Kameralı Chat Sitesi Abazalıkta Son Nokta
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------

Canlı yayında mastürbasyon yaptı
30 Nisan 2010 Cuma 15:16İnanılmaz ama sonunda bu da oldu. Bir Alman kanalında, ekranların önünde mastürbasyon yaptı.Alman n-tv kanalında yayınlanan Busch@n-tv programında 'Chatroulette' adlı chat portalının tanıtımı esnasında ekranlara skandal görüntüler yansıdı.Programın sunucusu Leo Busch, dünyanın her yerinden farklı insanları rastgele buluşturarak konuşmalarını sağlayan 'Chatroulette' adlı chat portalını tanıtırken programın editörü Moritz Wedel siteyi denemeye kalkınca olanlar oldu!Önce genç bir adamı karşısında bulan editör ardından webcam önünde masturbasyon yapan bir erkekle karşılaştı. Editör Moritz Wedel durumu toparlamaya çalışsa da görüntüler canlı yayında ekranlara yansımıştı artık.
-----------------------------en son girdigimde , yanimda arkadasim vardi. Kazak bi kiz cikti, iste biz turkuz ayni kokendeniz falan .turkiye turkcesi yazsam anlarmisin derken , arkadaki kazak kiz acmisti , ben utandim. arkadas bana ayar oldu , topmusun neden utaniyorsun falan. Sonucta ben o insanlari kardesim gibi gordugum icin utandim.
ama bazi kizlarla iyi chat oluyor . turkiye hakkinda konusuyoruz falan. benimde ingilizceme iyi geliyor.
ayrica sitede cok abaza var harbiden. nasil ruh haliyse adam masturbasyon yapiyor. manyakmi bunlar ?
gerci sikayet edebilecegimiz bir fonksiyonda bulunuyor. 35 dakikaligina banliyorlar siteden. iyi emeller on planda oldugunda aslinda iyi site. ama abaza cok , hele bizim apachiler ...
-
feish bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
Türkler burayı basarsa olay biter :D
-----------------------------tabi çünkü türkün götü büyük olur.
-----------------------------ne sacmalıyorsun kendıne gel...
-
Bu sitede kamera ile kendni gösterdikten sonra siteden çıksan bile kameran açık kalıyor ve onlarda açık kalan herkesi izliyor yani siteye girdikten sonra kameranızı sökün yada önüne bişey koyun bi çok kişinin videosu o yüzden ykalanıyor
-
-
archair23 bunu yazdı:
Bu sitede kamera ile kendni gösterdikten sonra siteden çıksan bile kameran açık kalıyor ve onlarda açık kalan herkesi izliyor yani siteye girdikten sonra kameranızı sökün yada önüne bişey koyun bi çok kişinin videosu o yüzden ykalanıyor
-----------------------------sacma:S
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------sacma:S
bence makul.. -
eğer elimde bunu yapacak güç olsaydı. bu ve butip siteye takılanları yakalar teker teker katlederdim. bu neya. naısl seviyesiz bi yer...
-
Çok ta kadın dusuyor buraya abazan olan erkek degıl.Biraz önce gercek bırıyle tanıstım kadın.
+18 durum ..
Bu arada Konu baslıgı abaza değil abazan olmalı yanlıs kelıme
-
Bu ne arkadaş, ya fake çıkıyor, ya eleman dalgayı sallıyor aq.
3 kere hatun a denk geldim gittiler aq, tipim mi yamuk benim :|
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Bu ne arkadaş, ya fake çıkıyor, ya eleman dalgayı sallıyor aq.
3 kere hatun a denk geldim gittiler aq, tipim mi yamuk benim :|
-----------------------------benim ki kadar epic fail olamaz :D