Kalp Ve Damar Cerrahı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

babamın rahatsızlığından dolayı 2-3ay sonra ameliyat olması lazım mersindeyim ama başka şehirlerdende olabilir yakınlarınız ameliyat olduğu çok iyi bi doktordur dediğiniz önereceğiniz isim varmı sonuçta int ortamında sadece isim soyisim telefon olarak araştırabliyoruz bana canlı tavsiye lazım teşekkür ederim teşhis :aort genişlemesi ve kapakçık değişimi yapılacak. vebu ameliyatı geçirmiş tanıdığı olan varmı.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Kalp kapakçığı ameliyatını geçen hafta abim başarılı bir şekilde  Gata'da oldu.

Bu konuda İstanbul için konuşursak Siyami Ersek ve Gata'da bulunan doktorlar çok mükemmel ve güvenilir şekilde tamamlıyorlar ameliyatı.Özellikle gata'da operasyonları çok deneyimli albay ve üst rütbeli tabip cerrahlar yapıyor ve inanılmzz ilgi alaka ve dikkat var.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bizim şu doktor bu doktor dememiz hiçbir şekilde doğru olmaz. Ama en iyi doktorların İstanbul ve Ankarada olduğunu unutma. 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek

oncelikle acil şifalar dilerim... Allah şifasını versin... tavsiye yerine geçer mi bilmiyorum ama benim teyzeoglu eczacıdır. 1-2 sene  once damarı tıkalı oldugundan anjıyo felan yaptırmak için kalkıp ist a gelmişti. Pendik arastırma hastanesi diye hatırlıyorum... Egitim hastanesi oldugu için ordaki doktorlar daha tecrubeli felan oluyormus o nedenle tercıh etmıstı teyzeoglu... arastırmanda fayda var... tekrar gecmıs olsun acil sifalar 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle konuyu gizlilikten çıkar ve konuya bir tane e posta adresi yazki üye olmayanlar da sana ulaşabilsin yada arama sonuçlarından çıktığında sana birileri ulaşabilsin daha sonra sana istanbul fatih sultan mehmet hastanesini ve istanbul siyami ersek hastanesini tavsiye edebilirim fsm doktorlarından çok fazla emin değilim ama siyami ersek bu tür ameliyatlarda en iyisidir.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Gecmis olsun... Gecmis yillarda yasi 60 larda bir yakinimiz ayni sorundan dolayi istanbul b.koy acibadem de ameliyat oldu. Her hangi bir sorunla vs. de karsilasmadi.

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır ameliyatı şimdiden geçmiş olsun dileklerimle..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    burda bi doktor siyami ersekten gelmiş araştırdğım kadarıyla ayrıca ankarda yüksek ihtisas hastanesinden bi doktorla irtibat a geçecem yüksek ihtisasta kalp konusynda başarılı bi hastanr sanırım inşallah başarıyla geçer saolun arkadaşlar.

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

babamın kalpde ki 3 damarının hem iç hemde dıştan çatlak oldugu görülüp 7 anjiyo sonrası % 3 şansla amerikan hastanesinde by pass a girmiştiş :) başarılı olmuştu ama referans veremem sanırım bu konuda

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ankarada ise, dervis oral isimli adam kibrisli ve cok cok cok coook iyi oldugu soylenir...

ayrica cok cok coook gecmis olsun, babam 16 yil once dervis orala by-pass olmustu, bu yilbasinda tekrardan kalp krizi gecirdi ve 65 yasinda 2.kez bypass oldu bu kez istanbulda floransda ama doktorun ismini unuttum sanirim Belhhandi ismi, Allaha sukur iyi su an.

bu islerde moral onemlidir, moralinizi ve babanin moralini yuksek tutun.

anca gidersin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ptchicko
    ptchicko's avatar
    Erkek

Öncelikle geçmiş olsun. Başka bir arkadaş doktor önerisinde bulunmanın sakat olduğunu belirtmiş. Kesinlikle katılıyorum ama hasta yakını olan kişilerin aradığı desteği düşünerekten önerimi yapmaktan kendimi alamıyorum. Kendileri ile 2002 yılına kadar 4 yıl çalıştım. Benim hastam olsa başkasına gitmem diyebileceğim isimler..

1. İstanbul Sema Hastanesi - Doç. Dr. Mustafa Güden

2. Florence Nightingale Hastanesi - Prof. Belhan AKPINAR

Bunların ikiside gerçekten çok iyi doktorlardır. Çalışma şekilleri birbirine benzer hatta ikisinde de ameliyet masalarındaki duruş bozukluğundan kaynaklanan boyunlarında eğrilik oluşmuştur.

Birde son olarak nerede olduğunu bilemediğim yalnız aynı dönemde parlak bir genç cerrah olan Selim TANSAL var. O da yakın zamana kadar Adana - Mersin bölgesinde çalıştığını biliyorum. Kendisini yukarıdaki isimler kadar tanımasamda iyi bir doktor olduğunu biliyorum. Kendisini bulabilirseniz bölgeniz içinde iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.

Toplam Hit: 4967 Toplam Mesaj: 27