Kano Almaya Karar Verdim
-
Becerirsin kardeşim zor bi yanı yok bende eğitim almadım ama açılıp rahat 1-2 saat gezebiliyorum
-
Kano guzeldir.Bende almayı dusunuyorum ama kendın de kalıtelı bırseyler yapabılırsın bıraz arastırırsan
-
Bizim hoca USA'den $1700'a kano getittirmişti (vergi dahil değil).
Yüzmeyi bilmenin yanında eğitim almadan kullanma. Misal kano ters döndü, eğer içeriye su girmemesi için kullanılan etek takılıysa o durumda kurtulman sorun olabilir.
Başla, vazgeçemezsin zaten. :)
Bu arada Türkiye'de sadece Erzincan Üniversitesi'nde kano, rafting dersi var. Bilginize.
Bu da bonus olsun:

-
telekom bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim hoca USA'den $1700'a kano getittirmişti (vergi dahil değil).
Yüzmeyi bilmenin yanında eğitim almadan kullanma. Misal kano ters döndü, eğer içeriye su girmemesi için kullanılan etek takılıysa o durumda kurtulman sorun olabilir.
Başla, vazgeçemezsin zaten. :)
Bu arada Türkiye'de sadece Erzincan Üniversitesi'nde kano, rafting dersi var. Bilginize.
Bu da bonus olsun:

-----------------------------hoca nettin ya kanodan soğuttun. 1700$ :((
-
Hocam tekne kaç paraki ? :) 1700 $ verene kadar tekne alalım cümbur cemaat acılalım :).
-
gokayortaburun bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam tekne kaç paraki ? :) 1700 $ verene kadar tekne alalım cümbur cemaat acılalım :).
-----------------------------aynen hocam :D ne pahalıymış len :D
ama kano çok zewkli biz tatilde mutlaka açılırdık kullanırdık doğaçlama öğrendim ben ama sizde biz aşırı açılmıcaz hani gezip gezip gelcez dersen çok büyük bi eğitime gerek duycağınızı sanmıorm
-
Hocam 1700 $ Boşa verme Sal yap sen. Sanayiye git 8-10 tane kalas parçası kestir 50 tl almazlar xD
bendede balıkçı teknesi hastalığı Var, ne zaman sulak bir tatil yerine gitsek, Deniz bisikleti yerine teknede kürek çekmeyi tercih ediyorum xD
-
o kanolar yarış için
turistik yerleri gezerseniz ucuza 2.el (saglam) kanolar bulabilirsiniz babam kaptan olduğu için bana tek kişiliğini bedavaya getirmişti
arada binerim bazen kiraya veriyorum (spor tesisi 15 se 5tl ye veriyorum) bi ara çarptım kırdım köşesini sonra yamalattık.
antalya , bodrum vb. turistik yerlere yakınsanız 200 300 400 tl ye (adamına ve kalitesine göre) güzel bir kano bulabilirsiniz.
ha ben profesyonel olucam yarış yapıcam derseniz binlerce dolar harcarsınız. + olarak kurs alamya gerek yok yine o proflar için geçerli birşey.
ama ne yaparsanız yapın çok fazla açılmayın akıntılı deniz sizi diğer koya kadar itebilir x)
keşke 2 kişilik kanom olsaydı fakat 1kişiliğe de 2 kişi sığıyoruz
-
Düzeltme: Hocanın oyuncağının ismi kayak.
(bkz. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=887140)Bu kayakla Fırat'ın sularında 450 km yol yaptığı bilinmektedir (tek seferde).
-
başlığı kano olmaya karar verdim diye okudum lan