Kamera İle İnternetten Yayın Yapma Hk.
-
web cama 2-3 kat şeffaf folyo sarıp koyabilirsin mesela ? yayınıda kamerana gelen görüntüyü (aklıma şuan gelen) blog tv üzerinden masaüstü görüntüsü olarak canlı paylaşabilirsin.
tabi güvenlik kamerası sistemi kurarsan (ki ismi kadar şaşalı çok zahmet gerektirmeyen bi iştir )
kameranın sürücüsünden ( http://c1202.hizliresim.com/u/q/2xrug.jpg gibi ) blog tv üzerinden masaüstünü canlı gösterip amacına ulaşabilirsin.
saat şuan 04.51 ve benden bu kadar :)
-
hocam koy ip kamera sitede de ip adresini kullanıcı adı şifresini yaz izlesin insanlar
-
Tesadufen bir programa rastladim , yakin zamanda da bu tur bir konuyu ele aldiginizi hatirladigimdan yazmak istedim =
SplitCam sanal video yakalama sürücüsüdür. Birkaç uygulamaya birden. aynı anda bir video kaynağından görüntü aktarmanızı sağlayacaktır. Mesela; Bilgisayarınıza bağlı bir web kameranız var. bunu birden fazla uygulamada aynı anda kullanmak istiyorsunuz. Bu paylaşım Windows ortamında imkansızdır. Ama artık siz bu paylaşımı artık gerçekleştirebileceksiniz. Splitcam Kısaca Şöyle: Video kaynağındaki görüntü akışını paylaştırır. bu görüntüyü istemci programların aynı anda kullanabilmesini sağlar.(Aynı anda yahoo. messenger ve msn de .camera akışını sağlar, normalde bu işlemi yapamazsınız.) Splitcam ile 64 programa birden yayın akışını tek bir kaynaktan yapabilirsiniz.

-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Tesadufen bir programa rastladim , yakin zamanda da bu tur bir konuyu ele aldiginizi hatirladigimdan yazmak istedim =
SplitCam sanal video yakalama sürücüsüdür. Birkaç uygulamaya birden. aynı anda bir video kaynağından görüntü aktarmanızı sağlayacaktır. Mesela; Bilgisayarınıza bağlı bir web kameranız var. bunu birden fazla uygulamada aynı anda kullanmak istiyorsunuz. Bu paylaşım Windows ortamında imkansızdır. Ama artık siz bu paylaşımı artık gerçekleştirebileceksiniz. Splitcam Kısaca Şöyle: Video kaynağındaki görüntü akışını paylaştırır. bu görüntüyü istemci programların aynı anda kullanabilmesini sağlar.(Aynı anda yahoo. messenger ve msn de .camera akışını sağlar, normalde bu işlemi yapamazsınız.) Splitcam ile 64 programa birden yayın akışını tek bir kaynaktan yapabilirsiniz.

-----------------------------Maksadın yardım etmek ama konu ile alakası yok bunun :)
Yawcam diye free bir program vardı onu dene -
ipden mi çıkış yapacaksın yoksa justin tv gibi şeyler kullanacakmısın?