Kamp Çadırı Tavsiyesi
-
4 kişilik olanı al hiç düşünme. başka yerde de bakma. fiyat aralığı olarak daha iyi/kalitelisini bulamazsın.
https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-3-freshblack-cadir-id_8357355.html
bende bu ürün var. arkadaş 2 kişi kullanıyoruz dedi de. biz 3 kişi kullandık ve 3 erkektir. üçümüzünde boyu 180cm. diğerleri 80-90 kg. bende 120kg. başka hiçbirşey sıkıştırmamak şartıyla biz rahat uyuduk sırt üstü efendi efendi uzanıp uyuduk :) ha yaklarımı 2 metre açacam derse 2 kişi zor sığar :D
-
Bi ara pizza muhabbeti vardı büyük boy pizza 2 kişilik, orta boy 1 kişilik, küçük boy sıfır kişilik diye..
Çadırda o hesap 2 kişilik yazıyorlar ama mezarda gibi yatman lazım içinde o yüzden +1 kişilik bakmak lazım hep.
-
Katlanır çadır önermişler, katlanır çadır alma
benim sana tavsiyem şudur. 4-5 kişilik çadırlar bana göre kullanışlı değil. O yüzden dekatlon freshblack 3 kişilik çadırlardan 2 adet al dursun
tek başına gidersen 1tane alırsın yanına . Ailenle gidersen 2sini de alırsın
ben kendim de kullanıyorum çok iyidir
ayrıca mat tavsiye etmem mutlaka çadıra göre bi sünger yatak yaptır ya da şişme yatak al
ben şişme yatak kullanıyorum memnunum
diğer şeyler için özelden yazabilirsin kanks. Deneyimli kampçıyımdır:)
-
tosun bunu yazdı
Katlanır çadır önermişler, katlanır çadır alma
benim sana tavsiyem şudur. 4-5 kişilik çadırlar bana göre kullanışlı değil. O yüzden dekatlon freshblack 3 kişilik çadırlardan 2 adet al dursun
tek başına gidersen 1tane alırsın yanına . Ailenle gidersen 2sini de alırsın
ben kendim de kullanıyorum çok iyidir
ayrıca mat tavsiye etmem mutlaka çadıra göre bi sünger yatak yaptır ya da şişme yatak al
ben şişme yatak kullanıyorum memnunum
diğer şeyler için özelden yazabilirsin kanks. Deneyimli kampçıyımdır:)
şuan çok mantıklı geldi :)
hatta 2 kişilik + 3 kişik alayım tek giderken 2 kişilikle giderim
DJ_Alper tarafından 24/Haz/20 11:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Çocuklar ayrı çadırda kalacaksa ve çocuksuz gideceksen evet 2 ayrı çadır almak daha mantıklı.
Katlanır çadır noktasında sürekli araçla seyahet edenler için bence en pratik çözüm. Oldukça da yaygın kullanılıyor ki Decathlon'un katlanırları neredeyse ömürlük.
-
ComputerWolf bunu yazdı
Çocuklar ayrı çadırda kalacaksa ve çocuksuz gideceksen evet 2 ayrı çadır almak daha mantıklı.
Katlanır çadır noktasında sürekli araçla seyahet edenler için bence en pratik çözüm. Oldukça da yaygın kullanılıyor ki Decathlon'un katlanırları neredeyse ömürlük.
şu katlanan çadır işine açıklık getirelim ,
eldemi kalıyor yoksa ömürlükmü
-
zeybekustasi bunu yazdı
Bi ara pizza muhabbeti vardı büyük boy pizza 2 kişilik, orta boy 1 kişilik, küçük boy sıfır kişilik diye..
Çadırda o hesap 2 kişilik yazıyorlar ama mezarda gibi yatman lazım içinde o yüzden +1 kişilik bakmak lazım hep.
hahahahaha gulmekten oldum.... daha iyi tarif edilemezdi.
-
Normal çadır var ama yeni alsam aşağıdaki gibi birşey alırdım;
-
DJ_Alper bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
şu katlanan çadır işine açıklık getirelim ,
eldemi kalıyor yoksa ömürlükmü
hocam düzgün kullanırsan dechatlon un çoğu ürünü ömürlük, ama olası bi arıza durumunda 2 secondsların tamiri pek kolay olmuyor, bazen hiç olmuyor.
-
Kanka yaklaşık 5 yıldır yaz aylarında full camp yapıyorum. fresh and black vaad ettiklerini vermiyor. Her türlü yanıyorsun güneşin altında. Eğer imkan varsa karavan yoksa husky cadır almalısın. Husky yoksa bimden a101 den 100 tl lik cadır al onunla cık. Önemli olan mat.
edit--
1 tane husky öneren olmaz mı. Husky den şaşma. Fiyatlarıda araba fiyatı gibi 2 ye katlamış bu arada.
EscDewil tarafından 25/Haz/20 02:44 tarihinde düzenlenmiştir