folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapsüllü Yeme Şeklinin Gerçekleşmesi Mümkünmüdür ?

Kapsüllü Yeme Şeklinin Gerçekleşmesi Mümkünmüdür ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Serumla yemek yemeden yaşanabiliyorsa kapsül neden garip geliyoki?

o zaman şu video'nun 05:25 - 06:00 dk arası sahneyi sana ve konuyu açana armağan ediyorum, başka da bişi demiyorum

http://video.mynet.com/panafilm/Kurtlar-Vadisi-Pusu-5-Sezon-112-B-l-m-3-Par-a/1108420/

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

Serumla yemek yemeden yaşanabiliyorsa kapsül neden garip geliyoki?

o zaman şu video'nun 05:25 - 06:00 dk arası sahneyi sana ve konuyu açana armağan ediyorum, başka da bişi demiyorum

http://video.mynet.com/panafilm/Kurtlar-Vadisi-Pusu-5-Sezon-112-B-l-m-3-Par-a/1108420/

:)) 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nasa zaten bunu kullanıyor ?

Araştırısan bulaiblirsin.

komplekx karbonhidrat yağ protein vitamin barlarına sahip şeyleri yutuyorlar bağırsak hareketlerini önlemek için.

Normal yemekte yiyiorlar tabi..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Nasa zaten bunu kullanıyor ?

Araştırısan bulaiblirsin.

komplekx karbonhidrat yağ protein vitamin barlarına sahip şeyleri yutuyorlar bağırsak hareketlerini önlemek için.

Normal yemekte yiyiorlar tabi..

NASA yazıp yanına iki nokta atın ve kağıdı bana çevirin. Bencil yazayım. :)

Araştırıyorum iLLuMiNaTi. Hedef nokta için sağol.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bkz:"Geçen ayki yediğimiz nohutlu pilav kapsülü daha güzeldi."

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı:

Tamam olaya farklı bir boyut giydireyim. Normal yaşantımızdan çıkartalımda, zorlu dönemler için düşünelim. Harp zamanı böyle birşeyin oluşu mevcut dayanıklılığı artırmaz mı ? Veya zaman kazandırmaz mı ? Bazı yönleriyle saçma olabilir. Ancak mantıklı gelebilecek boyutlarıda var. Deprem sonrası erzak konteynrları hazırlandı mesela; içerisinde bulunan gıda kapsül halinde olsa, tek bir konteynrın doyurabileceği insan sayısı çılgın rakamlara ulaşır. Veya konteynır makul miktarda saklanabilecek boyutlara indirgenebilir. Örnekler çoğaltılabilir. Uzay yolculuklarını düşünün mesela. Çok uzun ve kesintisiz yolculukları. Anlık acıkmaları...

Bu işler için oldukça yararlı olacağı kesin. Ekleme yapayım, doğa sporu yapanlar kaybolma tehlikesine karşı yanında bulundurur. Kıtlık gelirse önceden hazırlanmış kapsüller devreye girer. Belki trafik çantalarına da girer. Mesela adam arabası ile kışın mahsur kalıyor. Ekipler 2 günde ulaşıyor. Adam açlıktan bitkin düşüyor. Orada kapsül kullansa ekipler gelene kadar onu besler. Böyle olağanüstü hallerde son derece yararlı olur.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

uyku için yapsalar kesin alırım.

Toplam Hit: 1979 Toplam Mesaj: 18