Kano Almaya Karar Verdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Selam müridcanlar,

Çift kişilik bir deniz kanosu almak istiyorum. Amacım babamla birlikte denize açılmak felan. Kullanan müridler varsa kullnması zor mu? Öğrenmek çok zaman alır mı? Ve fiyat olarak sağlam bir kano bana ne kadara patlar?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

baba ogul için süper bir fikir hocam tebrikler wallahi keşke bende babamla böyle seyler yapabilsem.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

ne derece yüzücüsün hoca

deniz kanosu dediğin şeylede denizde keyif için açılamazsın bildiğim kadarıyla tekne mi bu?

spor yapıcaz, 1 saat takılıp döncez kas yapıcaz diyosan eywallah ama, yüzme bilmiyosan hiç girişme

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Facebook bunu yazdı:
    -----------------------------

ne derece yüzücüsün hoca

deniz kanosu dediğin şeylede denizde keyif için açılamazsın bildiğim kadarıyla tekne mi bu?

spor yapıcaz, 1 saat takılıp döncez kas yapıcaz diyosan eywallah ama, yüzme bilmiyosan hiç girişme

Hoca ayiptir sölemesi babamın badide türkiye 1. 2. ve 4. var anlıcagin onun kasa ihtiyacı yok:) Ama ben dün bir film izledim çok hoşuma gitti orda adamın kanoyla felan yaptıkları almaya karar verdim. Tam isteğim bişey sandaldan daha güzel. Bu arada iyi yüzücü sayılırım babamda öyle. Zaten can yeleğimizde var.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

hoca hani keyiflik bi alet değil spor amaçlı bi alet o bakımdan diyorum

keyif istiyosan tekne alcan :D

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca neresi keyfilik değil, sen hiç denizde kanoya binmedin galiba.Al hocam hiç düşünme çok zevkli oluyor, hafif dalagada varsa mükemmel derecede zevk alıyorsun.Bence denizde yapılacak en güzel şeylerden bitanesi.Hem hızlı bir şekilde yol alıp hemde heryere girip çıkabilirsiniz o kanoyla.Biz mesela değişik mağralar keşfedip yanaşıp içlerine bakıyorduk 16,17 li yaşlarda.Çok zevkli.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

ıvır zıvır ıvır zıvır

hoca tamam o bakımdan keyiflik, ama üstünde saatlerca kalıp balık avlanmalık bişey değil onu anlatmaya çalıştım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Facebook bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

ıvır zıvır ıvır zıvır

hoca tamam o bakımdan keyiflik, ama üstünde saatlerca kalıp balık avlanmalık bişey değil onu anlatmaya çalıştım

balık avlayacaksa zaten tekne alır bro

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

ohoo bilader sen aşmışssın xDD

babam beni arabasına bile bindirmez xD

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

denizde kullanıcaksanız  en az 3 metre olmak üzere zodyak öneririm.. motor takabilirsin ilerde keyfine göre. kano daha çok tatlı sular akarsularda filan gider.

Temel adalettir .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Amacım balık tutmak deil ki hoca, denize yüzmeye gittiğimizde arabanın üzerinden onu alıp denize açılmak istiyorum bu kadar yani. Çok zevkli bişeye benziyor hızlıda benim çok hoşuma gitti kesinlikle alcam ama becerebilirmiyiz eğitim almadan onu bilmiyorum.

Toplam Hit: 3459 Toplam Mesaj: 22