmzası ..
Ahanda Resim Canımı içinin kolu .. (=

-----------------------------hocam adres verirmisin avcıların neresinde az çok bilirim oraları. Dayım orda oturuyor.
-
Ben sana Pm atıcam hocam hiç merak etmeyesin =)
-
200 ytl diye biliyorum..