folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kansızlık Mı Demir Eksikliği Mi ?

Kansızlık Mı Demir Eksikliği Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar, benim tenimin rengi anormal bir beyaz  , koluma baktımı bütün damalarımı görebiliyorum.En sıcak havalarda ellerim buz gibi oluyor ve çok zayıfım,kemiklerimde çok zayıf büyükünce hemen kırılcak gibi oluyor  benim sorunum nedir? anormal bir vücuttum var , tıpda bunun bi açıklaması var mı ? kendimi toparlamam için ne yapmam lazım vitamin hapları kilo aldırıcı vb . doktora gittim hiç bakmadılar bile erkeklerde kansızlık olmazmış falan dedi  vitamin hapı verdi ama hiç bir faydasını görmedim sizin düşüncelerinizi almak istedim

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sallamış doktorlar hocam sana bende anemi (kansızlık) vardı demir vitamini ilacı verdiler kullandım çok şükür bişi kalmadı sen en iyisi başka doktora git bide kan tahlili yapmadan anlayamazlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    teninin rengi kansızlıktan kemiklerinin gelişmemesi kalsiyum yetersizliği sonuçta kemikler gelişmezse zayıf kalırsın -- kansızlık için / sana en baba çözüm siyah üzüm ye kuru olanlardan kalsiyum için ne olursa olsun süt ürnlerini bol tüket kemikler gelişsn ..

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    erkeklerde kansızlık olmaz diyen doktora nasıl gittin sen hoca :|

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Bu halk arasında kansızlık diye de adlandırılsa da bunun bir çok nedeni var. Burada sana herkez kaba taslak bilgiler verecekdir. Uzman bi doktora gidip testler yapılması gerekiyor. (idrar, kan testi vs)

Demir eksiklği farklı, kanın içinde bulunan hemoglabin pigmentiyle ilgili olay.

Eğer sigortan varsa al internetten randevu, adam gibi kontrol ettir. eğer bir sorun varsa kısa zamanda teşhis edilsin.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------
    sallamış doktorlar hocam sana bende anemi (kansızlık) vardı demir vitamini ilacı verdiler kullandım çok şükür bişi kalmadı sen en iyisi başka doktora git bide kan tahlili yapmadan anlayamazlar
    kan tahlili, sidik tahlili hepsini yaptırdım hocamda 3 doktorda aynı fikirdeler artık böle doping  ilaçlarına filan merak sardım

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    BlackApple bunu yazdı:
    kan tahlili, sidik tahlili hepsini yaptırdım hocamda 3 doktorda aynı fikirdeler artık böle doping ilaçlarına filan merak sardım

-----------------------------,

o zaman kansızlık yoktur sende başka bişey vardır. erkeklerdede kansızlık olur istersen google amcaya sor 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    polen ve arısütü yiyeceksin. 1-2 sene kullan yararını görürsün.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    aynı hastalık bendedevar hocam kansızsın sen. Tekçözüm afedersin ama hayvan gibi yiyeceksin. Doktorlarpembe bi vitamin hapı veriolar gönderiolar. Kuru üzüm ye bal ve tereyağını karıştır ye. fındık ye. ye allah ye baska çaresi yok

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Beslenme dostum...Çok iyi beslenmelisin...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hocalar iştahsızlıkda var ,  çok yiceksiniz diyonuz ama hiç yiyesim yok metabolizmamda bozukluk var galiba kahvaltıyı aksama dogru 5te yapıyorum, sabaha dogruda 5te yatıyorum düzensiz bi  hayatımda var

....
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 15