Kameralı Chat Sitesi Abazalıkta Son Nokta
-
len kamerayı açtım iki tane daş gibi gaci çıktı.. korktum kapattım :| vay canına len demekki artık gaci görünce korkuyorum :| şu düştüğümüzz durumlara bakıınn, beeenn buu halllere düşeecekk adammıyydımm :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
len kamerayı açtım iki tane daş gibi gaci çıktı.. korktum kapattım :| vay canına len demekki artık gaci görünce korkuyorum :| şu düştüğümüzz durumlara bakıınn, beeenn buu halllere düşeecekk adammıyydımm :D
-----------------------------allah bundan aşşa düşürmesin))
-
Ben açtım hep erkek a.k :D
-
tip: use ctrl + scroll wheel to zoom videos on the page
tip: click C or H buttons on the right top of the page to change layout
tip: right-click on the camera panel and go to settings to disable annoying Allow/Deny window
tip: upgrade to Flash Player 10.1 if you are experiencing crashing problems
tip: tell us what you think about the site to input@chatroulette.com
tip: suggest us a new feature to ideas@chatroulette.com
(please do not suggest us gender separation, use dating service for it instead (D button on the top right of the page))
info: we will be testing new algorithm to clean up the site soon. Stay tuned
info: we are testing custom roulette's - any_name.chatroulette.com
site mirrors: t.vu, chatrt.combuda Sitenin Kullanımı :D
-
full masturbasyon.
bu nedir arkadaş salıcam sebastiyanı boğacak ipnelerin bamyalarını :|
-
Bi kız çıktı fake sandım değil 2 yap dedim ingilizce yaptı eğer düzgün konusacaksan sohbet edelim dedi bende bu dediklerimden önce fake zannedip benim qobrayı salarım boynuna giibi bişi yazdım kız unutmamış 2 saat sohbet ettik bana en sonunda "qobrayı salarım boynuna" ne demek çeviri yaptım ama anlamadım yazmış :))
msn aldım dur bakalım nerye varacak hala online deil 2 gn yokum nette demişti :d
-
efrasyap bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------allah bundan aşşa düşürmesin))
-----------------------------amin bilader cümlemize :D muhahah
-
omegle.com bir de buna bakın...
kafasına tuvalet kağıdı sarmış biri görürseniz arada, bilin ki o benim...
-
Silent_King bunu yazdı:
Bi kız çıktı fake sandım değil 2 yap dedim ingilizce yaptı eğer düzgün konusacaksan sohbet edelim dedi bende bu dediklerimden önce fake zannedip benim qobrayı salarım boynuna giibi bişi yazdım kız unutmamış 2 saat sohbet ettik bana en sonunda "qobrayı salarım boynuna" ne demek çeviri yaptım ama anlamadım yazmış :))
msn aldım dur bakalım nerye varacak hala online deil 2 gn yokum nette demişti :d
-----------------------------aahahah yarıldım hocam :D