Kana Kırmızı Rengini Veren Madde Nedir ( Gülmek İsteyenler )
-
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------
hiç sevmediğim işler.Elin garibiyle dalga geç eğlen resmen ipnelik
-----------------------------Videoyu Yapmamın Amacı Adamla Dalga Geçmek Değil Arkadaşlar Amacım Videoyu Düzenleyip Farklı hale Sokmaktı..Bilseydim Başka Bir Video Seçerdim
-
hurferus45 bunu yazdı:
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------Videoyu Yapmamın Amacı Adamla Dalga Geçmek Değil Arkadaşlar Amacım Videoyu Düzenleyip Farklı hale Sokmaktı..Bilseydim Başka Bir Video Seçerdim
-----------------------------3 aylardan 2. sinisorduktan sonra 4 .ayı soruyo sen gelmişsin adamın amacı dalgageçmek değil diyosun.eklemeyin byle saçma şeyleri kardeşim ayıp.
-
Adamın amacı demiyor, videoyu yapmamın amacı diyor. Anlaşılan görüntüleri arkadaş çekmemiş.
-
öğrenecek inşallah daha küçük abileri yazılanlarıda anlamıyor
-
kasVa bunu yazdı:
hurferus45 bunu yazdı:
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------3 aylardan 2. sinisorduktan sonra 4 .ayı soruyo sen gelmişsin adamın amacı dalgageçmek değil diyosun.eklemeyin byle saçma şeyleri kardeşim ayıp.
-----------------------------Ben Adamın Amacını söylemedimki Videoyu Yapmaktaki Kendi Amacımın Adamla Geçmek olmadığını söyledim...
-
KrypT bunu yazdı:
Adamın amacı demiyor, videoyu yapmamın amacı diyor. Anlaşılan görüntüleri arkadaş çekmemiş.
-----------------------------:D aynen be üstad
-
DevilKingtr bunu yazdı:
garip insanlarla dalga geçme a.q başka bişi yok konuşan yavşak çokmu bilgili
Doğru söze ne hacet -
senin amacın onun bunun amacı küçük düşen birileri var yönetime mesaj at silsinler ;)
-
adam bi video koymuş beyenmeyen bıdı bıdı yapmasın aq :S
-
HAORAHROAHRO altıma sıçıcam. Yönetime falan sildirme, şu 2 sayfa ağır tartışma konularının neden yasaklandığı noktasında ibretlik olarak dursun bence.