Kaplan Beslemek
-
arkadaslar, dun bir hayvanat bahcesine gittim, suana kadar hic buakdar yakindan gormemistim bu hayvanlari. resmen asik oldum. bunlari yavruyken alip besleme gibi bir durum varmi? ozel izin gerektirir mi??
Su hayvanin guzelligine bir bakin:
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
arkadaslar, dun bir hayvanat bahcesine gittim, suana kadar hic buakdar yakindan gormemistim bu hayvanlari. resmen asik oldum. bunlari yavruyken alip besleme gibi bir durum varmi? ozel izin gerektirir mi??
her ne kadar yavruyken çok sevimli sempatik gelse de bi kaç ay sonra büyüyünce sen ve çevren için tehlike oluşturacak şikayetler başlıyacaktır
ve madi olarak sana çok büyük külfet altından kalkabilecek misin bi oturuşta bilmem kaç kilo et yiyor :D
en iyisi mi bi daha düşün derim :)
-
tuvalet eğitimi zor oluyor onların.
-
kabadayi09 bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
her ne kadar yavruyken çok sevimli sempatik gelse de bi kaç ay sonra büyüyünce sen ve çevren için tehlike oluşturacak şikayetler başlıyacaktır
ve madi olarak sana çok büyük külfet altından kalkabilecek misin bi oturuşta bilmem kaç kilo et yiyor :D
en iyisi mi bi daha düşün derim :)
haci haklisin da, kiralanabiliyormu peki. mesela 1 ay kiralayip ben baksam sonra da geri versem :) cok mukemmel hayvanlae ya :)
-
bi ara da forumda biri muahbbet kuşu alıcam diye konu açmıştı amk :D
herif kaplan alıcam dedi ya la :))
-
bizim bi arkadaşta var bi çiftlikte tabii evde değil özel izin fln gerekmez
sadece biri şikayet ederse el koyuyolar sanırım haberlerde görmüştüm adam benzin istasyonuna bağlamış amk
yavruyken al beslede
vahşilik bu hayvanın doğasında var bunlar evcilleşmezde
doberman pitbull cinsleri fln dururken bunu ne yapacan hoca -
murdery bunu yazdı
bi ara da forumda biri muahbbet kuşu alıcam diye konu açmıştı amk :D
herif kaplan alıcam dedi ya la :))
o benim hacı :v kaplan tüm aile bireylerini yer lan kuş bile sıkıntılı gagalıyo piç :D
-
hayatımda gördüğüm en asil hayvanlar.Cidden saygı duyuyorum kendilerine.Kaplan değilde kaplan abi filan diyorum hatta.
Bir çok kaplan resmi çekmiştim hdd nerde bulamadım bulursam ekliyim
Bu yavru 1 aylık filan.

Bu yavruda 9 aylık :)

-

-
swordfish bunu yazdı
hayatımda gördüğüm en asil hayvanlar.Cidden saygı duyuyorum kendilerine.Kaplan değilde kaplan abi filan diyorum hatta.
Bir çok kaplan resmi çekmiştim hdd nerde bulamadım bulursam ekliyim
Bu yavru 1 aylık filan.

Bu yavruda 9 aylık :)

hacı abi bunların akraba evliliği veya cüce olanları yokmu doğuştan :D 9 ayda bukadar büyürmü bi varlık ya
-
Hocam adrenalin arıyorsan böyle bişey dene : )
http://www.youtube.com/watch?v=TO_9sHG6uMw&feature=youtu.be