Kanal D‘Nin Sitesine Hackerlardan ‘Fatmagül‘ Saldırısı!
-
saçma sapan bir mesaj.. ve bunu destekleyenlerinde en az bunu yapanlar kadar mal olduğunu düşünüyorum kardeşim izleme? rtük gibi denetleme kurulu var gereken yerlerde müdahalesi yapılıyor fakat amaç Türkan dizisine bok atmak olduğu için.. (sanki ona değilmiş gibi gösterilmeye çalışılmış) ben mesela stv kanalından tiksiniyorum insanların beynini yıkamak,yönlendirmek için kurulduğunu biliyorum/biliyoruz saçma sapan dizileri ile insanları dinden soğutan tek kanal stv sanırım ha kanal7'yi de unutmamak gerekir..
-
aferin yapana tebrik ettim
-
Türkan'ı hiç izlemedim yorum yapmam çokta mantıklı değil aslında ama yine de önyargım (bu önyargı dizinin konusunu az biraz bilmemden kaynaklanıyor.) bana aşk-ı memnu, fatmagül'ün suçu ne gibi dizilerle aynı kefeye konulmasının anlamsız olduğunu söylüyor. İzleyenler varsa bu dediğimi yorumlayabilirler :)
-
:)) saglam cakmışlar helal olsun :)
-
Ey tahribat sormazlarmı hiç sansüre karşı olan cemaat?
"Sansürcümü" oldunuz hoca diye ?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ilk 3 mesaj iyi olmuş demiş geri kalanlarda aynı içerikte.Düşünün biraz
Türkiye çok kanallı döneme geçeli baya oluyor.Kanal D deki saçmalıklardan yada herneyse kime ne.Başka kanal mı yok?
Fatmagüle tecavüz edilmiş psikolojim bozuldu hocalar. İlk defa orda duyduk o terimi zaten değilmi çok etkiledi beni çok.
Bu arada hack olayına gelirsek CW'nin mantığıyla yapılmış işlere benziyor titreyin kendinize gelin.
Dinimiz amin
Selam ve dua ile.. -
sağlam olmuş.hastayım şu hack olayına.
-
SwmeRt bunu yazdı:
-----------------------------
Türkan'ı hiç izlemedim yorum yapmam çokta mantıklı değil aslında ama yine de önyargım (bu önyargı dizinin konusunu az biraz bilmemden kaynaklanıyor.) bana aşk-ı memnu, fatmagül'ün suçu ne gibi dizilerle aynı kefeye konulmasının anlamsız olduğunu söylüyor. İzleyenler varsa bu dediğimi yorumlayabilirler :)
-----------------------------propanda amaçlı olabilir, bi aralar(belki hala geziyodur) facebookta türkan saylan hakkında terörist falan diye bişeyler yazıyodu belki ondan yazmıştırlar
-
Olivetti düzgün konşalım lütfen.
-

Sordum Soruşturdum CW den değil yapanlar. Hani millete bok atmak için yorum olsun die yorum yazanlar var, biraz daha dikkat. Gök delinse Cw diyeceksiniz yakında. Yapanlarada helal olsun biraz onur varsa bu şekilde temizlenmiş..
-
Ben CW yaptı demedim cw'nin sığ mantığıyla yapılmış işlere benziyor dedim kutsal değerlerine laf ettiğim için üzgünüm :|