Kapıda Ödeme Yolu İle Dolandırıcılık
-
Bende kapıda ödeme yolluyroum ama hepsine alıcı adına fatura kesiyorum ve şirket hesabına yatıyor gelen para faturasız malı almazlar kontrol etsinler sorun olmaz
-
ulan 20 lira icin o kadar ugrasmaya deger mi? hesap ac, paketle, kargoya teslim et, risk al vs.. buna harcadagi eforun yarisini e5de ok satmaya ayirsa daha temiz para kazanir.
-
Şu ana kadar merkeze iletilen şikayetlerin sayısı 250 civarında. Sadece İzmir'de ki kurban sayısı 50'yi geçti. Muhtemelen hesap sahte veya başka biri adına alınmıştır. Kısa günün karı kafadan 10-15k TL kaldırdı eleman, vay amk
-
tekirdağ merkez iş bankası?
istersen gideyim bi araştırayım
hayri güleryüz ulan bu isim tanıdık geliyorda :|
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------tekirdağ merkez iş bankası?
-----------------------------Bak bakalım ne çıkacak?
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------tekirdağ merkez iş bankası?
-----------------------------Bak bakalım ne çıkacak?
-----------------------------elinde hesap numarası falan var mı daha rahat sorgulayabiliriz.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------elinde hesap numarası falan var mı daha rahat sorgulayabiliriz.
-----------------------------Hesap numarası yok lan, keşke olsaydı
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Hesap numarası yok lan, keşke olsaydı
-----------------------------abi gidipte direk hayri güleryüz dersem ipe çeker banka beni orda :D
bi ton hayri vardır :|
yani denerim şansımı yine :)
-
geçinmek bu kadar zor olunca millet açlıktan kafayı yedi , denenmemiş dolandırıcılık yolu kalmadı heralde artık
-
Ben tam anlamadım lan olayı ,
Misal markafoniden alışveriş yaptım kapıda ödeme yoluyla , ürünü alıp parayı veriyorum , adam bu tarz bişeymi yapmış ?