folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kalorifer Böceklerine Karşı Etkili Hangi İlaç Var ?

Kalorifer Böceklerine Karşı Etkili Hangi İlaç Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    detan mi raid mi bocek kiranla 5 6 gunde kurutmustum hepsini aga sende dene yuvalarini bulursan icine sik alciyla kapat bence birkac kilo alci al evdeki tum delikleri ve kapi bencere kenarlarindaki delikleri ilac sıkıp kapat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

İzmir'de 3. katta bir eve taşınmıştım. Evde görünürde hiçbir şey yok. Temiz her yer. Gece yarısı her yer bunlarla doldu. Raid ile bir gecede 10-15 tane öldürdüm. Ertesi gün yine aynı olunca ilaçlama şirketini çağırdım. 3 gün sonra bir tane daha görünce artık evi boşaltıp yurda geçtim. Bunlardan kurtuluş çok zormuş. Binayı ilaçlatmak dahi gerekebilir. Sayıca az değillerse daha fazla çoğalmadan bir firmaya ilaçlatmak iyi olur.

hocam eve 2 adet kedi alarak kadıköyde bunlardan uzunca bir süre kurtulmuştum. hayvanlara sudan başka bir şey vermiyordum, adeta böcekle besleniyordu garibanlar.

İlginçmiş hoca çözümün :) Valla berbat bir durum. Allah'tan şu simsiyah olan hamamböcekleri gibi değiller. Yine yüzüne az da olsa bakılabiliyor. Hatırlıyorum da ışığa karşı da hassastı bunlar. Geceleri karanlıkta dolaşıyorlardı sadece. Yattığım odanın lambasını ve bağlantılı olan koridoru açık bırakıyordum. Oldukları yerde donup kalıyorlardı. Yaklaşamıyorlardı. Sonra da tüydüm zaten. Öğrenci adamım. Tek başıma kalıyordum evde. Böcek fobim var bir de meydan savaşına girmek zorunda kaldık :D

Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 03:54'da FireX tarafından düzenlendi.

hocam bir diğer çözüm de uv lambaları eğer cibinlikli yatakta yatabilirsen yani cibinlik olarak beyaz çarşaf kullanacaksın; uv lambası alırsan çıkamıyor şerefsizler. insan gözüne zararlı bunu da söylemekte fayda var.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hepinize hayırlı sahurlar xD

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

Benim evdede sarı çizgili olanları var. Her yaz geliyorlar. Uçmaya,zıplamaya başladılar. Açıkta birşey bırakamıyorum. Ekmek kırıntısı,şeker,bulaşık sürekli temizliyorum mutfağı yinede bitmiyorlar. Çaresi yok bende öldürüp bırakıyorum leşini, ibreti alem olsun diye :D Kışa ne kaldı şunun şurasında :D

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

raid kutu şeklinde olanlardan al ben evdekilerden öle kurtuldum sik kadar delikleri var kutuları nasıl giriyolar içine bilmiyorum ama 1 gecede hepsi telef olmuştu onları toplaması uğraştırdı biraz sadece

Raid%20Bocek%20Yemi

THE BeYaZ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:

raid kutu şeklinde olanlardan al ben evdekilerden öle kurtuldum sik kadar delikleri var kutuları nasıl giriyolar içine bilmiyorum ama 1 gecede hepsi telef olmuştu onları toplaması uğraştırdı biraz sadece

Raid%20Bocek%20Yemi

Bugün alıcam bir tane tam olarak nerelere yerleştirdin bunları dolapların içine falanmı yoksa açık alanamı

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

eczaneden böcek ilacımı alınır hacı, sivrisinekmi bu.. gidecek bi tarımsal ilaç bayisine, etkili güzel bi ilaç alacaksın olacak bitecek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar bir kaç kişi tarım ilacı demiş ama dikkat edin komsularınızda öldürmeyin. Tarım ilaçları çok ağırdır mahfeder adam öldürür. O tablet gibi olanlardan alın. Eğer binanın bodrumu varsa oradan geliyor kapı arasından giriyor. Kapının altına bez felan koyun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

doğada bu haşeratı hangi hayvanat yer ?

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

doğada bu haşeratı hangi hayvanat yer ?

Kertenkele türleri genelde proteinli ve su ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı böcekle beslenirler.

Bazı yılan türlerinden kemirgenlere kadar mirket falan aç kalınca yer yani bunları, bunlar doğanın piyadesi gibi, karınca kolonileri bile yer bunları.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 5872 Toplam Mesaj: 29