Kalıntı Bırakmadan HDD Biçimlendirme
-
Merhaba arkadaşlar kalıntı olmadan herşeyi silicek bi program arıyorum active kill disk diye bi program var ama win7 de çalıştıramadım sildiğinde yani bicimlendirdiğinde kurtarma programıyla baktım diyelim hiçbirşey çıkmaması lazım fbi bile baksa incelese bi bok bulmaması lazım :D böyle bi program önerecek olan warmı
-
r wipe and deleteyi indirdikten sonra diski fat32 olarak formatla... ondan sonra programdan wipe free space de, wiping algortyhm olarakda Dod 5200.28-Std yi seç... -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
r wipe and deleteyi indirdikten sonra diski fat32 olarak formatla... ondan sonra programdan wipe free space de, wiping algortyhm olarakda Dod 5200.28-Std yi seç...
fat32 yapdıgım zaman 4gb üstü dosyaları atamıyorum nfts yapsam sorun olurmu -
ccleanerde de var.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
ccleanerde de var.
yok hocam o işe yaramaz 12 saat felan sürüyo bununla formatlamak yani 1 kere geçiyo gene formatlıyo bikaçkerz formatlıyo yani kalıntı bırakmıyo böyle bi program lazım yukardaki programı araştırıyom -
Hacı dün HDD'ni kurtarmaya çalışıyordun şimdi silmeye çalışıyorsun ne iş :)
-
ben full format atıp sonra tamamen dolduruyorum sonra bi daha format atıyorum.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------buda güzel bi yntem ama gelişmiş programlarla sektör üstüne 2 defa yazılmış şeyleride buluyolar diye biliyorum
ccleanerla format atılıyomu bilmiyorum ama güzel bi silme sistemi var 35 kere falan geçiyo sektörün üstünden sanırım, yalnız ayarlarını yapmak lazım, bide beklemesi uzun sürer, boyutlara bağlı olarak günlerce sürebilir...
-
Prometheus bunu yazdı:
tepem attı aq bi filmi bile 3 saatte kurtarıyo indirsem daha hızlı indiririm :D giden gitmiştir diyip başladık böyle birşeye :D -
Max blast bir araştır kral programdır..
-
active kill disk iyidir bu konuda dostum benim bildiğim bu konuda en stabil programda odur ama niye win 7 den açmaya çalışıyorsun onu. Hirens boot cd veya benzeri kurtarma cd/dvd lerinin içerisinde var o ram den çalıştır temizle tamamen ham disk haline getiriyor..