Kamu Yönetimi Nasıldır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı

Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans yapan biri olarak şunu söyleyebilirim vizyon sahibiysen bakan bile olabilirsin.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz - Kamu Yönetimi Bölümü Mezunu

Kültür Ve Turızm Bakanı Ömer Çelik -  Kamu Yönetimi Bölümü Mezunu

Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu -  Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı

Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış -  Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı

Hocam sen bakan olabilecekmisin ? yani düsünüyormusun ya da önün acık mı ?

Hocam ben örnek verdim, günümüzde AÖF mezunu idari yargı hakimlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor, yani bitirdiğiniz okul, bitirdiğiniz bölüm bir yere kadar önem arz ediyor, herşey sizde bitiyor aldığınız eğitimin üzerine neler katabildiniz bu önemli, ben bunu demek istiyorum, illa okul olacak diye bişi de yok günümüzde çok iyi işler başarmış ilkokul mezunları bile var, tabi bu işler biraz da şans ister herşey yolunda giderse neden olmasın : ))

nolanded tarafından 13/Nis/14 19:39 tarihinde düzenlenmiştir

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı

Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans yapan biri olarak şunu söyleyebilirim vizyon sahibiysen bakan bile olabilirsin.

Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu -  Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı

Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış -  Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı

Hocam ben örnek verdim, günümüzde AÖF mezunu idari yargı hakimlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor, yani bitirdiğiniz okul, bitirdiğiniz bölüm bir yere kadar önem arz ediyor, herşey sizde bitiyor onu demek istiyorum, bu işler biraz da şans ister herşey yolunda giderse neden olmasın : ))

"İş kişide biter" diyorsun yani :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı

Hocam ben örnek verdim, günümüzde AÖF mezunu idari yargı hakimlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor, yani bitirdiğiniz okul, bitirdiğiniz bölüm bir yere kadar önem arz ediyor, herşey sizde bitiyor onu demek istiyorum, bu işler biraz da şans ister herşey yolunda giderse neden olmasın : ))

"İş kişide biter" diyorsun yani :)

kesinlikle, illa okula da gerek yok günümüzde ilkokul mezunu birçok başarılı insan var, eğitimliysek eğer aldığımız eğitimin üstüne neler katabiliyoruz bunlar da önemli, hayatta hiçbirşey insana altın tepsiyle sunulmuyor çabalamak şart.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 14