folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaplan Beslemek

Kaplan Beslemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hocam adrenalin arıyorsan böyle bişey dene : )

http://www.youtube.com/watch?v=TO_9sHG6uMw&feature=youtu.be

içim kalktı

hocam birde bana sor :D çook kötü oldum

büroda izlerken sandalyenin kollukları sıkmışım  sonradan farkettim :D kafayı aşşa uzattıkça içimde bişeyler oldu amk.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hayvana yeterince geniş ve dışardan görünmeyen kafes alıp ot yemeye alıştırabilirsen bakabilirsin.

Benim alman kurdum ve çiftlikte beslediğimiz bir at vardı.

Köpeğin maması atın yeminden daha pahalıya geliyordu çünkü etten yapiyolar. at ise ot yiyor. (Köpek ayda 1 büyük paket mama yiyordu, at 3-4 çuval ot yiyordu tanesi 30 tlden)

Köpeğe ortalama 150 TL lik aylık mama verdiğimize göre senin kaplanı beslemek için minimum 400 TL lik mama alman lazım o da yerse tabi =))

senin yemek artıklarınla doymaz o senin 3 katın olması lazım en az.

hocam zaten vazgectim, asiri masrafi var, saten kiralama gibi birsey istiyordum ondan da vazgectim. ama baykus istiyorum buldugum anda da alicam. baykuslar da pek evcillestirilemiyor fakat diger vahsi havanlar kadar da saldirmiyorlar. daha once birkac ay beslemisligim var. simdi beyaz bayks almak istiyorum.

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Benim baykuşum da vardı. Doğadan yakalamıştım.

O da vahşi fakat saldırmıyor. sadece alışmıyor sana ve korkuyor sürekli. baştan alışmicanı bilsem hiç beslemezdim

Geceleri tuhaf ve o boydaki hayvandan beklemicein horultu sesleri çıkarıyor.

Kafayı 360 derece döndürüp sana bakması da çok ürkütücü.

O zamanlardan kalan bi fotoğrafım, kafessiz besliodum bunu uçup sıçıyordu eve

HolyOne tarafından 17/Şub/14 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

O da vahşi fakat saldırmıyor. sadece alışmıyor sana ve korkuyor sürekli. baştan alışmicanı bilsem hiç beslemezdim

ahahaha evi neden bok götürüyor anlaşıldı şimdi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    HolyOne bunu yazdı

Hesap makinesiyle fotoğraf çekmeyi de başarmışsın :D çok sevimliymiş yalnız. Sonra ne oldu yolladın mı bi gece?

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hesap makinesiyle fotoğraf çekmeyi de başarmışsın :D çok sevimliymiş yalnız. Sonra ne oldu yolladın mı bi gece?

mahallenin baykuşu yapmış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    ArduouS bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

mahallenin baykuşu yapmış

Bizim oralarda geceleri gelirlerdi telefon tellerine konarlardı, güçlü bir fenerle yüzüne ışık tutardım ara ara :D sakin sakin sinirlenip gözlerini kırpıştırıp küfreder gibi kafayı tam arkaya çevirişleri var ki bence en sevimli hayvan hareketlerinde top 3e girer :D

Nasıl yakaladın zarar vermeden Holy?

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

5 yaşındayken köyde taş atılmış, uçamayan yerde zıplaya zıplaya kaçan baykuşu kucaklayıp eve getirmişsitm.

4-5 gün dedemin madırasında baktım. bi sabah kalktığımda kaçmıştı arayıp bulamamıştım hngr hngür ağlamıştım   :(

ayaktayken 40 50 cm vardı boyu, sürekli kafayı eğip eğip kaldırırdı böle meraklı, araştırma yapıyor gibi bir hali vardı meğer nasıl 

kaçabilirim diye plan yapıyormuş şrfsz, arkasındayken kafasını döndürüp bna baktığınada şht olmuştum 

''bayağı peçeli baykuş''muş türünü araştırmak eve internet bağlattıktan 4 sene sonra aklıma geldi :) 

http://i.hizliresim.com/emXQN8.jpg

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 6323 Toplam Mesaj: 49