Kana Kırmızı Rengini Veren Madde Nedir ( Gülmek İsteyenler )
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
adam bi video koymuş beyenmeyen bıdı bıdı yapmasın aq :S
-----------------------------Yani aqa konuyu batıracaksanız yorum yapmayın
-
garip insan falan bıraksanıza bu ayakları ya. garip insansa bilmiyorum desin. kana rengini veren maddeye meyve suyu diyor :D bide gelmiş savunuyosunuz.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Topismisin-Lan-Sen-Israil-112563/
bu konuda dalga gecen arkadaslar kim? bi ara bi video dolasıyodu türk genclerine soruyodu cumhurbaskanımız kim falan diye onlar bilmiyodu sallıyolardı onlarla niye dalga gecildi? konuda birinin hosuna gitmeyince digerleride otokontrole geciyor hemen.
konuya yorumum. bravo arkadasım emegine saglık. video guzel. ayrıca kana rengini vişne suyu verir diyer adamada gotumle gulerim.
-
Helyum bunu yazdı:
bu konuda dalga gecen arkadaslar kim? bi ara bi video dolasıyodu türk genclerine soruyodu cumhurbaskanımız kim falan diye onlar bilmiyodu sallıyolardı onlarla niye dalga gecildi? konuda birinin hosuna gitmeyince digerleride otokontrole geciyor hemen.
konuya yorumum. bravo arkadasım emegine saglık. video guzel. ayrıca kana rengini vişne suyu verir diyer adamada gotumle gulerim.
-----------------------------bu adam bilgili sırf ibnelik için yapıyor bunları ama videodakiler garip arkadaşım resmen dalga geçme bunun sende farkındasın ama işine gelmiyor
-
DevilKingtr bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------bu adam bilgili sırf ibnelik için yapıyor bunları ama videodakiler garip arkadaşım resmen dalga geçme bunun sende farkındasın ama işine gelmiyor
-----------------------------garipse visne suyu demesin bilader aptalmı? desin bilmiyorum? hadi 3 ayları gectim adam belki sasırmıs olabilir ama kana rengini visne suyu verir derse bunun gariplikle alakası olmaz. hatta iyi hatırlıyorum bi kadın vardı nurcanmıydı neydi. kadın tıbbi deli yav kufur ediyodu. videolarını paylasıp nasılda gülüyodu millet? burada anlam veremedigim bir kişi sevmeyince, konuyu acana yuklenince digerleride otomatik olarak yuklenmeye baslıyor.
-
neden diğerlerinin aklı yokmu otomatik savunmaya geçsinler savunnanlarda var grdüğün senin gşibi ve diğerleri gibi.
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------neden diğerlerinin aklı yokmu otomatik savunmaya geçsinler savunnanlarda var grdüğün senin gşibi ve diğerleri gibi.
hocam bi yürügit sikdin batırdın konuyu senin profildeki resim den katkat daha düzgün bi paylaşım hâla bıdı bıdı tartışma çıkarıyor -
bir konunun daha a.qoymayı başardınız tebrikler ^
edt: milletin garibanı dediğiniz adam kendini düşünsün kardeşim yarışmasın :)
video not :
fena değil :) -
ya sanki aranızda kaçınız kana rengini veren maddeyi google a bakmadan söyleyebilir? ha en ekstrası bilmiyorum dersiniz.
vatandaşın okul okuyup okumadığı bile net değil, vişne suyu demesinde çok anormal bi durum yok.
gidip bunu ünide millete sorsunlar 5 kişiden 4 ü çuvallamazsa adam değilim.
hatta tıpçılara sorun adam melanin der hemoglobin diyemez aq.. o kadar ot olanları da var.
-
Explosive bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
neden diğerlerinin aklı yokmu otomatik savunmaya geçsinler savunnanlarda var grdüğün senin gşibi ve diğerleri gibi.
hocam bi yürügit sikdin batırdın konuyu senin profildeki resim den katkat daha düzgün bi paylaşım hâla bıdı bıdı tartışma çıkarıyor
-----------------------------Katılıyorum