Kamu Yönetimi Nasıldır ?
-
Maddox bunu yazdınolanded bunu yazdı
Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans yapan biri olarak şunu söyleyebilirim vizyon sahibiysen bakan bile olabilirsin.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz - Kamu Yönetimi Bölümü Mezunu
Kültür Ve Turızm Bakanı Ömer Çelik - Kamu Yönetimi Bölümü Mezunu
Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu - Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı
Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış - Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı
Hocam sen bakan olabilecekmisin ? yani düsünüyormusun ya da önün acık mı ?
Hocam ben örnek verdim, günümüzde AÖF mezunu idari yargı hakimlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor, yani bitirdiğiniz okul, bitirdiğiniz bölüm bir yere kadar önem arz ediyor, herşey sizde bitiyor aldığınız eğitimin üzerine neler katabildiniz bu önemli, ben bunu demek istiyorum, illa okul olacak diye bişi de yok günümüzde çok iyi işler başarmış ilkokul mezunları bile var, tabi bu işler biraz da şans ister herşey yolunda giderse neden olmasın : ))
nolanded tarafından 13/Nis/14 19:39 tarihinde düzenlenmiştir -
nolanded bunu yazdıMaddox bunu yazdınolanded bunu yazdı
Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans yapan biri olarak şunu söyleyebilirim vizyon sahibiysen bakan bile olabilirsin.
Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu - Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı
Avrupa Birliği Eski Bakanı Egemen Bağış - Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Yaptı
Hocam ben örnek verdim, günümüzde AÖF mezunu idari yargı hakimlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor, yani bitirdiğiniz okul, bitirdiğiniz bölüm bir yere kadar önem arz ediyor, herşey sizde bitiyor onu demek istiyorum, bu işler biraz da şans ister herşey yolunda giderse neden olmasın : ))
"İş kişide biter" diyorsun yani :)
-
Maddox bunu yazdınolanded bunu yazdıMaddox bunu yazdınolanded bunu yazdı
Hocam ben örnek verdim, günümüzde AÖF mezunu idari yargı hakimlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor, yani bitirdiğiniz okul, bitirdiğiniz bölüm bir yere kadar önem arz ediyor, herşey sizde bitiyor onu demek istiyorum, bu işler biraz da şans ister herşey yolunda giderse neden olmasın : ))
"İş kişide biter" diyorsun yani :)
kesinlikle, illa okula da gerek yok günümüzde ilkokul mezunu birçok başarılı insan var, eğitimliysek eğer aldığımız eğitimin üstüne neler katabiliyoruz bunlar da önemli, hayatta hiçbirşey insana altın tepsiyle sunulmuyor çabalamak şart.