Kamil Koç 3 TL Karşılığında Biletlerdeki %50 İndirim
-
aldım 2 tanede nasıl kullanıcaz, sitesine giriyorum bir türlü kupon kodunu koyacak yer bulamadım.
-
yakala.co da yazıyor mail olarak geliyor alıcaktım bende sonra alırım demiştim yakala.coya bak hacı
-
hocalar yakala.co üye olup 3 tl karşılığında sna indirim kodu veriyor
sende kamilkoc'un sitesine girip bilet alırken Kod kullanmak istiyorum kısmına yazıyosun verilen kodu.
-
bir bilet aldım ikinci almamı istedi bileti seçtim kampanya kodu göründü onuda girdim. bu amkduum sistemi neden sadece ikinci bileti 45 yerine 27.5 den verdi? gidiş dönüşün toplamının %50si değil mi?
edit: ilk bilet 45 lira ikincisi 27,5 lira oldu 3 lirada yakaladan kesti. 30.5 bu hesabın neresinde yüzde %50 var ben mi malım acaba anladım. :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------bir bilet aldım ikinci almamı istedi bileti seçtim kampanya kodu göründü onuda girdim. bu amkduum sistemi neden sadece ikinci bileti 45 yerine 27.5 den verdi? gidiş dönüşün toplamının %50si değil mi?
edit: ilk bilet 45 lira ikincisi 27,5 lira oldu 3 lirada yakaladan kesti. 30.5 bu hesabın neresinde yüzde %50 var ben mi malım acaba anladım. :|
-----------------------------valla hoca sende sorun var sanırım
bide okuduysan %10 kontejyan davası var ondanda olmuş olabilir..
-
ikinci bilete kesti kardeş indirimi. mantıken herhangi bi bilete kesmesi gerekmiyor mu? ayrıca sistem uyarıyor turkccell ve yakala.co için kampanyasız koltuklardan seçin diye koca otobüs boş zaten bomboş otobüsde %10 a giremediysem ben benim ... :D boşlukları doldurmak serbest
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------ikinci bilete kesti kardeş indirimi. mantıken herhangi bi bilete kesmesi gerekmiyor mu? ayrıca sistem uyarıyor turkccell ve yakala.co için kampanyasız koltuklardan seçin diye koca otobüs boş zaten bomboş otobüsde %10 a giremediysem ben benim ... :D boşlukları doldurmak serbest
-----------------------------valla hoca bilemicem o kadarını da
ben gidiş dönüş aldım 2 tane ikiside %50 indirimli geldi
-
s..micekleri eşşeğin önüne ot koymazlar vardır altında bişey kedidir anlıcağınız
-
beles verseler bile kamilkoç ile hiç bir yere gitmem ... hizmetleri rezillik ötesi .
-
aynı site aynı kampanyayı metro için yaptı baya kar yapmıştım. site sağlam yani güvenebilirsiniz biletide tek tek alın gidiş dönüşü