Kara Divan | İsrailin Şifresi | !!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

    Hakan Yılmaz Çebi, Metal Fırtına'nın yazarlarından Orkun Uçar'la birlikte son yazdığı kitap KARA DİVAN ile çok kişilerin huzurunu kaçırdı.

    1968 Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan Hakan Yılmaz Çebi Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Halk Bilimi bölümünü bitirmiş olup çeşitli gazetelerdeki yazıları, konuşmacı olarak katıldığı televizyon programlarıyla ve kitapları ile son günlerin en çok konuşulan ismi oldu.





    "21.Yüzyıl Savaşları ve Hedefteki Türkiye" "Para Petrol ve Son Perde", "Bu Topraklarda Petrol Var" "Meciddun Dağındaki Sır/Üçüncü Dünya Savaşı", İsrail'in Şifresi" "JudaSofya/Ayasofya ve Patrikhane Üzerinde Oynanan Gizli Oyunlar", "Gizlenen Talmut Yasaları/ ŞEYTANIN MUSKASI" ve Metal Fırtına'nın yazarlarından Orkun Uçar'la birlikte son yazdığı kitap KARA DİVAN ile çok kişilerin huzurunu kaçırdı.





    Çebi'nin içimizdeki ''Siyonist Derin Devleti'' deşifre ettiği ''DEVLET İÇİN DEVLETE RAĞMEN'' eseri ise Eylül ayında kitap piyasasına adete bomba gibi düşmeyi bekliyor...


    Türkiye'ye yıllarca sokulmuş "ABRAKADABRA" dediğimiz bir söz var. Onun aslı ''SHABRİRİ''yani ''KÖR'' manasında İbranice bir sözdür. Bunun aslı huni şeklinde bir büyüye dayanır! Gizlenen Talmud Yasları- ''Şeytan'ın Muskası''yla bunları ortaya çıkardık;





    SHABRİRİ


    HABRİRİ


    ABRİRİ


    RİRİ

    RİR




    Sonu ''Rİ'' ile biter ve İsrailoğulları için dünya hakimiyetine çalışan şeytanın adıdır bu. Ve bu şeytanın ismi ve teleffuz edildiğinde ortaya çıkacak güçleri bizlere yıllarca ''RE'' yüzüğünün faydaları kampanyalarıyla daha doğrusu kumpaslarıyla sokuldu.





    Emekli Kurmay Albay Abdülvahit Erdoğan Bey 1968 yılında , ''BÜYÜK TÜRKİYE STRATEJİSİ'' kitabında İSRAEL devletinde kriptolanan harfleri 28 numaralı sayfada şöyle deşifre etmiş: İ- kelimesi Irak, S-Suriye, R – Royaum de Jordan (Ürdün Krallığı), E – Egpt (Mısır) , L- Liban (Lübnan) dır. İşte bu savaş İSRAEL isminde kriptolandığı gibi Irakla başladı, sonra ''Yakın Doğu Devletleri'' adı altında birleştirecek aşamaya kadar sürecek!.. Bunun son durağı ve nihai vuruş Güneydoğu üzerinden TÜRKİYE' mize olacak.


    İsrail oğulları da dünyaya egemen olmak için kökü ilahi kaynaklı olan "P 3" modeli adında 3 lü bir sistem geliştirdiler. Bu da ekonomi, teknoloji ve siyasi güç demektir. Tüm bu gizli ve örtülü harp modelleriyle gerçekleştirdikleri eylemler önümüzdeki günlerde bize 3 cephe gösterecek. Biri ''Hatay Amik ovası'', diğeri '' Şam'' ve ''Kudüs'teki Hermecuddun/Armegedeon Dağları''.



    Bir Kızılderili sözü vardır, ''Ormanda ne olup bittiğini anlamak istiyorsan ''BÜYÜK AYI'' nın izlerini takip et'' İsrail ve stratejilerini yakın plan takip ettiğinizde dünyayı ve gidişatını önceden anlarsınız. Tevrat'ta Samuel bölümünde ''Birikmiş Milletler' yanına alacaksın denir, ve diğer pasajlarda , ''Keldaniler diyarını (Irak'ı)gökten yağan ateşlerle tarumar edeceksin, bozacaksın'' şeklinde ifadeler kullanılır. Bunları bir" Komplo Teorisi" olarak söyleyip kapatmaya çalışıyorlar ama kendi hayatları bir tüm dünya halklarını felakete sürükleyen nasyonalist bir komplo teorisi.


    Yeryüzünün gerçek tarihi baştan yazılacaktır ve beklenen " Altın Çağı" ı Allah bu millete nasip edecektir. Özellikle Hanefi ve Bahaizm çatışmasına dikkat edilmesi lazım. Bunlar, İslam topraklarına Siyonist hizmetlerin İsrail adına sokulmasıdır. Bunlarla insanları tahrik edecekler. Suudi Arabistan rejimindeki Bahaizm le(İngilizlerin yerleştirdiği bir inanç) Suni İslam arasında çatışma başlatıyorlar. Hatta bunun içinde Cennetten gelen ''Hacer el- Esvet'' taşının çalınması bile var.

    İnsanlığın sonuna doğru fiziki ve metafiziki kuvvetler olarak cinler yeryüzüne inecek ve insanlarla yaşayacaklar . Mesela Zülkarneyn'in seddinin göklerde olduğu şeklinde rivayetler vardır. O aşamaya gelince de kıyamet saatini bekleyin artık. Şu an 6. 6. 2006 tarihiyle birlikte İsrail oğullarının sözde ''altın nesli'' start aldı. Dünya, Kudüs dağlarındaki 3 Rabbi dedikleri haham tarafından sürekli trans halinde aldıkları istihbaratı küresel sermayeye aktaran güçlerle yönlendiriliyor





    - Bütün yazdığınız kitaplarda özet olarak Türkiye'nin dünya üzerindeki önemini vurguluyorsunuz. Sizin açınızdan Türkiye'yi bu kadar önemli kılan özellikleri nelerdir.





    - Türkiye sadece Ortadoğu değil, Kafkasya, Balkanlar, bütün dünya için bir strateji merkezidir. Bu tarz ehemmiyete sahip bölgeler için uluslararası stratejide Hinterland yani "Kalp Sahası" terimi kullanılıyor..Türkiye sadece fiziki manada değil, metafizik anlamda da bu özel konumdadır. Dünyada en önemli merkez zahiri anlamda Mekke'dir. Dünyanın bundan sonra devam edecek tarihi dilimi içersinde yükselen İslam âleminin merkezi Türkiye ve özellikle İstanbul olacaktır. Bunu İsrail oğulları çok iyi bilirler.


    - İsrail Oğulları dünyaya bir yön vermeye çalışıyorlar. Onların stratejileri nelerdir?


    - Şunu lütfen hatırlatalım; "Bizim karşınızda devamlı şeytanla transa geçmiş metafizik istihbarata dayalı bir güç var" . Uluslararası stratejileri doğru değerlendirmek için mutlaka psiko-sosyal ve tarihi açıdan da dini bilgileri dosdoğru kullanmak gerekiyor. Siz, dini sadece namaz ve oruç olarak yani bir ritüeller zinciri kabul ederseniz burada onların istediği güdüklüğe düşmüş olursunuz. Onlar Tevrat'ı, yani Muharref (tahrif edilmiş, değiştirilmiş) Tevrat'ı çağlar ötesi bir strateji kitabı olarak kullanıyorlar. Bunların içinde Kabbala'da var. Ayrıca Muharref Tevrat'ıdeğişik açılardan sistematik olarak yorumlayan 13 tane daha kitap var. Sizin karşınızda şeytanla devamlı transa geçmiş, onunla bilgilenmiş, onunla yaşamış ve onun verdiği stratejileri uygulayan bir güç var. Sizin de bunun karşısında strateji uygulayabilmeniz için muhakkak" kâinatın sahibi"nin kudretlerini yanınıza almanız lazım.


    - Yani uluslar arası bir strateji için İsrail oğullarını tüm zihni programlarıyla birlikte tanımamız gerektiğine inanıyorsunuz...


    - Dünyaya yön veren İsrail oğullarını tanımamız lazım. İbranicede İsrail oğlu "Tanrıyı yenen, Tanrıyla güreşen" anlamına gelir. Bunların inançlarında mitoloji vardır. Gerçek Tevrat yakıldığında Üzeyir (a s) çok ağlamıştır. Ben şimdi insanlara Allah'ı neyle anlatacağım diye. Ertesi gün bir adam kendisini karşıladı.. " Sen Tevrat'ı görmek istiyor musun?. Öyleyse temizlen ve oruca niyet et" dedi. Buluştuklarında kendisine bir tas su içirdi. Üzeyir( a s) o suyu içince Tevrat'ı hatırladı ve sonra o adam onu bir yere getirdi. Tevrat'ın yakılmadığını gömüldüğünü gösterdi,.Hatırladığı her şeyin Tevrat'la uyuşması da hayret vericiydi. O zaman gerçek Tevrat saklandı yeryüzünde gömüldü. Gerçek İncil de yeryüzünde saklanıyor. Hatta gerçek incilin başı " Bismila – Rahmana- Rahima'' diye başlar. Bugün elinizde ki bu gayri rahmani bu strateji kitabını insanlar bir din kitabı olarak görüyorlar.


    Aklın eşya üzerine yaptığı yorumuna felsefe denir. Aklın erişemediği yerde devreye külli irade girer buna da" Din" denir. Kuran'da onlarca peygamber kıssası anlatılıyor. Bu peygamber kıssaları ile dünyada bir strateji belirlemeniz isteniyor. İsrail oğulları Muharref Tevrat'ı getirerek Talmud'u yani Tevrat'ın yorumu ile bütün dünyayı zihni bir programlamaya giriyorlar. Bu 2000 yıllık bir süreçtir. Dünya kara büyü ile ilgili her türlü büyünün etkisindedir. Toplumlar hipnozlu ve formatlıdır. Her ülkenin genetik şifresine ve zaaflarına göre teknolojik unsurlar kullanılarak bu büyü yapılıyor.


    - Dünyada ki dengeler neye göre ayrılıyor?


    - Dünyanın bu güne kadar iki iyi, iki kötü 4 hâkimi oldu. Bunlardan Hz Zülkarneyn, ve Hz Süleyman iyi güçleri temsil eder. İkisi de İsrail oğullarının peygamberiydi. İki kötü ise Nemrud ve Bühtünnasr. Bunlarda negatif güçlerle dünya hâkimiyeti kurdular.. İsrail oğullarını ''dinsizin hakkından imansız gelir'' misali Bühtünnasr yerle bir etti. Ve ondan sonra tekrar dünya hâkimiyeti kurmak için bir araya geldiler ama dağıldılar ve bedevi kavmi oldular ve 2006 yılında bu kavim zirveye vurdu ve dünyaya hükmedecek duruma geldiler. Bunun da en önemli ayağı metâfizik ve fiziki savaşlarının yaşandığı yer olan İstanbul'dur.


    - İsrail'in P 3 adı verilen bir modeli vardır. Bu nedir?


    - Her şeye hâkim olmak "P 3 "modeli hak dinde olan bir modeldir.


    Bunun anlamı; ''Görüyor, biliyor, duyuyor'' demektir. Bu özellikler Allah'ın özellikleridir: ''Varlık, hayat ve hikmet''..


    İsrail oğulları da buna sahip egemen olmak için aynı "P 3" modeli adında 3 lü bir sistem geliştirdiler. Bu da ekonomi, teknoloji ve siyasi güç demektir.


    Tüm bu gizli ve örtülü harp modelleriyle gerçekleştirdikleri eylemler önümüzdeki günlerde bize 3 cephe gösterecek. Biri ''Hatay Amik ovası'', diğeri '' Şam'' ve ''Kudüs'teki Hermecuddun/Armegedeon Dağları''.


    Kur'an da Müminûn suresi 4 ve 7 ayetlerde İsrail oğullarının yeryüzünden kaldırılacağından bahseder. Onların hepsi bunu biliyorlar. Onun için sinsi bir savaş içerisindeler. Bütün dünya bunu bilmiyor ama biz şu anda ''3. Dünya Savaşı'' içerisindeyiz. Afganistan, Irak, Suriye İran diyorlar ama İran köklü bir ülke. Buna cesaret edemeyecekler.


    - Bu bilgilerin kaynağı nedir?


    Bunlar "giz bilgileri" metafizik istihbarat dediğimiz kaynaklardan alınır. Mesela bu kaynaklar İsfahan'daki harekete dikkat diyorlar. İran'daki İsfahan'daki hareketin Türkiye'ye karşı provoke edilmemesine lütfen dikkat edelim. Bir Kızılderili sözü vardır, ''Ormanda ne olup bittiğini anlamak istiyorsan ''BÜYÜK AYI'' nın izlerini takip et''. Tıpkı bu sözdeki büyük ayı misali , İsrail ve stratejilerini yakın plan takip ettiğinizde dünyayı ve gidişatını önceden anlarsınız. Tevrat'ta Samuel bölümünde ''Birikmiş Milletler' yanına alacaksın denir, ve diğer pasajlarda , ''Keldaniler diyarını (Irak'ı)gökten yağan ateşlerle tarumar edeceksin, bozacaksın'' şeklinde ifadeler kullanılır. Bunları bir" Komplo Teorisi" olarak söyleyip kapatmaya çalışıyorlar ama kendi hayatları bir tüm dünya halklarını felakete sürükleyen nasyonalist bir komplo teorisi. Ve bu teorilerle insanlık adına yeryüzünün bayraktarlığını yapmış bu milletin insani kodlarıyla oynanıyor.


    - Artık yeryüzünde bir kurtarma operasyonu için bilinçlenme mi başlıyor?


    - Lütfen bir büyüğünüzden rica edip alacağınız bir ''Gönül gözü gözlüğüyle'' sokaları gözlemleyiniz.Sokakta normal bir insan yok!.. Araba modelleri, villa sayıları, at-avrat sayılarıyla yarışıyor insanlar. Yeryüzünde hakikatleri bilenlerin sayısı çok azaldı lakin yeryüzünde bir kurtarıcı hareketi de başlıyor. Bakınız Allah , Hz İlyas'a peygamberlik görevini verdiğinde İlyas korkuyor "Ben zayıfım, garip bir çobanım hangi nüfuzla, hangi kuvvetlerle seni anlatacağım" dediğinde Allah," Korkma biz seni depremlerle, sellerle, tufanlarla destekleyeceğiz" buyuruyor. Şimdi önümüzdeki günlere mesaj almayı beklercesine dikkat edin. Maalesef yeryüzü büyük felaketlerle terbiye edilecek ve edilmeye başlandı bile...


    Gizlenen Talmut Yasalarında Ayasofya ve Patrikhane üzerine gizli oyunlar var. . Ayasofya bu plan içinde Vatikan gibi bir model olacak yani, DEVLET İÇİNDE DEVLET. Her türlü insan gizli kimliğini saklayıp buraya girecek ve karışamayacaksınız. Onun için bu kitapta Juda Sofya ismini kullandım. Çünkü. " Aya" aziz demektir. Juda ise Judaizim Siyonizm,Yahudizm demektir. Hıristiyanlara da yar edilmeyecek, eğer kontr bir harakette bulunulmazsa Yahudi planlarının Avrasya, Balkanlar ve Ortadoğu yani Yeni Dünya'nın idari merkezi olacaktır.


    - İstanbul'un metafizik sırları var, bunların hepsini yazmayı düşünüyor musunuz?


    - Yazmam lâzım evet. Topkapı Sarayında ki kutsal emanetlerin bir takım Ali Cengiz oyunlarıyla İsrail'e, Salamon Mabedine getirilmesi bekleniyor. O zaman bir takım güçler zincirleme bağla yerini bulup reaksiyona girecek. Mesela Gizlenen Talmud Yasaları kitabımızda da anlattığımız gibi Türkiye'ye yıllarca sokulmuş bir "ABRAKADABRA" dediğimiz bir söz var. Onun aslı Şhabriri diye ''Kör'' manasında İbranice bir sözdür. Huni şeklinde bir büyüdür bu!





    SHABRİRİ


    HABRİRİ


    ABRİRİ


    RİRİ

    RİR







    Sonu Rİ ile biter ve İsrailoğulları için dünya hakimiyetine çalışan şeytanın adıdır bu. Ve bu şeytanın ismi ve teleffuz edildiğinde ortaya çıkacak güçleri bizlere yıllarca ''RE'' yüzüğünün faydaları kampanyalarıyla daha doğrusu kumpaslarıyla diye sokuldu. Bu gün mistik açlıkları Tibet doğu mistisizmi üzerinden ustaca sahaya çekiyorlar.





    Onlar Süleyman (a s) iftira ediyorlar. Süleyman'ın kuvvet ve kudreti Allahtan değil büyüdendi diyorlar. Bu dünyayı büyü ile yönettiğine göre bizde dünyayı böyle yönetebiliriz diyorlar. Bugün aynı Dünya Krallığı'nı kurmaya çalışıyorlar. Özellikle parasal olarak nasıl güçlü olduklarını biliyorsunuz. Dünya'da örgütledikler gayri milli Özel Harp Daire'lerinin organize şebekeleriyle orijinal sahte paranın yanında ''Mükerrer Para'' dahi basıyorlar. Yeryüzünün yer altı ve yerüstü tüm zenginlikleri gayri Yahudilerin ameleliğiyle bunlara akıtılıyor, Türkiye'de ki petrolü niye kullanamadığımız da bunun içinde...





    - Bu stratejide KIZ KULESİ 'nin görevi veya önemi nedir?


    - Bu stratejinin merkezi Kız kulesidir. 2500 yıllık bir tarihi biliniyor. Kehf (mağara) suresinde Hz Hızır'la ilgili bölümde Hz Musa ile olan buluşmasından ve yol arkadaşlığı sırları anlatılır. Kızıl Deniz denmesine karşın aslı Kız kulesidir. Hz Hızır batın ilimde, Hz Musa ise zahiri ilimde bir derya idiler.Hz Hızır'ın yardımcısı kimdi?. .Hz Yuşa idi. Kabri nerede? Makam kabri de olsa Beykoz da. Bir kara bu insanlar "Bastı zaman" Tayy-i Mekân ile zamanın içinde hareket etme kabiliyetindeler. Sadece bizim boyutumuzda değil hayatın diğer boyutlarında da yaşadıkları için zaman ve mekan onlara adeta dürülüyor. Yani manyetik bir alanda sörf yapar gibi hareket programları yüklenmiş kendilerine. Tıpkı sizin web sitenize girip tarihi bilgileri almanız ve sayfayı kapatp başka sayfaya geçmeniz gibi. Onlar ilahi yetkiyle zaman zaman tasavvur edip et ve kemik denen ağırlıktan sıyrılıp elektronik dalga boyutunda hareket edebiliyorlar. Tabii bu bir ilim. Bunu Tibet'te de yapıyorlar ama onların ki şeytani. Tıpkı atomu oluşturan negatif ve pozitif elektronlar gibi insanlık aleminde müthiş bir metafizik savaş var.





    - Geçenlerde sözde onlara şeytanın rakamı olan 666 gerçekleşti. Bunun bir anlamı var mı onlar için?.





    - Bütün sayılar, rakamlar Allah'ındır. Lakin Allah izin vermişse kaderin hükmü ortaya çıksın diye bir takım şeyler sözde onların emrindeymiş gibi ruhsatlıdır. Şimdi bir bakın bakalım o tarihte doğan çocuklara ne yapıyorlar. Bunları dünyayı yönetecek çocuklar olarak teker teker seçiliyorlar. 6 yaşına geldiğinde Şabat'ta özel bir vaftizden geçirilecekler. Karakteristik özelliklerine göre eğitilecekler. Kana meyilli olanları suikastçı, ilme meraklı olanları fikir adamı stratejist, başarısız olanları ise sözde sanatçı, formula yarışçısı, aktrist veya artist falan ama yine isim olacaklar. Bu ülkenin biraz kalp gözü açılmış insanlara ihtiyaç var. Tarihin belirli devirlerine baktığınız zaman Lâdikli Ahmet Ağa diye birileri vardır..Bu eserleri yazmalarının arkasında mutlaka Hz Hızır'la görüşmeleri var.





    - ''İsrail'in Şifresi'' kitabınızda İSRAEL adında saklı bir şifre olduğundan bahsetmişsiniz. Nedir bu şifre?...


    - Eskilerin İlmi huruf dedikleri bir harf ilmi vardır. İsrailliler'de bunu kullanıyor. İsimleri özel seçiyorlar ve harflerle sırları kriptoluyorlar. İsrail kelimesindeki harfler de birer şifredir. Bu şifrelemenin deşifrasyonunu Emekli Kurmay Albay Abdülvahit Erdoğan Bey daha doğduğum yıl 1968 yılında , ''BÜYÜK TÜRKİYE STRATEJİSİ'' kitabında 28 numaralı sayfada yapmış. Orjinaline sadık kalarak veriyorum: İ- kelimesi Iraq, S-Suriye, R – Royaum de Jordan (Ürdün Krallığı), E – Egpt (Mısır) , L- Liban (Lübnan) dır. İşte bu savaş İSRAEL isminde kriptolandığı gibi Irakla başladı, sonra ''Yakın Doğu Devletleri'' adı altında birleştirecek aşamaya kadar sürecek!.. Bunun son durağı ve nihai vuruş Güneydoğu üzerinden TÜRKİYE' mize olacak.





    - "Büyük TÜRKİYE Stratejisi" isimli bu kitapta neler var?


    - Lütfen dikkat ediniz Türkiye'de 1968 yılında bir eser yazılmış, " "Büyük Türkiye Stratejisi" Yazarı; merhum Kurmay Albay Abdülvahit Erdoğan. Merhum daha o tarihlerde Türkiye'yi idare edenlerin ve idare edecek olanların bu devleti çok iyi tanıması gerektiğinin üzerine ısrarla eğildi. Ve kitap şu dua ile başlar.


    YARABBİ


    Biz Türkleri ilminle zengin et,


    Güler yüz ve iyi huyla lütûflandır!


    Öfkelerimizi tutacak sabur


    Ve tahammülü üzerimizden eksik etme


    Sağlıkla güzelleştir

    Memleketimizi mamur eyle

    Devletimizi ebediyete kadar hür ve müstakil olarak muhafaza eyle


    Bütün dünyaya hidayet nurunu saçma imkân ve fırsatını bizlerden esirgeme


    AMİN!..


    Ve ne kadar acıdır ki bu kitapla birlikte hareket eden insanlar tek tek ortadan kaldırıldı. Kendisi de Sultanahmet'te bir araba çarpması sonucu ölüyor.. Burada mutlu olunacak şey bıraktığı Büyük Türkiye ile ilgili fikri harita da nakli ilimler dediğimiz yeryüzü ilimleri ile birlikte İlhami ilimler dediğimiz maneviyata dayalı bütün bilimlerin ve birimlerin planlanmış olması. Bu haritanın arkasında Türkiye'nin iktisadi yapılanmasından da bahsediliyor. Nüfus artışından da bahseder. Bu kadar ciddi bir plan yaptığım çalışmaların içerisinde kaldı mı diye üzülmüştüm. Bu planı hareket ettirdiğimi gören birileri bana bu kitabı mutlaka yazmamı söylediler. Ben acaba bu plan hala harekette mi diye koşuşturduğum da; birde öğrendim ki bu plan yürürlükteymiş. Ve Abdülvahit beyin fikir arkadaşları bu planı ciddiyetle yürütmeye devam ediyorlarmış. O harita önümüzdeki günlerde mutlaka gündeme gelecek. Ve biz bu konuda devletimin milli kadrolarıyla ve milletvekilleriyle birlikte bu stratejiyi tüm Türkiye'ye taşıyacağımıza Allah'ın izniyle inanıyoruz.


    İşte o ''görüyor, duyuyor, biliyor'' yani P 3'e dayalı planı dünya planları altındaki Türkiye'de hiçbir zaman yadsınamayacak şekilde planların olduğu bir gerçek. Yurt dışında yapılan analizlerde Anadolu insanının cihan-ı şumul genlerinin harekete geçtiği, bu genlerin tekrar dünya nizamı için harekete geçtiği biyolojik tıbbi bir veri olarak belirlenmiş. Çünkü insanların refleksleri tepkileri de takip ediliyor. Büyük Türkiye üzerinden bütün İslam âleminin Orta doğunun ve Balkanların bir çatı altında toplanacağı "İnanan İslam âlemi" diyelim bir büyük devlet gemisi ''NUH'UN GEMİSİ'' gibi yola çıkmış aslında.


    - Önümüzdeki günlerde Türkiye'yi bekleyen neler var?


    - Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin başı çekeceği gönül istemese de fiziki bir cepheye dönüşeceği planlamalar var. Özellikle Hatay Amik ovası…. Orada orman içinde yapılan bir hava alanı var. Bu bölgeye çok dikkat edilmesi gerekiyor.. Burası ABD ve İsrail planları içerisinde gizli yapılan ve kullanılan bir bölge. Türkiye'nin doğusunda Ermenistan diye oluşturulan bir üs bölge var. Ermenistan denize inemediğinden dolayı orada sıkışmış bir durumda. Karadeniz üzerinden denize açıldığında uluslararası hukuka tabi olacak ve böylece istediği mal erzak Ermenistan'a girip çıkacak ve işte o zaman büyük Ermenistan olacaktır.


    Şu anda kuzey Irak'ta kurulacak kukla devletinde aynı sıkıntıyı çekmemesi için sıkıştırılmaması için Hatay çok önem kazanıyor. .Bu kukla devlet, Hatay üzerinden denize indirilecek. İsrail'in planı işleyeceğinden dolayı istedikleri gibi Türkiye'yi tehditlerle piyon taşı gibi oynatabilecekler. Birde Türkiye'nin Güney Doğusu var. İşte o mayınlı sahaya çok dikkat etmek lazım. Orada çok önemli petrol var oraya mayın döşeyerek o bölgeyi yıllarca gözden uzak tuttular. Şimdi kullanmalarını vakti geldi ve bunun içinde sözde mayın temizlenecek kılıfıyla hükümete kiralık adamlarla projeler verip duruyorlar...


    - Nuh tufanından sonra geminin oturduğu yer belli mi? Hz Nuh'un gemisini yürüten enerji neydi?


    - Tufandan sonra ilk kurulan yerleşim bölgesi Cudi Dağındaki Mahşer köyüdür. İlginç olan gemi ile taşınan varlıkların bir kısmı genetik olarak transfer edildi. Bu geminin yakıtı atom enerjisi idi. Şu an petrolden daha kıymetli, yeryüzünde petrolün yerini alacak olan bir enerji. Şimdilik ona "Q" enerjisi diyelim. Çok ucuz, kolay ve faydalı olan bu enerjinin yatağının Fırat ve havzası olduğu bilgisine sahibiz. Bu enerji yeryüzünde şekil alacak bir enerji. Onun için Nuh'un gemisi bizim için çok önemli. Zaten MU ve ATLANTİS uygarlıkları sonrasında inşa edilmiş bir gemi bu kadar basit olamaz.. Kuran da zaten sizden önce daha gelişmiş uygarlıkların varlığı olduğundan bahseder. Ne tekim Mısır piramitlerinde uçak resimleri görülür. Ne zaman teknoloji gelişir o zaman o sırlar gelişen akılla birlikte çözülür. Burada ki en önemli sırlar HZ. İdris'e aittir.


    - Hz İdris'in özelliği nedir?


    - Özellikle bu piramitlerde çok önemli bir rol aldığını da biliyoruz. Çünkü burada ki şifreler piramitlerin güney kapısının Usiris gezegenine bakmasıdır. Osiris,Usiris İdris isminin bozulmasıdır zaten. Hz İdris, antik Yunanda da Hermes olarak karşımıza çıkar. Hz İdris yıldızların feleklerin (gök ve astroloji ilmi) ilmi verilmek üzere göklere çekilmiştir. İnsanlara bir çok zanaatı öğreten ''DRS'' harflerinden oluşan İdris, Ders, Medrese, Müderris gibi kelimelerin köküdür. Bu ilim hala yaşamasına karşın bir takım falcı ve astrologlarla gerçeğin örtüldüğü bozulduğu ve bu ilmin değiştirildiği biliniyor. Hakikat ilmi yakında yeryüzüne çıkacaktır.


    Yeryüzünün gerçek tarihi baştan yazılacaktır ve beklenen " Altın Çağı" nı Allah bu millete nasip edecektir. Özellikle Hanefi ve Bahaizm çatışmasına dikkat edilmesi lazım. Bunlar, İslam topraklarına Siyonist hizmetlerin İsrail adına sokulmasıdır. Bunlarla insanları tahrik edecekler. Suudi Arabistan rejimindeki Bahaizm le(İngilizlerin yerleştirdiği bir inanç) Suni İslam arasında çatışma başlatıyorlar. Hatta bunun içinde Cennetten gelen ''Hacer el- Esvet'' taşının çalınması bile var. Bütün İslam âlemi karışsın birbirine girsin diye. Dünya bu kadar büyük bir provokasyonla karşı karşıya.


    - Çarıklı Erkan-ı Harp nedir?


    Bu gün "Çarıklı Erkân-ı Harbi" denen bir erkân var. Bular bazen kapıcı, bazen ormanda şimşir kaşık yapan birileri olabilir. Bunlar Anadolu'yu karış karış gay aleminin askerleri olarak her türlü operasyonu gerçekleştiriyorlar. Bu sırri ve gizlenmesi gereken bir konu izninizle biz tekrar fizik sahaya inelim. Bakınız, toplumsal paranoyalar aslında gelecek felaketlerin habercileridir. Hakikatleri görmeyen, inançsız, günlük histerik duyguların peşinde koşan bir toplum olduk..Zaten İstanbul bundan razı gelmez, toprak sizden şikayet eder


    Eskiden Osmanlıda Seyit ve Şerifler vardı. . Niye şimdi bilinmiyor bunlar? Çünkü sizin baktığınızda beğeneceğiniz, özeneceğiniz, örnek alacağınız model insanları toplumdan yok etmek amacındalar. Bütün kutsallarınız ortadan kalkarsa siz neyi model alacaksınız. İşte tüm inanan coğrafyalarla beraber İstanbul'un da İslami haliyle direkt Allah'ı hatırlatan motiflerini yok etmeye çalışıyorlar.


    - İstanbul'un manevi özelliği nedir?..


    Yeryüzünde 8 tane şehrin şahsı manevi özelliğinden bahsedilir. Bunlar; Semerkant, Buhara, Şam, Kudüs, Mekke, Medine, Bağdat ve İstanbul'dur. Hatta bunların içinde Mekke dünyanın kodlarının çözüldüğü, dünyanın bir gonca gibi açılıp şekillendiği yerdir. Dünya güneşten koptuktan sonra ilk defa zerre iken oradan açılıyor. Bir gül nasıl açılıyorsa yaprak yaprak..


    İstanbul ise dünyanın maddi ve manevi şekillendiği yer olacak. Zaten İstanbul'un maneviyatı vardır. Denizden İstanbul'a şöyle bir bakın. Sultanahmet, Ayasofya, Süleymaniye'nin heybeti ile süslenmiş bir İstanbul var. Şimdi ise Galata Port projesi ile bu izleri silmeye kalkıyorlar.


    O Karaköy de Ziraat bankasının üzerinde Hiram ustanın ve Yahudi kadın Ester'in heykelini görüyorsunuz. Niye onu oraya koymuşlar. Çünkü gemilerin ilk karaya çıktıkları Osmanlı toprakları Karaköy'dü. İşte gizli şifre Hiram Usta ile "Bu topraklar bizim" mesajını veriyorlardı. Hiram Usta "zihin işleyen" ustayı simgeler. Elindeki örs insanların zihinlerinin masonik lobilerde dövüleceği yerleri, çekiçte ''medyayı'' yani ''telkin araçlarını'' temsil eder.


    Niye? çünkü burası ileride dünyanın hakimiyet merkezi olacağını biliyorlar.


    - İnsan ve dünya ilişkisini nasıl açıklayacaksınız? Şu an dünya nereye doğru gidiyor?..


    - İşte yeryüzünü imar eden, şekillendiren cisimlerden 4 bin yıl önce bir sözleşme imzalamışız. Ve bize insan denmiş. İnsanın anlamı: Unutan ve hatırlayan demektir, ''üns ve nisyan'dan'' geliyor. Peki İnsan neyi unutuyor ve neyi hatırlıyor?.. Eğer o sözleşmeyi hatırlarda ''üns-hatırlayan'' olur, eğer unutursa ''nisyan''.


    Bakınız yaşadığınız yerin adı neden dünyadır?..


    Dünya demek ''alçak yer'' demek. Peki neden, neden ama alçak yer?.. Bunun iki sebebi var. Birincisi fiziki olarak 7 kat göklerin altında olmasından dolayı alçak yerdir ki aynı zamanda ''alçakların'' yeridir. Ben neyim önce onu bileceksiniz, sonra neredeyim onu düşüneceksiniz.


    İnsanlara en yakın hayvan maymundur. Hayvana en yakın nebat da mantardır, kökü yoktur. Misyonsuz insan da bu gün insanla hayvan arasındadır. ''İnsan insan'', ''şeytan insan'', ''hayvan insan'' diye tanımlamak lazım insanı. .Bu gün siyonizm davası güdenler şeytan insanları temsil ediyorlar. .İnsan insanı bulana aşk olsun. Sır kaynaklarında 144 bin tane alnı mühürlenen insandan bahsedilir. Onların beşeri ve fiziki kuvvetlerle takviye edileceğinden bahsediliyor.


    Pek uzak bir zaman olmadan fiziki ve metafiziki kuvvetler olarak cinler yeryüzüne inecek ve insanlarla yaşayacaklar . Mesela Zülkarneyn'in seddinin göklerde olduğu şeklinde rivayetler vardır. O aşamaya gelince de kıyamet saatini bekleyin artık. Şu an 6. 6. 2006 tarihiyle birlikte İsrail oğullarının sözde ''altın nesli'' start aldı. Dünya, Kudüs dağlarındaki 3 Rabbi dedikleri haham tarafından sürekli trans halinde aldıkları istihbaratla yönlendiriliyorlar.


    Bakınız, dünyanın gidişatını çözmeniz için İblis ve ''şeytan'' olarak adlandırılan teşkilatını çok iyi araştırmanız lazım. Yeryüzünde insandan önce cinler vardı.Bunlar büyük bir savaşla birbirlerini mahvetti. Şeytan o zamanlar onları uyaran pek önemli bir vazife ifa ediyordu.Bilgeliğinden ve doğruluğundan dolayı yeryüzündeki Cin Sultalıklarına son verilirken şeytan o zaman bu sıfatta değil di tabi Allah'ın katına yükseltildi. Sonra Adem (a.s) yaratıldığında bir imtihandan geçti ve kaybetti. Müddetli şer kuvvetlerin komutanı olarak ilk insanla birlikte tekrar yeryüzüne indirildi. Soruyorum şimdi CİN ve İNSAN UYGARLIKLARININ başında yaşayan bir tarih olan bu varlığın tecrübesini ve istihbaratını düşünebiliyor musunuz?..


    İşte bu kadar zamandır şeytan hem Cinlerin hem de bilinen en eski uygarlıklar Atlantis,ve Mu'nun teknojilerini de gördü. O zamanlar Atlantis'in beyin felci yapan silahları olduğu gibi Mu'nun da ışı silahları vardı. Bu kötünün ve Kötülükleri komutanı bütün bu teknolojiyi biliyor. Nuh Peygamber gemiyi yaparken de yanındaydı. Onunda teknolojisini biliyor. İşte bu teknolojiye sahip olmak için Siyonist İSRAİLOĞULLARI şeytanın bu tecrübelerini daha açık ifadeyle raporlarını dikkate alıyorlar. Şeytanın bütün insanları helak edeceği iki silahı var. Biri hırs ki bununla Hz Âdemi cennetten çıkardı. İkincisi haset, kendisi bu sebepten lanetlendi. İşte şimdi insanlar arasında bununla toplumları yok ediyorlar. Tüm İslam aleminin boyunduruktan kurtulamamasının sebebi ''Hırs'' ve ''Kıskançlık'' toplumu olmaları. Bu durumu Rabbi sınıfından bir hahamın ifadeleri şöyle özetliyor: ''Toplumları zihinde Yahudi yapıp Yahudi gibi yaşatırsanız, sizin Efendiliğinize boyun eğeceklerdir''.

    ------------------------------------------------------------------

    Alıntıdır.Hayretler icinde kaldım okuduqumda.ßu kitaßı okuyacaqım önceki yazdıklarını ve yazacaklarını da okuyacaqım.Kesinlikle zihnimdeki ßo$lukları doldurdu.Tek kelime atlamadan okumanızı tavsiye ederim.


    Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    zihnindeki boslukları fantazi kitaplarıyla dolduracagına tarih kitaplarıyla doldursan daha verimli olur.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    istanbulun hiçbi yerine ilişemezler gerekirse yıkarız yaptıklarını sınırları türkler çizer unutma kuzey ıraka girdik şu sıralarda

    abd köpeği şimdi destek veriyoruz diyor önceden hayır derdi türk gücü kuvveti dünyayı sallar unutma 


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

    Elhamdülillah önce Müslümanım ve ardından cihan'a hükmetmi$ ırk olan Türk`üm.ßurada anlatılanlar ara$tırmalarım sonucu öqrendiklerim arasındaki ßo$luklara ßire ßir uyuyor.ßu ßenim zihnim ve neyle dolduracaqıma karı$ma cüretinde ßulunman ßeni hayrete dü$ürdü.ßırakta ßuna ßen karar veriyim ve qünü qeLdiqinde fantazi mi qercekmi kim neyi neyle doldurduqunu qörelim.

    Türkiyedeyiz ve ßu topraklar ßizim.Fakat size Fatih Sultan Mermed han ın İstanßulu fethetmeden önceki ßir alim kimse ile diyaloqunu aksetmek istiyorum.

    Fatih Sultan Mehmet han qünlerden bir qün ßir alim kimseye qider(ismini hatırlamıyorum).O kimseye sorar '' Ey alim insan ßiz ßu İstanbulu kefereden alacakmıyız ? ''Alim zaat cevap verir '' Alacaksınız sultanım ''Sultan ;'' Peki ßiz ßu toprakları aldıktan sonra kefere ßizden qeri alacakmı ? ''Alim zaat tekrar cevap verir '' Sava$ yoluyla ßizden kimse alamayacak ama ßiz satacagız '' der.

    ßu hikayeye de ßurada rastlamı$tım.Sanırım ßir siyaset konusu idi.

    ßilqinize..


    Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek
    insandeil kardeş fatih sultan mehmetle anlattığın olayı biliyorum o zatta akşemsettin olması lazım '' ama sonda dediğin biz aldıktan sonra onlar bizden alcakmı tekrar diye sorduğu yeri hatırlamıyorum bi kaynak gösterirsen merakımı gidermiş olurum.

    "" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

    O konudan hatrımda kalan sadece bu hikaye.Ama eminim ßa$ka müridlerinde aklında kalmı$tır.


    Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    baba önce müslüman sonra türksün ya ?

    ben önce türk sonra müslümanım abi !

    yanlıs anlasılmasın ama bence önce türklük gelior !


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    müslümanlıkla türklüğü sürekli bir araya getirmeyin bu işin öncesi sonrası olmaz.
    Müslümanlık ve Türklük givercinin kanatlarıdır.İkisinden biri olmazsa güvercin uçmaz.


    47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    benim için önce türklük gelir.çünkü türklük islamiyetten öncede varolan bişedir.
    konuya gelince.ben bu adamların yazdığı kitaplara inanmıyorum.ortada metal fırtına gibi saçma sapan bi kitap varken mantıklı bişe yazcaklarını sanmıyorum.

    ... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek
    Önce Türklük =)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    önce Türklük.
Toplam Hit: 4857 Toplam Mesaj: 21