folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kamera İle İnternetten Yayın Yapma Hk.

Kamera İle İnternetten Yayın Yapma Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

Bu aralar zıçtığım projelerden biri ile tekrar karşınızdayım. Fiiiiiii tarihinde alınmış olan www.dogalkoy.com domaini üzerinden doğal bal satışı yapmaya başlıyorum. Ancak bu işi birazda show haline getirmek lazım. Arıcılık ile uğraşan bir aile büyüğümüz 50 kovan ve 47 kraliçe arı ile dünya kadar bal arısı satın aldı. Kovanlara glikoz, petek veya polen koymadı. Nasıl olduğunu bilmediğim için anlatamadım ama arılar doğal haliyle kendi peteklerini yapmaya başladılar. Neyse konuya gelelim. Cam kovanlar hazırlatıyoruz. Bir sonra ki sağımda arıları bu cam peteklere alıp internet üzerinden de görüntülerini yayınlayarak ürettiğimiz balın %100 olduğunu ispatlamış da olacağız. Benim teknik açıdan merak ettiğim ve öğrenmek istediğim şey şu;

Piyasada satılan ucuz webcamleri sıvı temasına karşı yalıtsak bu işi görür mü? Kovanlara çok yakın olan birde bahçeyi gören 2 kamera üzerinden yada 2 kanal üzerinden yayın sağlamak amacındayım. Bunu nasıl yapabilirim? Harcamamız gereken para ne kadardır? 

Saygılar

Edit: Amacım görüntüleri yayınlayarak balın kilosu üzerinden açık arttırma yapabilmek

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

canlı yayın mı yapacaksın yoksa kayıtlı yayın mı  öncelikle onu bilmek lazım

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

canlı yayın mı yapacaksın yoksa kayıtlı yayın mı  öncelikle onu bilmek lazım

Canlı yayın müdür

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bu isten para kazanmak istiyorsan duragan olmamaniz lazim yoksa verim cok fazla olmaz. Belirli sezonlarda aldigin urunle yetinmek zorunda kalirsin. Camdan bir kovan guzel bir dusunce gibi ama arilar sicagi cok sevmez. Bazi gunler cok sicak oldugu icin tahta kovanlarin uzerine yesil yapraklar koyuyoruz. Eger cam sikinti olmayacaksa bir adet vinn (herhalde koy yeridir), 1.3 mp kamera, justin tv isini gorur gibi. Ww.com vardi, ona da bak istersen.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Livestream ı deneyebilirsin.

#....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

telekom bunu yazdı:
    Bu isten para kazanmak istiyorsan duragan olmamaniz lazim yoksa verim cok fazla olmaz. Belirli sezonlarda aldigin urunle yetinmek zorunda kalirsin. Camdan bir kovan guzel bir dusunce gibi ama arilar sicagi cok sevmez. Bazi gunler cok sicak oldugu icin tahta kovanlarin uzerine yesil yapraklar koyuyoruz. Eger cam sikinti olmayacaksa bir adet vinn (herhalde koy yeridir), 1.3 mp kamera, justin tv isini gorur gibi. Ww.com vardi, ona da bak istersen.

muhalefet olmak ıcın yazmıyorum ama 

vınn ın faturasını ödemek için komple ciftligi satması lazım :D

7/24 live streem :D 

öncelikli hedefin bunu yapacagın yerde ttnet varmı.? olsun

sonrası çözülür

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    kady bunu yazdı:

telekom bunu yazdı:

muhalefet olmak ıcın yazmıyorum ama

vınn ın faturasını ödemek için komple ciftligi satması lazım :D

7/24 live streem :D

öncelikli hedefin bunu yapacagın yerde ttnet varmı.? olsun

sonrası çözülür

:) sinirsiz ~60 kusur. reklamlarin yalancisiydim, arastirmamistim. Simdi baktim da 15 gb den sonra hiz 128 kbps ye iniyormus. Bu hiz da bir ise yaramaz herhalde...

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

şimdi iyide hocam merak etttiğim bir kaç şey var

bunun canlı olup olmadığını insanlar nasıl anlıycak görünen bir yere saat filan koysan adAMda harbiden canlıymış dese olmaz mı ?

Bu glikoz şurup hangi aşamada katılıyor bal a ?

adam ya sonra karıştırıyorsan demez mi ?

tarım köy işlerinde testini yaptırıp içinde hiç bir katkı maddesi yok diye yazı göstersen olmuyor mu vs vs

THE BeYaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Bknz : Active webcam server 

Bu programı indirin ister kişisel web sayfana istersen program içerisinde küçük Html sayfası oluşturup kamerandaki canlı yayın akışını verebilirsin.

Sana her halukarda Upload hızı lazım sonuçta, streamlive dende olsa upload yapmak zorundasın kendi einde kendi hostundada yapsan upload gerekli.

Bu gün 32mbit internet alayım dersen upload hızı 4096 olması gerekirken hesaplara göre, ne hikmetse ttnet 1024 veriyor. işini görürse bu paketi al ama aynı anda kaç kişi bağlanabilecek orası teretdütlü

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam eğer arıların nasıl bal yaptığını göstermek niyetindeysen ve kovanın içine webcam yerleştirme niyetindeysen boşuna zahmet etme arılar izin vermiyor.

Lise zamanında Slayt ödevimin konusu "Arılar neden altıgen petek yapar" dı. Fakat bunun esrarı hala çözülememiş. Bilim adamları kovanların içine webcam ler yerleştirmişler bu işi çözebilmek için, arılar ilk önce webcam in kamerasını balla kaplayıp kapatmış. Yani nasıl yaptıklarını göstermezler.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

ipcam araştır.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 2271 Toplam Mesaj: 16