Kano Almaya Karar Verdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Becerirsin kardeşim zor bi yanı yok bende eğitim almadım ama açılıp rahat 1-2 saat gezebiliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Kano guzeldir.Bende almayı dusunuyorum ama kendın de kalıtelı bırseyler yapabılırsın bıraz arastırırsan

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Bizim hoca USA'den $1700'a kano getittirmişti (vergi dahil değil).

Yüzmeyi bilmenin yanında eğitim almadan kullanma. Misal kano ters döndü, eğer içeriye su girmemesi için kullanılan etek takılıysa o durumda kurtulman sorun olabilir.

Başla, vazgeçemezsin zaten. :)

Bu arada Türkiye'de sadece Erzincan Üniversitesi'nde kano, rafting dersi var. Bilginize.

Bu da bonus olsun:

raft

raft2

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

telekom bunu yazdı:
    -----------------------------

Bizim hoca USA'den $1700'a kano getittirmişti (vergi dahil değil).

Yüzmeyi bilmenin yanında eğitim almadan kullanma. Misal kano ters döndü, eğer içeriye su girmemesi için kullanılan etek takılıysa o durumda kurtulman sorun olabilir.

Başla, vazgeçemezsin zaten. :)

Bu arada Türkiye'de sadece Erzincan Üniversitesi'nde kano, rafting dersi var. Bilginize.

Bu da bonus olsun:

raft

raft2

hoca nettin ya kanodan soğuttun. 1700$ :((

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Hocam tekne kaç paraki ? :) 1700 $ verene kadar tekne alalım cümbur cemaat acılalım :).

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

gokayortaburun bunu yazdı:

Hocam tekne kaç paraki ? :) 1700 $ verene kadar tekne alalım cümbur cemaat acılalım :).

aynen hocam :D ne pahalıymış len :D 

ama kano çok zewkli biz tatilde mutlaka açılırdık kullanırdık doğaçlama öğrendim ben ama sizde biz aşırı açılmıcaz hani gezip gezip gelcez dersen çok büyük bi eğitime gerek duycağınızı sanmıorm 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Hocam 1700 $ Boşa verme Sal yap sen. Sanayiye git 8-10 tane kalas parçası kestir 50 tl almazlar xD

bendede balıkçı teknesi hastalığı Var, ne zaman sulak bir tatil yerine gitsek, Deniz bisikleti yerine teknede kürek çekmeyi tercih ediyorum xD

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

o kanolar yarış için 

turistik yerleri gezerseniz ucuza 2.el (saglam) kanolar bulabilirsiniz babam kaptan olduğu için bana tek kişiliğini bedavaya getirmişti

arada binerim bazen kiraya veriyorum (spor tesisi 15 se 5tl ye veriyorum) bi ara çarptım kırdım köşesini sonra yamalattık.

antalya , bodrum vb. turistik yerlere yakınsanız 200 300 400 tl ye (adamına ve kalitesine göre) güzel bir kano bulabilirsiniz.

ha ben profesyonel olucam yarış yapıcam derseniz binlerce dolar harcarsınız. + olarak kurs alamya gerek yok yine o proflar için geçerli birşey.

ama ne yaparsanız yapın çok fazla açılmayın akıntılı deniz sizi diğer koya kadar itebilir x)

keşke 2 kişilik kanom olsaydı fakat 1kişiliğe de 2 kişi sığıyoruz 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Düzeltme: Hocanın oyuncağının ismi kayak.
    (bkz. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=887140)

Bu kayakla Fırat'ın sularında 450 km yol yaptığı bilinmektedir (tek seferde).

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlığı kano olmaya karar verdim diye okudum lan

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 22