Kamp Çadırı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

4 kişilik olanı al hiç düşünme. başka yerde de bakma. fiyat aralığı olarak daha iyi/kalitelisini bulamazsın.

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-3-freshblack-cadir-id_8357355.html 

bende bu ürün var. arkadaş 2 kişi kullanıyoruz dedi de. biz 3 kişi kullandık ve 3 erkektir. üçümüzünde boyu 180cm. diğerleri 80-90 kg. bende 120kg. başka hiçbirşey sıkıştırmamak şartıyla biz rahat uyuduk sırt üstü efendi efendi uzanıp uyuduk :) ha yaklarımı 2 metre açacam derse 2 kişi zor sığar :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bi ara pizza muhabbeti vardı büyük boy pizza 2 kişilik, orta boy 1 kişilik, küçük boy sıfır kişilik diye..

Çadırda o hesap 2 kişilik yazıyorlar ama mezarda gibi yatman lazım içinde o yüzden +1 kişilik bakmak lazım hep.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Katlanır çadır önermişler, katlanır çadır alma

benim sana tavsiyem şudur. 4-5 kişilik çadırlar bana göre kullanışlı değil. O yüzden dekatlon freshblack 3 kişilik çadırlardan 2 adet al dursun

tek başına gidersen 1tane alırsın yanına . Ailenle gidersen 2sini de alırsın

ben kendim de kullanıyorum çok iyidir

ayrıca mat tavsiye etmem mutlaka çadıra göre bi sünger yatak yaptır ya da şişme yatak al

ben şişme yatak kullanıyorum memnunum 

diğer şeyler için özelden yazabilirsin kanks. Deneyimli kampçıyımdır:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Katlanır çadır önermişler, katlanır çadır alma

benim sana tavsiyem şudur. 4-5 kişilik çadırlar bana göre kullanışlı değil. O yüzden dekatlon freshblack 3 kişilik çadırlardan 2 adet al dursun

tek başına gidersen 1tane alırsın yanına . Ailenle gidersen 2sini de alırsın

ben kendim de kullanıyorum çok iyidir

ayrıca mat tavsiye etmem mutlaka çadıra göre bi sünger yatak yaptır ya da şişme yatak al

ben şişme yatak kullanıyorum memnunum 

diğer şeyler için özelden yazabilirsin kanks. Deneyimli kampçıyımdır:)

şuan çok mantıklı geldi :)

hatta 2 kişilik + 3 kişik alayım tek giderken 2 kişilikle giderim

DJ_Alper tarafından 24/Haz/20 11:44 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Çocuklar ayrı çadırda kalacaksa ve çocuksuz gideceksen evet 2 ayrı çadır almak daha mantıklı. 

Katlanır çadır noktasında sürekli araçla seyahet edenler için bence en pratik çözüm. Oldukça da yaygın kullanılıyor ki Decathlon'un katlanırları  neredeyse ömürlük. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Çocuklar ayrı çadırda kalacaksa ve çocuksuz gideceksen evet 2 ayrı çadır almak daha mantıklı. 

Katlanır çadır noktasında sürekli araçla seyahet edenler için bence en pratik çözüm. Oldukça da yaygın kullanılıyor ki Decathlon'un katlanırları  neredeyse ömürlük. 

şu katlanan çadır işine açıklık getirelim ,

eldemi kalıyor yoksa ömürlükmü

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    zeybekustasi bunu yazdı

Bi ara pizza muhabbeti vardı büyük boy pizza 2 kişilik, orta boy 1 kişilik, küçük boy sıfır kişilik diye..

Çadırda o hesap 2 kişilik yazıyorlar ama mezarda gibi yatman lazım içinde o yüzden +1 kişilik bakmak lazım hep.

hahahahaha gulmekten oldum.... daha iyi tarif edilemezdi.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Normal çadır var ama yeni alsam aşağıdaki gibi birşey alırdım;

https://www.youtube.com/watch?v=C7cJGpJz96k

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    ComputerWolf bunu yazdı

şu katlanan çadır işine açıklık getirelim ,

eldemi kalıyor yoksa ömürlükmü

hocam düzgün kullanırsan dechatlon un çoğu ürünü ömürlük, ama olası bi arıza durumunda 2 secondsların tamiri pek kolay olmuyor, bazen hiç olmuyor.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

Kanka yaklaşık 5 yıldır yaz aylarında full camp yapıyorum. fresh and black vaad ettiklerini vermiyor. Her türlü yanıyorsun güneşin altında. Eğer imkan varsa karavan yoksa husky cadır almalısın. Husky yoksa bimden a101 den 100 tl lik cadır al onunla cık. Önemli olan mat.

edit--

1 tane husky öneren olmaz mı. Husky den şaşma. Fiyatlarıda araba fiyatı gibi 2 ye katlamış bu arada.

EscDewil tarafından 25/Haz/20 02:44 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4300 Toplam Mesaj: 36
kamp çadırı