folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Kalıntı Bırakmadan HDD Biçimlendirme

Kalıntı Bırakmadan HDD Biçimlendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

active kill disk iyidir bu konuda dostum benim bildiğim bu konuda en stabil programda odur ama niye win 7 den açmaya çalışıyorsun onu. Hirens boot cd veya benzeri kurtarma cd/dvd lerinin içerisinde var o ram den çalıştır temizle tamamen ham disk haline getiriyor..

hirenboot cd deme aga çok fena yaraladı beni o cd den şüpeleniyom 1 tb hdd heba oldu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Nasıl??

Hocam ben yıllardır kullanırım teknik servis dönemimdede bir ton artık işe yaramaz denen  hdd yi kurtardım ben aktive kill disk ve o zamanlar hirens la..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı:

Nasıl??

Hocam ben yıllardır kullanırım teknik servis dönemimdede bir ton artık işe yaramaz denen  hdd yi kurtardım ben aktive kill disk ve o zamanlar hirens la..

birden hdd i biçimlendirdi 1 tb içi doluydu filmle ıvır zıvırla bootcd i denerken oldu bu olay benden kaynaklanıyoda olabilir cd den linuxi felan başlattım böyle oldu şaşırdım kaldım şimdide hdd i tamamen temizlemeye çalışıyom filmlerin f si olmasın içinde rüyama giriyo aq 1 tb borumu :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

win98 cd si veya başlangıç disketi bul. fdiskle tüm birimleri iptal edebiliyorsun. eminim bişey kalmaz geriye (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Revo Uninstaller / Araçlar / iz silici / kanıt yok edici

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

:) Hocam suçu hirens a atma yav bariz belli hata sende:) Şaka bir yana üzüldüm dostum ne demek olduğunu iyi bilirim defalarca basit şeyler yüzünden bende kaybettim çok veri. Yinede active kill disk derim ben uzun sürer ama verim alırsın ..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://www.dban.org/download

kesin çözüm ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1280&bih=591&q=fbi+%C4%B1n+kulland%C4%B1%C4%9F%C4%B1+sil&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=ba29c8cddf27b444

Toplam Hit: 3019 Toplam Mesaj: 19