Kamil Koç 3 TL Karşılığında Biletlerdeki %50 İndirim
-
Selam Arkadaşlar
https://www.yakala.co/Siparis/Tum-Turkiye/4659/kamil-koc-yuzde50-indirim-ceki-3-tl-
sitelerinde 3 tl karşılığında %50 indirim çeki veriliyormuş
bende almayı düşünüyorum.
Fakat nasıl yapıcam sitesinde hiçbir bilgi bulamadım.
-
hocam yanlış anlamadıysam o bilete 3 tl veriyorsun , bileti aldıktan sonra gidiceğin yer için bilet alırken bu aldığın bileti adama veriyorsun.
böyle olması lazım.
-
fırsat sitelerine aldanmayın. ibneler anlaşma yapıp fırsat öncesinde sitelerinde fiyatları düşürüyorlar fırsat bitince tekrar eski haline alıyorlar. 3,4 yeri araştırdım böyleydi.
-
26 nisan tarihinde gidiş dönüş bilet alıcam almıyım mı yani ?
normalde gidiş geliş 60 liraya geliyor
böyle 30 liraya gelicek
-
bu kampanyalar iyi güzel hoşta, şu %10 koltuk sınırlamasıda adamı deli ediyor. geçen bi kampanya olduydu gene, o zamankinde bi kuponla gidişte %50 dönüşte %20 indirim oluyodu, istanbula gidiyoruz biletleri tam alıyorum çaat otobüsteki %10 sınırı dolduğu için kupondan bu otobüste faydalanamazsınız diyo.. ee zaten bi otobüste 50 koltuk olsa %10 u 5 koltuk eder. aynı anda o arabada 5 yolcu varsa o kuponu kullanan siz kullanamıyosunuz :D :D değişik bi saçmalık :D
gerçi o zaman gidiş dönüş olduğu için gidişimi dönüş dönüğşümü gidiş gibi gösterip hallettiydimde bu sefer tek yön olduğu için kontenjan dolarsa direk yanıyosunuz :D -
kamil koçta yeni kullandım yakala.co dan şifre alıyosun 3 tl ye o şifreyide kamil koç un sitesinde kullanıyorsun bilet yarı fiyata düşüyor ama ayın 22 sinden sonraki seferlerde şifre kullanabilirsiniz..daha yeni yaptım güvenilmeyecek tarafı yok bence ;)
-
ilk başlarda kimse bilmiyordu bu işi yakala.co dan ulusoy indirimi alıp kullanıyordum hatta 10 tane almıştım o zaman ama geçen ay bilet alamaz oldum 1 aylık süreç içerisinde her otobüste 4-5 koltuk dolmuş oldu herkes öğrenince sıkıntı oldu tabi yalnız kamil koç yeni dahil oldu bu kampanyaya onun müşterileri pek bilmiyordur kuponu alıyorsun internetten kamilkoçun sitesinden alışveriş yaparken kupon kodunu yazıyorsun %50 indirimli ödeme yapıyorsun ikinci kez aynı kodu kullandığında %20 indirim sağlıyor %20 de koltuk sınırlandırması yoktur
-
bu tür indirimlirde aldığın şifre koltuk sınırlaması dahilinde mi değil mi o önemlidir. ben metroda almıştım koltuk sınırı falan yoktu istediğin gibi at koşturuyordun :) ama bazı firmalar sınırlamalar getiriyor.
-
hocalar bilet falan aldık ama site sağlam mıdır acep ?
-
sergum06 bunu yazdı:
-----------------------------bu tür indirimlirde aldığın şifre koltuk sınırlaması dahilinde mi değil mi o önemlidir. ben metroda almıştım koltuk sınırı falan yoktu istediğin gibi at koşturuyordun :) ama bazı firmalar sınırlamalar getiriyor.
-----------------------------resmi olarak uygulamak zorunda diye biliyorum ben ama metro görmezden geliyordur
-
7 haziranda mersine olaydı iyiydi finaller malum