Kapinindisi.Com Film Sitemiz
-
Kreyzi bunu yazdı
site bende çok kasıyor hocam.
hımm yoğunluktan sanırım biraz daha ileri gidersek makina alırız inşallah.
-
Diğer film sitelerinde olmayan ama senin sitende olan nedir?
-
KrypT bunu yazdı
Diğer film sitelerinde olmayan ama senin sitende olan nedir?
Soruna bayıldım. Cevap ise HİÇ BİRŞEY. Film sitesi sonuçta. He önerim var diyorsan açığım onun için burdan paylaştım.
-
Bir önerim yok hocam. Ortalık film sitesi kaynadığı için daha önce kafa yormadım açıkcası. Ama bu kadar sıradan olmuş bir olayda tutunmak istiyorsan (a) ya gerçekten orjinal bir içeriğin/yöntemin/uygulaman olacak, (b) ya da belirli bir kitleye hitap edeceksin.
-
KrypT bunu yazdı
Bir önerim yok hocam. Ortalık film sitesi kaynadığı için daha önce kafa yormadım açıkcası. Ama bu kadar sıradan olmuş bir olayda tutunmak istiyorsan (a) ya gerçekten orjinal bir içeriğin/yöntemin/uygulaman olacak, (b) ya da belirli bir kitleye hitap edeceksin.
Açılış amacı domainin ismindende anlaşılacağı üzere markalaşmak ve şuan için insanların film izlemesi yeterli günlük hitti yeni açılmamıza rağmen hoşuma gidiyor bi beklenti yok bakalım zamanla değiştiririz şeklimizi saol yorumun için.
-
haci moral bozmak gibi olucak ama bu domain marka falan olmaz.
ugrasicam diyorsan satilik film sitesi var. hem domaini de markalasmaya daha bi uygun gibi.
-
Huerfanos bunu yazdı
haci moral bozmak gibi olucak ama bu domain marka falan olmaz.
ugrasicam diyorsan satilik film sitesi var. hem domaini de markalasmaya daha bi uygun gibi.
Bi niyet ettik :) hayırlı olsun diyelim. saolasın teklifin için.
-
site uçmuş mu?
-
Aga hayırlı olsunda an itibari ile erişemiyorum :( cPanel default page falan filan işte
-
Bakıma alındı 1 saatlik bir erişim sıkıntımız olucak arkadaşlar.