Kapinindisi.Com Film Sitemiz
-
Gerekli bakım tamamlandı ve sitemiz tekrar aktif hale geldi. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
-
hacı sitende kasma oluyor benim anladığım bunun nedenide javascriptler çakışıyor
siteye 2 tane jquery bağlamışsın birisi 1.3.1 bunu elle eklemişsin sanırım wordpress paneldende 1.8.3 versiyonu ekli siteye kutuyu harekete geçiren tahamatav3.js takılma yapıyor buda sitenin kasmasına sebep veriyor hit yoğunluğundan kaynaklanmıyor bu bunları elden geçirmen gerekiyor
film izleme sayfasında film taşma yapıyor film için ayrılan movie classına verilen yükseklik 415px tabs content classı 471px video adresi tabs content içine girdiği için divin dışına taşıyor share linklerin ışığı kapat gibi divlerin altta kalıyor movie classının yüksekliğine en az 471px verirsen sorun çözülür height gibi kesin yargı yerine min-height kullanabilirsin bunun için esnek bir yapı olur
filmden karelere resim eklemeyi düşünüyorsun galiba wordpressde eklentiler mevcut resimler için onu ekle resime basınca ekranı karartarak sayfada açsın
filmlerin listeleme sayısını 10dan 12 ye çıkarırsan ordaki boşluk gitmiş olur yeni eklenen filmler veya kategoriye girince listelenen filmlerden bahsediyorum
menüye ve renklere bi el at hocam güzel durmuyor
-
KeRiM_0_5 bunu yazdı
hacı sitende kasma oluyor benim anladığım bunun nedenide javascriptler çakışıyor
siteye 2 tane jquery bağlamışsın birisi 1.3.1 bunu elle eklemişsin sanırım wordpress paneldende 1.8.3 versiyonu ekli siteye kutuyu harekete geçiren tahamatav3.js takılma yapıyor buda sitenin kasmasına sebep veriyor hit yoğunluğundan kaynaklanmıyor bu bunları elden geçirmen gerekiyor
film izleme sayfasında film taşma yapıyor film için ayrılan movie classına verilen yükseklik 415px tabs content classı 471px video adresi tabs content içine girdiği için divin dışına taşıyor share linklerin ışığı kapat gibi divlerin altta kalıyor movie classının yüksekliğine en az 471px verirsen sorun çözülür height gibi kesin yargı yerine min-height kullanabilirsin bunun için esnek bir yapı olur
filmden karelere resim eklemeyi düşünüyorsun galiba wordpressde eklentiler mevcut resimler için onu ekle resime basınca ekranı karartarak sayfada açsın
filmlerin listeleme sayısını 10dan 12 ye çıkarırsan ordaki boşluk gitmiş olur yeni eklenen filmler veya kategoriye girince listelenen filmlerden bahsediyorum
menüye ve renklere bi el at hocam güzel durmuyor
Temayı değiştirecem klavyene sağlık yorumun için teşekkürler.
-
İş yerinden nete bağlanırken Websense kullanılıyor :( senin siteye bağlanmak istedim :D Blokladı tabiki Adult Material olarak :D
-
hatayi bunu yazdı
İş yerinden nete bağlanırken Websense kullanılıyor :( senin siteye bağlanmak istedim :D Blokladı tabiki Adult Material olarak :D
tuhaf. hiç bir adult içerik yok aslında sitede
-
Kadının pipisi diye okudum sabahın bu saatinde noluyor lan bana
-
Wine bunu yazdı
Kadının pipisi diye okudum sabahın bu saatinde noluyor lan bana
:) Merhaba Dünyalı Günaydın
-
o değilde ben nasıl bir sapıksam kadının pipisi diye okudum :D
-
swordfish bunu yazdı
o değilde ben nasıl bir sapıksam kadının pipisi diye okudum :D
yukarıya postuma bak :D
http://www.tahribat.com/Forum-Kapinindisi-Com-Film-Sitemiz-181245/3/#2195708
-
hocam temayı değiş bence. şu dark temalardan artık vazgeçilmeyi artık. insanın ruhunu sıkıyor film izleyecek heves bırakmıyor.
ayrıca kalıcı bağlantılarını en basitinden hemen düzenle. seo açısından kötü oluyor.
free tema arıyorsan 'kerimiya' temasını indir kur en popüler tema o. az buçuk para veririm diyorsan 'oz movie' al gitsin. rahat edersin. tasarım olarakta güzel olur.