Kanal İstanbul Tanıtım Filmi
-
MbK bunu yazdıAbsolut bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
aslında yapılmayacak bişi değil, yapılabilir, çok da güzel olur, ancak buna izin verirler mi onu düşünmek lazım. bu çapulcu takımı, polise taş atanı, eylem yapanı rahat bırakır mı...
hocam bizim buna yakin yerde ev var suan baslandi bile hat uzerindeki goller vs kurutuluor kazi claismalari basladi yollar duzenleniyor nezaman biter bilinmez ama bu adamlar bunu yapicak orasi kesin
Her akşam köprü ttrafiği 2 saat. :-)
Nüfus olmuş 25 milyon. :-)
Doğuda polis ve asker eş ve çocuklarının sosyal hayatı bitmiş durumda.
Doğu illeri gelişmemiş halde. Ohal Bölgesi durumundalar.
Sizin particiliğinize bitiyorum.
Kısa net cümleler yazdım ki anlayabilesiniz diye.
Sen nediyon yarrm ? ne particiligi alinti yaptigim yorumu kast ediorsun ayri alinti yap orda ben akp yi yada icraatini over bi yorum yapmadim adamlarin buna basladigini kim ne yaparsa yapsin umurlarinda olmadigini bitiriceklerini yazdim kicindan okuma
o kisa net cumleleri biyerine sokarim sen akilli biz aptallmiyiz birde sekil yapior ben uzun ve net yazdim anlayabildiye.
-
Absolut bunu yazdıMbK bunu yazdıAbsolut bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
aslında yapılmayacak bişi değil, yapılabilir, çok da güzel olur, ancak buna izin verirler mi onu düşünmek lazım. bu çapulcu takımı, polise taş atanı, eylem yapanı rahat bırakır mı...
hocam bizim buna yakin yerde ev var suan baslandi bile hat uzerindeki goller vs kurutuluor kazi claismalari basladi yollar duzenleniyor nezaman biter bilinmez ama bu adamlar bunu yapicak orasi kesin
Her akşam köprü ttrafiği 2 saat. :-)
Nüfus olmuş 25 milyon. :-)
Doğuda polis ve asker eş ve çocuklarının sosyal hayatı bitmiş durumda.
Doğu illeri gelişmemiş halde. Ohal Bölgesi durumundalar.
Sizin particiliğinize bitiyorum.
Kısa net cümleler yazdım ki anlayabilesiniz diye.
Sen nediyon yarrm ? ne particiligi alinti yaptigim yorumu kast ediorsun ayri alinti yap orda ben akp yi yada icraatini over bi yorum yapmadim adamlarin buna basladigini kim ne yaparsa yapsin umurlarinda olmadigini bitiriceklerini yazdim kicindan okuma
o kisa net cumleleri biyerine sokarim sen akilli biz aptallmiyiz birde sekil yapior ben uzun ve net yazdim anlayabildiye.
Liseden kalma çocuksu cevabına hayran kaldım.Umarım bi gün efendi gibi konuşmayı öğrenirsin.
Sanma ki geri vites yapıyorum. Beni burada bilen bilir umarım sen de öğrenirsin.
-
yeşili bizden başka hiç kimse sike pardon sevemez. boğazda yer yok çivi çakmak dahi yasak tabi yerseniz 1.5 yıldır 2.köp. ayağında inşaat yapılıyor biri tea en baştan dikti ordaki yalıların hepsi dolu! doğal olarak bazı yeni zengin olmuş agalara yer kalmadı ondan dolayı burjuvaziye yer açmak için ve filmde görüğünüz kanalı göz boyayıp "yaptık oldu" biz böyle milletiz hava atar dünyaya gösteririz diye iteklicekleri için temelleri atılıyordur. türkiyede onca il var herkes istanbula yığılıyor onuda geçtim raya kanal açılması rahatlatıcak! sözü varya katiyyen yalan şimdiye kadar yaptıkları her boka aynı lafı dediler hepsindede aynı şey oldu + geleceğimiz pardon bizden sonraki kralların geleceği artık hüsnü duman hacılar ormanlar sadece şehir dışında kalarak işlevsel halde değildirler istanbul bu yönden çok vahim durumda. herkes güzel olur diyorda ulan o kadar paraya o kadar masrafa girilecek bu ülkeye bunlar da lazım tmm ama fakir milletim nolucak ? yapılan her şey büyük reklamla yapılıyor açılıyor snra bi bakıyorsunuz bizim HAYVAN MİLLET te dahil anasını sikiolar ne temizlik biliyoruz ne örf ne adet.
-
Zenginler için proje yapılıyor fakirler seviniyor, rant kimin cebine girecek belli, savunan fakir gerizekalılar. Evet kanal bizim iyiliğimiz için yapılıyor rant falan hikaye hatta validebağda da cami yapılacak da dinsizler engelliyor orada da rant yok. aDuruma bak İslamcı geöinenlerin hayatı dünyevi meseleler olmuş, yeşili koruması gerekirken anasını belliyor. Böyle İslamcı da anca türkiyede olur