Kalp Ve Damar Cerrahı
-
ptchicko bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle geçmiş olsun. Başka bir arkadaş doktor önerisinde bulunmanın sakat olduğunu belirtmiş. Kesinlikle katılıyorum ama hasta yakını olan kişilerin aradığı desteği düşünerekten önerimi yapmaktan kendimi alamıyorum. Kendileri ile 2002 yılına kadar 4 yıl çalıştım. Benim hastam olsa başkasına gitmem diyebileceğim isimler..
1. İstanbul Sema Hastanesi - Doç. Dr. Mustafa Güden
2. Florence Nightingale Hastanesi - Prof. Belhan AKPINAR
Bunların ikiside gerçekten çok iyi doktorlardır. Çalışma şekilleri birbirine benzer hatta ikisinde de ameliyet masalarındaki duruş bozukluğundan kaynaklanan boyunlarında eğrilik oluşmuştur.
Birde son olarak nerede olduğunu bilemediğim yalnız aynı dönemde parlak bir genç cerrah olan Selim TANSAL var. O da yakın zamana kadar Adana - Mersin bölgesinde çalıştığını biliyorum. Kendisini yukarıdaki isimler kadar tanımasamda iyi bir doktor olduğunu biliyorum. Kendisini bulabilirseniz bölgeniz içinde iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.
-----------------------------
teşekkürler hocam tansal isim veya soyisimli bir kişi arıorduk yine bizim bölgede dediğşn gibi biraz daha araştırayım.. -
HeYeT bunu yazdı:
babamın rahatsızlığından dolayı 2-3ay sonra ameliyat olması lazım mersindeyim ama başka şehirlerdende olabilir yakınlarınız ameliyat olduğu çok iyi bi doktordur dediğiniz önereceğiniz isim varmı sonuçta int ortamında sadece isim soyisim telefon olarak araştırabliyoruz bana canlı tavsiye lazım teşekkür ederim teşhis :aort genişlemesi ve kapakçık değişimi yapılacak. vebu ameliyatı geçirmiş tanıdığı olan varmı.
-----------------------------öncelikle geçmiş olsun türkiyede ve dünyada isim yapmış ve kendini kanıtlamış kalp ve damar cerrahı vardır
Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ
babamdada koroner diseksiyon vardı bingür hocanın hastasıhttp://www.memorial.com.tr/doktorlar/bingur-sonmez/
-
İzmir'de ki ATAKALP Hastanesinin baş hekimimiydi hatırlayamadım adını ama buradan da bakabilirsin http://www.atakalp.com.tr/tr/kadromuz.html çok riskli olan bir ameliyetı gerçekleştirip hastamızı sağlığına kavuşturdu.
Türkiye genelinde ise en iyi hastahaneler GATA ve Askeri Hastahanelerdir. Hepsi konusunda uzman olan tabip subaylardır. İstanbul GATA Çamlıca Göğüs Hastalıkları Hastanesi ise sana diğer bir tavsiyem olacaktır. Lokal anestezi ile bronşların ve solunum yolunun vakum cihazı ile bölgesel açılması işlemini uygulamışlardı bana. Yıl 2004-2005 olacak sanırım. Zaten GATA'nın müdavimi olmuştum. Neredeyse 1 yıldır hastanede yatıyordum. Hemşirelerle filan ahbap olmuştum.
Son bir şey. Hocam amaç siyaset değil ama bu iktidarın yaptığı bir şeyi görmezden gelemem. O da sağlık sektöründe ki gelişmeler. Bilmem farkında mısınız ama bir çok devrim niteliğinde ki ameliyat teknikleri önce Türkiye'de bulunup deneniyor. Yani ''bu hastalığın çaresi yok, alamanyada ki filanca hastane yapıyor ama oda 600 bin lira'' replikleri eski Türk filmlerinde kaldı. Büyük şehirlerde branşlaşmış hastaneler kuruluyor. Sağlık açısından ben çocukluğumda çok çektim. Tepecik Eğitim Araştırma'da vizite için ayrı kuyruğa gir, doktor muayenesi için ayrı kuyruğa, ilaçları onaylanmak için tekrar vizite kuyruğuna ve son eczane kuyruğuna. Fıkra gibi gelebilir belki ama 12 yaşında sanırım 9. kez ameliyat olduğumda 1 sene sonra tekrar ameliyat olmam gerekiyordu ama bana tam 8 sene sonrasına ameliyat günü vermişlerdi...
Neyse bu konu uzar da gider. Rab babana sağlığını tekrar kazanırır umarım. Sabırlar diliyorum
Saygılarımla
-
amin kardeşim sende çok şey geçirmişin ya. saolasın.
-
şuanda eniştem istanbulda mehmet akif ersoy kalp ve damar hastanesinde yatıyo kalp kapakcıkları değişti ve anjio oldu.. ameliyatı başarılı geçti ve doktoruda gayet iyi. eğer istanbuldaki doktor lazım olursa pm at ismini öğrenip sana ileteyim buralara qelecek olursanız. İlk etapta hasta yoğun bakımdan çıktıktan sonra (1-2gün yoğun bakımda kalır bünyeye göre) yanında 2 adet kan tüpüyle birlikte çıkar ve kan tüplerinden dolayı canı bayağı yanacaktır heleki tuvalete çıktığı zaman. kan tüpleri hortumlarla birlikte çıkarılır servise alındıktan 2 gün sonra ve yavaş yavaş hasta kendine qelmeye başlar ilaçların dozu her geçen gün düreşilir ve hasta taburcu olur.. en ince detayına kadar istersen yazarım tmm :))
-
2 yıl önce abstayn anomalisi kalp kapagı açıklıgı ve aort damar genişlemesi var dediler erc uni tıp fakültesinde hastaneden bile çıkma hemen ameliyata alalım dediler hastaneden o çıktıgım ile hala yaşıyorum.
şimdi diyeceksiniz bu kalp anında adamı götürür farkında olmazsınız bana hastanede teşhis koyulduktan bir hafta sonra çok sevdigim bir arkadaşımın annesi aynı ameliyata girdi bende kan verdim ve ameliyat başarısız geçti kadıncagız hayatını kaybetti bu korkudan dolayı hastaneye adım atmaya korkuyorum.
kayseride gerçekten başarılı doktorlar var bence bi araştırın derim -
Babamın 3 tane damarı değişti ana arterde daralma vardı.
eskişehirde 5 doktor kütahyada 3 doktor izmirde 3 doktor biz yapamayız cesaret edemeyiz buna çok riskli dedi.
istanbulda bezmi-alem üni tıp fakültesi dekanına gittik kendisi kalp damar cerrahi prof. zaten adamı türkiyede bulman zor devamlı yurt dışında ama biz yakalamıştık allahtan.. adam direk ben yaparım dedi ve yaptıda allah rağzı olsun.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------2 yıl önce abstayn anomalisi kalp kapagı açıklıgı ve aort damar genişlemesi var dediler erc uni tıp fakültesinde hastaneden bile çıkma hemen ameliyata alalım dediler hastaneden o çıktıgım ile hala yaşıyorum.
şimdi diyeceksiniz bu kalp anında adamı götürür farkında olmazsınız bana hastanede teşhis koyulduktan bir hafta sonra çok sevdigim bir arkadaşımın annesi aynı ameliyata girdi bende kan verdim ve ameliyat başarısız geçti kadıncagız hayatını kaybetti bu korkudan dolayı hastaneye adım atmaya korkuyorum.
kayseride gerçekten başarılı doktorlar var bence bi araştırın derim
kardeş şimdi iyi diyorum diyorsan lakin bu hastalık öyle durunca iyileşen bişe değil int te okuduklarıma göre seneden 1-4mm arasında genişliyor 50mm olduktan sonra riskli dönemler en kısa sürede tam teşkilatlı bi hastanede tekrar muayene ol bence. -
hocam geçmiş olsun medipol hastanesindeki doktorlar çok iyi malm başbakan bile oranın doktorlarına ameliyat oldu.sema hastanesininde iyi ama eğer sor dersen eniştem sema hastanesinde att sorarım hangi doktor iyiymiş istanbulda
-
Antalya Merkez' de çok sevdiğim bu işin erbabı bir abim var Dr.Birkan AKBULUT kendisi ile gidip birebir görüşebilirsin. Mersin-Antalya aynı bölgedesiniz zaten sizi dinler, iyi bir şekilde ilgilenir. Benden de selamlar götürürsen sevnirim. İşinde çok iyidir. Tayfun AYBEK gibi bir dehanın öğrencisidir. Uzun yıllar Almanya' da da uzmanlık eğitimi görmüştür.