Kansere Dikkat Edin
-
sLeymN bunu yazdıSeRDaR bunu yazdısLeymN bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
abi nasıl anlayacağız kanser olduğumuzu ya olursak vs çok bilinçsiziz iyice erime noktasına geliyoruz o zaman farkediyoruz ne yapmamaız gerek bu konuda bilgisi olan bilgilendirebilir mi bizihttp://tr.wikipedia.org/wiki/Meme_kanseri hocam tanı kısmında anlatıyor meme kanserinin nasıl anlaşılacağını. Lakin erkeklerde de meme dokusu olduğu için çok az da olsa risk var. Anlatın özellikle menepoz çağına gelmiş tüm yakınlarınıza söyleyin, utanmayın çekinmeyin.
Diğer kanser türleri içinde hormon testleri ve bt/pet taraması yapılıyor yılda bir kere bile olsa en azından bir onkoloğa giderek hormon testi yaptırmasını isteyin.
Benim annemin babamın kardeşlerimin canı yandı sizinki yanmasın.tama meme kanseri için tamada diğerleri check-up deniliyor ama yani check-up çok fahiş fiyatlarar mal oluyor malum özelde yaptırıyorsun vs vs
sağlık bakanlığı o kadar kamu spotu hazırlıyor keşke belirli periyodlarla sgk lıların atıyorum 3 senede bir kere gibi chack-up hakı tanınsacheck-up a gerek yok sanırım hocam sadece hormon testleri ile de anlaşılabiliyor. Kesin kanser tanısı konmasa bile hormon sonuçlarına bakarak kanser tehtidi var denebiliyor.
iyiyce öğrenelimde yaptıralım işkillendim şimdi sağlık şakaya gelmez
kaç milyarlık özel sağlık sigortam var bir işe yarasın bari... -
Allah acil şifalar versin hocam insallah atlatır
-
Hocam çok üzüldüm allah acil şifalar versin. Güçlü görünmeye çalış hocam anneni etkilemesin üzüntün çünkü benim bildiğim bu hastlaıkta en önemli şey moral.. İyimser olmaya çalış hocam, inşallah kısa zamanda atlatır.
-
çok geçmiş olsun hocam, allah acil şifalar versin. geçtiğimiz yıl dedeme prostat kanseri teşhisi konuldu, 1 hafta öncede amcama akciğer kanseri tehisi konuldu. Çok zor bir süreç hocam..
-
Allah c.c. yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah, çok üzüldüm ne denir bilmiyorum.
-
çok teşekkür ederm arkadaşlar allah kımseye yaşatmasın bu acıları :S
-
abi nasıl anllıcaz kanser olduğumuzu? türlü türlü kanser çeşidi var. benim de niştem kanser şuan adam çöktü ya çok illet bişe bu Allah kimseye vermesin
-
Allah acil şifa versin, anne çok farklı bi öğe bizler için.Umarım düzelir annen.Acilde beklemişliğim vardır bilirim zor durum.Kendine sahip olmaya çalış ben elimi kırmıştım sinirimden.
Aman sen dikkat et kardeşim ...
MbK tarafından 29/Haz/13 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Bt/pet dediğiniz tomogrofi çeşidi . olmayan hastalıkları bile çıkarıyor hocam . içiniz rahat olsun . ayrıca meme kanserinde 10 kişiden 1 i ölüyor .
ben doktor değilim . ama tıp'dan anlarım . tek ilgi alanım profilimde yazanlar değil ; anneniz iyileşecektir . ama yanınızda olmalısınız her an elinizden geldiğince . ve onu tabuta götürüyormuş gibi bir his uyandırmamanız lazım . aynı zamanda "iyileşeceksin anne " gibi sulu gözlerle "sanki durumu , çök kötüymüş . kurtarılmayacakmış " gibi de bir his vermemeniz de gerekir bence . bunlar tavsiye . umarım iyileşir anneniz :)
-
Çok çok geçmiş olsun böyle haberler çok üzüyor bizide emin ol inşallah iyileşir Allah şifa versin çok geçmiş olsun üzülme moral ver Allah yardım etsin.