Kamuya Personel Alımı Donduruldu
-
kpss girmeden güzel moral oldu insanlara
-
Bu pazar sınav var lan imansızlar. Allah belanızı versin.
-
-
cuneyd bunu yazdı
ne sınavı var bu hafta ?
-
samaccc bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
ne sınavı var bu hafta ?
ön lisanslar hocam erkene çekti herifler tarihi
-
samaccc bunu yazdı
Ilk mulakat soylentileri zamani soylenti zaten ve amac o. Sen sinavdan 90 alabilirsin ama mulakattaki kisi bunu yok sayip sana 60 verip yollabilir ve kimse siklemek bu durumu. Alkisa devam.
-
Kreyzi bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Ilk mulakat soylentileri zamani soylenti zaten ve amac o. Sen sinavdan 90 alabilirsin ama mulakattaki kisi bunu yok sayip sana 60 verip yollabilir ve kimse siklemek bu durumu. Alkisa devam.
bak biriktiriyorlar kozları .
emeklilere verecekleri promosyon parasını cepte tutyorlar .
işe alımları cepte tutyorlar .
dövize müdahale etmiyorlar cepte tutyorlar .
başkanlık seçimi yada reklamında bunları teker teker allayıp pullayıp sunacaklar . izle gör.
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi gözükmüyor aq ben de. Görüntüle/yazdıra tıklayınca da şunu diyor; 'Sınava Giriş Belgesi dökmek istediğiniz sınav Sınava Giriş Belgesi Dökümü sürecinde değil.'
Biri konu adına beni aydınlatırsa sevinirim.
-
coLin bunu yazdı
Arkadaşlar sınav giriş belgesi gözükmüyor aq ben de. Görüntüle/yazdıra tıklayınca da şunu diyor; 'Sınava Giriş Belgesi dökmek istediğiniz sınav Sınava Giriş Belgesi Dökümü sürecinde değil.'
Ne mezunusun hocam ?
-
mkyb bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Ne mezunusun hocam ?
Lise