Kapıda Ödeme Yolu İle Dolandırıcılık
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Ben tam anlamadım lan olayı ,
Misal markafoniden alışveriş yaptım kapıda ödeme yoluyla , ürünü alıp parayı veriyorum , adam bu tarz bişeymi yapmış ?
-----------------------------Hayır sosyal engin takılmış. Demirören Şirketler Grubu'na bağlı Milangaz-Likitgaz bayilerinin adreslerine İstanbul Merkezden ve Şirketten geliyormuş gibi kargo göndermiş. Kargo bedeli ile birlikte bayi başına 20 TL toplamış. Çoktan mebla 25,000 civarına ulaştı.
-
Oha lan yanlış birşey yaptıgı ama cok zekice helal olsun.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Oha lan yanlış birşey yaptıgı ama cok zekice helal olsun.
-----------------------------bence de
ama bişi olucagını sanmam bunu dusunen adam kesin bısı olmuyacagını bılıyordur
bilinen 250 den anca 3-5 mahkeme yoluna gıder adam ılk meblayı gerı oder bu ıs tatlıya baglanır
-
abi bu işte büyük bi ali cengiz var.
şimdi geldim bankadan.
güvenliğe gidip durumu izah ettim gel sana yardımcı olayım dedi sağolsun. boş bi müşteri temsilcisinin yanına cıkarttı.
1938 doğumlu bir adam çıktı aramalarda, hesap hareketlerine baktı hiç birşey yok.
demir ören şirketler grubu üzerinden diye bişi yazmışsın onada detaylı baktı bulamadı.
tekirdağda 2 tane iş bankası var, kendi & diğer bankanın üzerinden de detaylı arama yaptı birşey cıkmadı.
isim soy isim aldı benden nerden bilgi aldığıma dair adres istedi onuda verdim teşekkür etti, bilgi verdiğimiz için.
iki ismi falan olabilir mi diye soru sordu hesap numarası falan varmı diye hiç birine yanıt veremedim.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------abi bu işte büyük bi ali cengiz var.
şimdi geldim bankadan.
güvenliğe gidip durumu izah ettim gel sana yardımcı olayım dedi sağolsun. boş bi müşteri temsilcisinin yanına cıkarttı.
1938 doğumlu bir adam çıktı aramalarda, hesap hareketlerine baktı hiç birşey yok.
demir ören şirketler grubu üzerinden diye bişi yazmışsın onada detaylı baktı bulamadı.
tekirdağda 2 tane iş bankası var, kendi & diğer bankanın üzerinden de detaylı arama yaptı birşey cıkmadı.
isim soy isim aldı benden nerden bilgi aldığıma dair adres istedi onuda verdim teşekkür etti, bilgi verdiğimiz için.
iki ismi falan olabilir mi diye soru sordu hesap numarası falan varmı diye hiç birine yanıt veremedim.
-----------------------------Muhtemelen büyük bir ali cengiz oyunu var. Bende ismi şikayetlerden biliyorum. Elemanın biri kargocuya sormuş kim yolluyor, ismi cismi nedir diye. Ordan biliyorum.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Vay dango vay madem adını kirletiyorsun madem dolandırıcılık yapıyorsun bari büyük yap ufak hesaplarla ne uğraşıyorsun,
-----------------------------damlaya damlaya göl olur hesabina girmis :)
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------abi bu işte büyük bi ali cengiz var.
şimdi geldim bankadan.
-----------------------------Muhtemelen büyük bir ali cengiz oyunu var. Bende ismi şikayetlerden biliyorum. Elemanın biri kargocuya sormuş kim yolluyor, ismi cismi nedir diye. Ordan biliyorum.
-----------------------------detaylı bilgi ile gelirsen tekrar giderim..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Tamam. Şikayetler üzerine Hukuk Bürosu harekete geçti. Yarın sabahdan bilgi geçerim. Mesai bitti evime gidicem lan :)
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Tamam. Şikayetler üzerine Hukuk Bürosu harekete geçti. Yarın sabahdan bilgi geçerim. Mesai bitti evime gidicem lan :)
-----------------------------valla bankacı hatunda araştıracağını da söyledi, bilgi falan alırsan sıra falan almadan yanıma gel dedi. :F
iyi bakalım bi oç'nu daha temizlemiş oluruz inşallah piyasadan.
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama hukuk bürosu da devreye girse başbakanlıkta bi cacık cıkmaz zamanında neler neler yaptım bulsunlar diye herkez sallıyor arkadaş. Ellerinde parayı cekerken bankamatikteki videosu bile var hala adam yakalancak..
Sebeke bunlar sebeke..
Allah bel..larını versin