Kanal D‘Nin Sitesine Hackerlardan ‘Fatmagül‘ Saldırısı!
-
Afferim, kanald bu yazıyı okuyunca kesin kaldırır bu dizileri...
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------Ben CW yaptı demedim cw'nin sığ mantığıyla yapılmış işlere benziyor dedim kutsal değerlerine laf ettiğim için üzgünüm :|
-----------------------------
Benim kutsal değerim Dinim ve Ailem. Cw kutsal değerim filan değil, ortada boş yere yorum yazıosun ondan sonra millette gaza gelip başlıo saydırmaya.. Bi işin ne olduğunu bil ona göre yorum yap. -
bi boka yaramayacak bu olay o yüzden bir nevi saçma. Ama Kanal D denen yahudi torunu adamların bilerek yaptırdığı bu tür dizilerde turk milletinin psikolojisini epeyce bozacak tiplerden. Şu rtük keşke böyle terbiyesiz her çocuğun açtığı anda izleyebileceği kanallara bir son verse şifrelese falan. Yazıktır yahu cahil ana cahil baba çocuk açıyor televizyonu karşısında bu 2 dakika izliyor sonra bırakamıyor al sana gelecekte kendini televizyondakilere idol alan orospu modeli.
Kaldıki bu Türkan Denen aşağılık pkk yandaşı kadının dizisini de bilerek yapıyorlar. Amaç toplum karışsın şişte türkan izleyen izlemeyen falan türkanı melekgibi göstermeler falan. Kimse takmaz ki bi tarafta mahkeme belgeleri ile Türkan saylan var öbür tarafta senaryo türkan saylan var hangisi gerçek? taniki mahkeme tutanaklarındaki türkan gerçek. ama izleyen mahkemeyi takarmı? diziye bakıyo vay efenim türkan melekmiş demek? BSG çekiyorum.
Aslında bu konuda dava açılsa güzel bilgili avukatlarlla çözülebilir olay. Çünkü ortada ne pislik yaptığı belli olan birisini medya aracılığı ile topluma yanlış bilgilendirmek kötüyü iyiymiş gibi göstermek gibi bi olay var. uzaktan bakılınca Medya haksız ama adamın altında yüzlerce avukat var. Hepsi yakında son bulacak bence :) Bu Evet işimize yarayacak..
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
suKo bunu yazdı:
Ben CW yaptı demedim cw'nin sığ mantığıyla yapılmış işlere benziyor dedim kutsal değerlerine laf ettiğim için üzgünüm :|
Benim kutsal değerim Dinim ve Ailem. Cw kutsal değerim filan değil, ortada boş yere yorum yazıosun ondan sonra millette gaza gelip başlıo saydırmaya.. Bi işin ne olduğunu bil ona göre yorum yap.
Tamam hoca öyle diyosan öyledir :) -
suKo bunu yazdı:
Ey tahribat sormazlarmı hiç sansüre karşı olan cemaat?
"Sansürcümü" oldunuz hoca diye ?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ilk 3 mesaj iyi olmuş demiş geri kalanlarda aynı içerikte.Düşünün biraz
Türkiye çok kanallı döneme geçeli baya oluyor.Kanal D deki saçmalıklardan yada herneyse kime ne.Başka kanal mı yok?
Fatmagüle tecavüz edilmiş psikolojim bozuldu hocalar. İlk defa orda duyduk o terimi zaten değilmi çok etkiledi beni çok.
Bu arada hack olayına gelirsek CW'nin mantığıyla yapılmış işlere benziyor titreyin kendinize gelin.
Dinimiz amin
Selam ve dua ile..
-----------------------------Buna verilecek cok saglam bi cevabım var ama neyse yaptigin yorum hic bir anlam taşımamakla birlikte sonderecede boş. He diyosn benim cevremdeki cocuklar genc kızlar rol model olarak , bu dizilerledeki kadınlari olaylari ornek alsin ozaman adama durup bi sorarlar sen ne iş yapıyon diye?
-
Sky bunu yazdı:
suKo bunu yazdı:
Ey tahribat sormazlarmı hiç sansüre karşı olan cemaat?
"Sansürcümü" oldunuz hoca diye ?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ilk 3 mesaj iyi olmuş demiş geri kalanlarda aynı içerikte.Düşünün biraz
Türkiye çok kanallı döneme geçeli baya oluyor.Kanal D deki saçmalıklardan yada herneyse kime ne.Başka kanal mı yok?
Fatmagüle tecavüz edilmiş psikolojim bozuldu hocalar. İlk defa orda duyduk o terimi zaten değilmi çok etkiledi beni çok.
Bu arada hack olayına gelirsek CW'nin mantığıyla yapılmış işlere benziyor titreyin kendinize gelin.
Dinimiz amin
Selam ve dua ile..
-----------------------------Buna verilecek cok saglam bi cevabım var ama neyse yaptigin yorum hic bir anlam taşımamakla birlikte sonderecede boş. He diyosn benim cevremdeki cocuklar genc kızlar rol model olarak , bu dizilerledeki kadınlari olaylari ornek alsin ozaman adama durup bi sorarlar sen ne iş yapıyon diye?
-----------------------------tam komedi kızlar bunları örnek alarak kötü yola düşmesin o yüzden bu filmler kaldırılsın eğer bir kişinin içinde varsa orospuluk yapmak her türlü yapar hacı? yani bu yapılanı desteklemek baskı yapmak değil de nedir? arkadaşında izah etmek istediği bu, eğer illa rahatsız oluyorsan silersin bu tür kanalları izlersin sabah akşam samantv.
-
türkiye değişiyor dediklerinde güleriz ama tbt de bile bu tip insanlar varsa türkiye gerçekten gerçekten değişmiştir yürü be kanald yahudi, türkan saylan pkk'lı, stv şampiyon yaşasın fetullah :))
-
Hadi herşeyi geçtim de..
Şu Türkan Saylan'ın hayatını anlatıyorlar. Anlatmasınlar demiyorum ama zamanlama çok yanlış. Milletin bir kısmı onu vatan haini olarak görürken bir kısmı kahraman olarak yorumluyor ve Kanal D yangına körükle gidiyor.
-
fatmagülün suçu neyi izleyen çapulcu hapçı ve sapıklar kendilerine rol model olarak tecavüzcüleri örnek alır. Sonra bir bakmışsın gazetelerin 3. sayfalarında görünen haberlere senin bir yakınının adı da karışmış.
hap içip patladık,
fatmagüle rastladık,
fatmagülün suçu yok,
biz onu bihter sandık -
@ olivetti
Bak ne dicem Annen yada kız kardesinle birlikte sıkılmadan izleyebiliyson o dizileri sana bisey diyemem iyi seyirlerin disinda. bunun disinda kendi fikirleirini kendine sakla kanallari silmek samantv falan