folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kamil Koç 3 TL Karşılığında Biletlerdeki %50 İndirim

Kamil Koç 3 TL Karşılığında Biletlerdeki %50 İndirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Selam Arkadaşlar

https://www.yakala.co/Siparis/Tum-Turkiye/4659/kamil-koc-yuzde50-indirim-ceki-3-tl-

http://www.kamilkoc.com.tr/

sitelerinde 3 tl karşılığında %50 indirim çeki veriliyormuş

bende almayı düşünüyorum.

Fakat nasıl yapıcam sitesinde hiçbir bilgi bulamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

hocam yanlış anlamadıysam o bilete 3 tl veriyorsun , bileti aldıktan sonra gidiceğin yer için bilet alırken bu aldığın bileti adama veriyorsun.

böyle olması lazım.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

fırsat sitelerine aldanmayın. ibneler anlaşma yapıp fırsat öncesinde sitelerinde fiyatları düşürüyorlar fırsat bitince tekrar eski haline alıyorlar. 3,4 yeri araştırdım böyleydi. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

26 nisan tarihinde gidiş dönüş bilet alıcam almıyım mı yani ? 

normalde gidiş geliş 60 liraya geliyor

böyle 30 liraya gelicek 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bu kampanyalar iyi güzel hoşta, şu %10 koltuk sınırlamasıda adamı deli ediyor. geçen bi kampanya olduydu gene, o zamankinde bi kuponla gidişte %50 dönüşte %20 indirim oluyodu, istanbula gidiyoruz biletleri tam alıyorum çaat otobüsteki %10 sınırı dolduğu için kupondan bu otobüste faydalanamazsınız diyo..  ee zaten bi otobüste 50 koltuk olsa %10 u 5 koltuk eder. aynı anda o arabada 5 yolcu varsa o kuponu kullanan siz kullanamıyosunuz :D :D değişik bi saçmalık :D

gerçi o zaman gidiş dönüş olduğu için gidişimi dönüş dönüğşümü gidiş gibi gösterip hallettiydimde bu sefer tek yön olduğu için kontenjan dolarsa direk yanıyosunuz :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

kamil koçta yeni kullandım yakala.co dan şifre alıyosun 3 tl ye o şifreyide kamil koç un sitesinde kullanıyorsun bilet yarı fiyata düşüyor ama ayın 22 sinden sonraki seferlerde şifre kullanabilirsiniz..daha yeni yaptım güvenilmeyecek tarafı yok bence ;)

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

ilk başlarda kimse bilmiyordu bu işi yakala.co dan ulusoy indirimi alıp kullanıyordum hatta 10 tane almıştım o zaman ama geçen ay bilet alamaz oldum  1 aylık süreç içerisinde her otobüste 4-5 koltuk dolmuş oldu herkes öğrenince sıkıntı oldu tabi yalnız kamil koç yeni dahil oldu bu kampanyaya onun müşterileri pek bilmiyordur kuponu alıyorsun internetten kamilkoçun sitesinden alışveriş  yaparken  kupon kodunu yazıyorsun %50 indirimli ödeme yapıyorsun ikinci kez aynı kodu kullandığında %20 indirim sağlıyor  %20 de koltuk sınırlandırması yoktur

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

bu tür indirimlirde aldığın şifre koltuk sınırlaması dahilinde mi değil mi o önemlidir. ben metroda almıştım koltuk sınırı falan yoktu istediğin gibi at koşturuyordun :) ama bazı firmalar sınırlamalar getiriyor.

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocalar bilet falan aldık ama site sağlam mıdır acep ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

sergum06 bunu yazdı:
    -----------------------------

bu tür indirimlirde aldığın şifre koltuk sınırlaması dahilinde mi değil mi o önemlidir. ben metroda almıştım koltuk sınırı falan yoktu istediğin gibi at koşturuyordun :) ama bazı firmalar sınırlamalar getiriyor.

-----------------------------

resmi olarak uygulamak zorunda diye biliyorum ben ama  metro görmezden geliyordur

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

7 haziranda mersine olaydı iyiydi finaller malum

onekine?
Toplam Hit: 3870 Toplam Mesaj: 22