Kamuya Personel Alımı Donduruldu
-
neyseki green card başvurusunu yaptım green card çıkma şansı memur olma şansımdan daha fazla
-
Buna ne dersiniz?
-
samaccc bunu yazdıKreyzi bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Ilk mulakat soylentileri zamani soylenti zaten ve amac o. Sen sinavdan 90 alabilirsin ama mulakattaki kisi bunu yok sayip sana 60 verip yollabilir ve kimse siklemek bu durumu. Alkisa devam.
bak biriktiriyorlar kozları .
emeklilere verecekleri promosyon parasını cepte tutyorlar .
işe alımları cepte tutyorlar .
dövize müdahale etmiyorlar cepte tutyorlar .
başkanlık seçimi yada reklamında bunları teker teker allayıp pullayıp sunacaklar . izle gör.
Haci umarim herifler 1 secimle 100 yillik iktidari alirlar gram ilgim kalmadi bu bok cukurundan cikilmaz artik.
-
coLin bunu yazdımkyb bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Arkadaşlar sınav giriş belgesi gözükmüyor aq ben de. Görüntüle/yazdıra tıklayınca da şunu diyor; 'Sınava Giriş Belgesi dökmek istediğiniz sınav Sınava Giriş Belgesi Dökümü sürecinde değil.'
Biri konu adına beni aydınlatırsa sevinirim.
Ne mezunusun hocam ?
Lise
lise sınavı kasımda 20 kasım tarihe bidaha bak
-
samaccc bunu yazdıcoLin bunu yazdımkyb bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Arkadaşlar sınav giriş belgesi gözükmüyor aq ben de. Görüntüle/yazdıra tıklayınca da şunu diyor; 'Sınava Giriş Belgesi dökmek istediğiniz sınav Sınava Giriş Belgesi Dökümü sürecinde değil.'
Biri konu adına beni aydınlatırsa sevinirim.
Ne mezunusun hocam ?
Lise
lise sınavı kasımda 20 kasım tarihe bidaha bak
ulan! Ya ben de 20 kasım'da diye biliyordum. Konu da 16 ve 20'sin de ibaresini görünce önemi çekmişler amk korkusuyla siteye abandım :D Sen söyleyince tarihe baktım 20 kasım'mış.
-
Az kaldı bu halk ayaklanacak.. zaten istediği de bu reis beyin. Yazık edecekler..
-
89 puanla açıkta kalıcam, emeği geçen herkesin aq
-
KPSS'ye ayar çekecekler işte. Mevzunun tamamen bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Yıllarca ÖSYM kaldırılsın diyip durdular. Farklı sebeplerle de olsa KPSS ile buna başlanacak gibi duruyor.
Kamuyu daraltacağız demek doğrudan ekonomik bir gösterge değil de nedir?
Ben de kamunun daraltılmasından yanayım. Hatta liyakat temeline dayanan minimal bir kamu yapısının en ideal olduğunu düşünenlerdenim. Sadece KPSS gibi bir sınavla memur almak çok sağlıklı değil. Amma velakin, yerine gelecek mülakat meselesi %99.9 torpille döneceğinden şu anki Türkiye'ye böyle bir sistem yakışmaz.
Umudunu memurluğa bağlayanlar için şu son aylarda yaşanan neredeyse her olay olumsuz. Öğretmen sözleşmeli oldu, memur işi mülakatta şansa kaldı. Tam puan alsan bile atanman bir başkasının ağzına bakıyor. Hakikaten kendimi o konumda düşünüyorum da her şeyin tamamen başkasının elinde olduğu bir ortamda ruh sağlığını korumak kolay değil.
Ama bir yandan da bunu kestirebilmek lazım. Biraz akıllı olmakta fayda var. Memuriyetin bozulacağı son birkaç yıldır apaçık ortada değil miydi? Belki yakın zamanda devrim niyetine iş güvencesi bile kalkabilir, ne zamandır dillendiriliyor. Bazı kadrolar artık nefes alamayacak kadar dolu. Belediyeler bağlı hizmetlilere baktığında atıyorum çiçek dikilecek 1 oda büyüklüğü yerde 5 kişi çalışıyor. 1 tanesi kazıyor, 1 tanesi çiçek yerleştiriyor kalan 3 tanesi sigara eşliğinde sohbet ediyor. Öğretmenlik zaten şimdinin meselesi değil. Kendimi bildim bileli öğretmen sistemi bozuk. Şimdi doğuyu adam edebilmek için öğretmeni orada tutabilmek için her yol mübah diyorlar. Zaten atanamama kronik problem. Buna rağmen hala daha "ya ben öyle olmam yüksek yüksek puanlar alır atanırım" diyip hala daha ısrarla öğretmenlik kovalayanlara müstehak. Tabi öğrenciye kontenjanı hamuduyla vermeye devam etmeleri baştan saçmalık.
-
Her kpss konusunda yazıyorum. bırakın şu devlet işini.
Özel sektörde kanı emilmiş biride olsam yinede devlet işine karşıyım :) Çok önemli stratejik yerler hariç bütün devlet kurumları özelleştirilmeli
Çünkü ne kadar memur gördüysem çalışmıyor ama 3-4 bin maaş alıyorlar. dünya kadar tatilde cabası..
oda yetmiyor. yok fuar yok seminer ayağında avrupayı afrikayı geziyorlar bizim sırtımızdan.
2 günlük yarım gün seminer için 20 gün avrupada kaldılar. bütün masraflar devletten..
Geçen müşterim geldi sskdan. bir iş için bodruma gönderiliyormuş 1 hafta 5 yıldızlı otelde yer ayırtılmış.
kpss için birbirinizi yiyin 90 alın . gelsin elin kazma oğlu torpille senin yerine.
bende çalış strese gir dert sahibi ol. tercihlere bile 15 tl alıyorlardı.
bu sene manyak gibi bizimkilerin zoruyla girdim
Herkes başının çaresine baksın. birşey üretip satın.
-
http://www.memurlar.net/haber/619655/
Devlet memurluğunu düzenleyen 657 sayılı kanunun şu anki haliyle bürokratik oligarşiye neden olduğunu ifade eden Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sistem millete hizmet yerine, kamuya girenlere hizmet eden yapıya dönüşüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da "En büyük rakibim bürokratik oligarşi" eleştirisinde bulunduğu 657 sayılı kanunda düzenlemelere başlanacağını açıklayan Müezzinoğlu, memuriyete girişte, terfide, ödül ve cezalandırmalarda yeni kriterler olacağını belirtti.