folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kamil Koç 3 TL Karşılığında Biletlerdeki %50 İndirim

Kamil Koç 3 TL Karşılığında Biletlerdeki %50 İndirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

aldım 2 tanede nasıl kullanıcaz, sitesine giriyorum bir türlü kupon kodunu koyacak yer bulamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

yakala.co da yazıyor mail olarak geliyor alıcaktım bende sonra alırım demiştim yakala.coya bak hacı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocalar yakala.co üye olup 3 tl karşılığında sna indirim kodu veriyor

sende kamilkoc'un sitesine girip bilet alırken Kod kullanmak istiyorum kısmına yazıyosun verilen kodu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bir bilet aldım ikinci almamı istedi bileti seçtim kampanya kodu göründü onuda girdim. bu amkduum sistemi neden sadece ikinci bileti 45 yerine 27.5 den verdi? gidiş dönüşün toplamının %50si değil mi? 

edit: ilk bilet 45 lira ikincisi 27,5 lira oldu 3 lirada yakaladan kesti. 30.5 bu hesabın neresinde yüzde %50 var ben mi malım acaba anladım. :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

bir bilet aldım ikinci almamı istedi bileti seçtim kampanya kodu göründü onuda girdim. bu amkduum sistemi neden sadece ikinci bileti 45 yerine 27.5 den verdi? gidiş dönüşün toplamının %50si değil mi? 

edit: ilk bilet 45 lira ikincisi 27,5 lira oldu 3 lirada yakaladan kesti. 30.5 bu hesabın neresinde yüzde %50 var ben mi malım acaba anladım. :|

valla hoca sende sorun var sanırım

bide okuduysan %10 kontejyan davası var ondanda olmuş olabilir..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ikinci bilete kesti kardeş indirimi. mantıken herhangi bi bilete kesmesi gerekmiyor mu? ayrıca sistem uyarıyor turkccell ve yakala.co için kampanyasız koltuklardan seçin diye koca otobüs boş zaten bomboş otobüsde %10 a giremediysem ben benim ... :D boşlukları doldurmak serbest

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

ikinci bilete kesti kardeş indirimi. mantıken herhangi bi bilete kesmesi gerekmiyor mu? ayrıca sistem uyarıyor turkccell ve yakala.co için kampanyasız koltuklardan seçin diye koca otobüs boş zaten bomboş otobüsde %10 a giremediysem ben benim ... :D boşlukları doldurmak serbest

valla hoca bilemicem o kadarını da

ben gidiş dönüş aldım 2 tane ikiside %50 indirimli geldi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

s..micekleri eşşeğin önüne ot koymazlar vardır altında bişey kedidir anlıcağınız

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

beles verseler bile kamilkoç ile hiç bir yere gitmem ... hizmetleri rezillik ötesi .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

aynı site aynı kampanyayı metro için yaptı baya kar yapmıştım. site sağlam yani güvenebilirsiniz biletide tek tek alın gidiş dönüşü

YalnızAdam
Toplam Hit: 3871 Toplam Mesaj: 22