Kansere Dikkat Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 

abi nasıl anlayacağız kanser olduğumuzu ya olursak vs çok bilinçsiziz iyice erime noktasına geliyoruz o zaman farkediyoruz ne yapmamaız gerek bu konuda bilgisi olan bilgilendirebilir mi bizi

http://tr.wikipedia.org/wiki/Meme_kanseri hocam tanı kısmında anlatıyor meme kanserinin nasıl anlaşılacağını. Lakin erkeklerde de meme dokusu olduğu için çok az da olsa risk var. Anlatın özellikle menepoz çağına gelmiş tüm yakınlarınıza söyleyin, utanmayın çekinmeyin. 
    Diğer kanser türleri içinde hormon testleri ve bt/pet taraması yapılıyor yılda bir kere bile olsa en azından bir onkoloğa giderek hormon testi yaptırmasını isteyin.
    Benim annemin babamın kardeşlerimin canı yandı sizinki yanmasın.

tama meme kanseri için tamada diğerleri check-up deniliyor ama yani check-up çok fahiş fiyatlarar mal oluyor malum özelde yaptırıyorsun vs vs 

sağlık bakanlığı o kadar kamu spotu hazırlıyor keşke belirli periyodlarla sgk lıların atıyorum 3 senede bir kere gibi chack-up hakı tanınsa 

check-up a gerek yok sanırım hocam sadece hormon testleri ile de anlaşılabiliyor. Kesin kanser tanısı konmasa bile hormon sonuçlarına bakarak kanser tehtidi var denebiliyor. 

iyiyce öğrenelimde yaptıralım işkillendim şimdi sağlık şakaya gelmez 

kaç milyarlık özel sağlık sigortam var bir işe yarasın bari...

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Allah acil şifalar versin hocam insallah atlatır

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Hocam çok üzüldüm allah acil şifalar versin. Güçlü görünmeye çalış hocam anneni etkilemesin üzüntün çünkü benim bildiğim bu hastlaıkta en önemli şey moral.. İyimser olmaya çalış hocam, inşallah kısa zamanda atlatır.

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

çok geçmiş olsun hocam, allah acil şifalar versin. geçtiğimiz yıl dedeme prostat kanseri teşhisi konuldu, 1 hafta öncede amcama akciğer kanseri tehisi konuldu. Çok zor bir süreç hocam..

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Allah c.c. yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah, çok üzüldüm ne denir bilmiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

çok teşekkür ederm arkadaşlar allah kımseye yaşatmasın bu acıları :S 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

abi nasıl anllıcaz kanser olduğumuzu? türlü türlü kanser çeşidi var. benim de niştem kanser şuan adam çöktü ya çok illet bişe bu Allah kimseye vermesin

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Allah acil şifa versin, anne çok farklı bi öğe bizler için.Umarım düzelir annen.Acilde beklemişliğim vardır bilirim zor durum.Kendine sahip olmaya çalış ben elimi kırmıştım sinirimden.

Aman sen dikkat et kardeşim ...

MbK tarafından 29/Haz/13 22:25 tarihinde düzenlenmiştir

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

Bt/pet dediğiniz tomogrofi çeşidi . olmayan hastalıkları bile çıkarıyor hocam . içiniz rahat olsun . ayrıca meme kanserinde 10 kişiden 1 i ölüyor . 

ben doktor değilim . ama tıp'dan anlarım . tek ilgi alanım profilimde yazanlar değil ; anneniz iyileşecektir . ama yanınızda olmalısınız her an elinizden geldiğince . ve onu tabuta götürüyormuş gibi bir his uyandırmamanız lazım . aynı zamanda "iyileşeceksin anne " gibi sulu gözlerle "sanki  durumu , çök kötüymüş . kurtarılmayacakmış " gibi de bir his vermemeniz de gerekir bence . bunlar tavsiye . umarım iyileşir anneniz :)

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Çok çok geçmiş olsun böyle haberler çok üzüyor bizide emin ol inşallah iyileşir Allah şifa versin çok geçmiş olsun üzülme moral ver Allah yardım etsin.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
Toplam Hit: 6079 Toplam Mesaj: 58