folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapsüllü Yeme Şeklinin Gerçekleşmesi Mümkünmüdür ?

Kapsüllü Yeme Şeklinin Gerçekleşmesi Mümkünmüdür ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yiyecekler içinde ne bulunduğu belirsiz halde olduğu için kapsüllerin '' ne olduğu belirsiz '' yakıstırması alacağını sanmıyorum. Yanlızca olur mu nasıl olur merak ediyorum. Sizinde görüşlerinizi alayım dedim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

coca colanın içinde ne var kimse bilmiyor cipslerin içinde ne var kimse bilmiyor ama herkes yiyor. büyük firmalar kapsül çıkarırlarsa, işe yararsa vatandaş menun olursa kimse içinde ne olduğunu süşünmez. düşünen elbette olur ama çok satılır. marka olması lazım, güven olması lazım.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

kapsül derken anlamadım ben yaa?

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:
    -----------------------------

kapsül derken anlamadım ben yaa?

-----------------------------

ilaç gibi yutuyorsun seni tok tutuyor. gereken enerjiyi besini ondan alıyorsun. tabiki besinler yada gerekli maddeler yüksek düzeyde sıkıştırılmış olacak.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

amaç insanoğlunun ihtiyacı olan besinleri sağlamaksa neden olmasın, çokta hayal değil..
    he ama bnm gibi yemekten keyif alanlar için çokta iyi bişey değil.. böle et pişicek onu kese kese yiceksin .. hmm.. kapsülü nası yicen? hop yuttun biticek :) 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

bana uyar, yemek hazirlayip yemeye ayrilan vaktim bana kalir. sosyal acidan dusunmuyorum tabi o ayrida.

bunu yaparlarsa, bide spor ve uyku kapsulude isterim ben.

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Nasa kesin yapmıştır.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

gopta köroğlunda iskender yemek varken hap mı yutacam arkadaş. O yoğunlukta bir şeyin birden 12 parmak bağırsağına gidip hemen sindirme işlemine alınması insanı nöbete, krize bile sokar bence. Yani pastil tarzı ağızda eriyip, çözülüp ondan sonra mideye yol alması lazım sonuçta sindirim ağızda başlar ve yemek yemek bir süreç. Bir haber vardı ya, kadının biri 1 saat içinde 6 litre su içiyodu ve ölüyordu. Kadının hatası; günlük su ihtiyacını 1 saatte almaya çalışmış. Senin hatanda aynı, bir öğünü 15 sn ye sıkıştırmak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

hoca tok tutmak başka bişidir, tat almak başka bişidir bunu da normal yemenin dışında hiçbişi sağlamaz :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Serumla yemek yemeden yaşanabiliyorsa kapsül neden garip geliyoki?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Tamam olaya farklı bir boyut giydireyim. Normal yaşantımızdan çıkartalımda, zorlu dönemler için düşünelim. Harp zamanı böyle birşeyin oluşu mevcut dayanıklılığı artırmaz mı ? Veya zaman kazandırmaz mı ? Bazı yönleriyle saçma olabilir. Ancak mantıklı gelebilecek boyutlarıda var. Deprem sonrası erzak konteynrları hazırlandı mesela; içerisinde bulunan gıda kapsül halinde olsa, tek bir konteynrın doyurabileceği insan sayısı çılgın rakamlara ulaşır. Veya konteynır makul miktarda saklanabilecek boyutlara indirgenebilir. Örnekler çoğaltılabilir. Uzay yolculuklarını düşünün mesela. Çok uzun ve kesintisiz yolculukları. Anlık acıkmaları...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1980 Toplam Mesaj: 18