Kalorifer Böceklerine Karşı Etkili Hangi İlaç Var ?
-
tiner sık şerrefsizim kafaları güzel olsun ....
bir yere kokoreç koy tamammı üzerine de dtt dök sabaha bişeycikleri kalmaz...
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------doğada bu haşeratı hangi hayvanat yer ?
-----------------------------iguana beslemek mantıklıdır fakat evde daha önce varolan zehirleri de yalayıp yutacağı için yeltenmemende fayda görüyorum.
-
kesinlikle detan maxi
üzerinde 6 ay mı 1 senemi ne etkili yazar ama saolsun bi 6-7 yıldır gelmiyolar
her türlü çeşiti denedik o 5gen şeklinde olanıda denedim ama detan maxi gibisi yok kesinlikle kurtul
-
detan maxi veya agir tarim ilaclari dene :p sulandir bas ilaci. evi bosalt sabah geri donup cesetleri toplayabilirsin :)
-
raid böcek yemi aldım bugün koydum sağa sola bakalım gelişmelerden haberdar edicem.
-
Raid zaten reklamlardan para kazanan bir firma.
Detan max iyi ama yeterli olmuyor bu böceklere (yaşadım biliyorum)
Ziraat ilaçları satan dükkana git sana bir ilaç verecek 14 milyonluk insan öldürecek kadar zehirli. Onu kullan kökü kesiliyor.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------raid böcek yemi aldım bugün koydum sağa sola bakalım gelişmelerden haberdar edicem.
-----------------------------
koltukların altına oraya buraya çoğunlukla gezdiği yerlere hocam anlamıycaksın bile nasıl kökü kesildiğini 6 ay etkili zaten -
hocam bizim burdada cok oluyo babam bi şırınganın içinde satılan bi macunumsu ilaç almış pahalı bişi şırıngası 40 tl ye nokta nokta sıkıyosun köşelere 40 günde bir 2-3 sefer sıkınca kökten çözüm hocam 1 sene sonra falan gördük yeniden yine yaptık rahatız...