Kara Harekatı Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Haydi Bismillah,

Allah TÜRK Devletini daim kılsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

hep kara harekatı başlıyo sıcak takip oluyor sonuç hüsran ve gene hüsran.

geniş çaplı operasyonları da unutmamak lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Bu kara harekatı değil.Yemeyin artık bunları.Sınırı geçiyoruz doğru ama belli bir mesafede geçiyoruz.. O lanet kampların hiçbirini ele geçirmiyoruz.. Hep böyle yapıyoruz gidiyoz geri dönüyoruz.Mgk topalntısında çay içilirken ne konuşuyorlar sanıyorsunuz siz ? Bu kamuoyunu nasıl rahatlatırız diyorlar.. Başbakan da hemen bir hava harekatı ve karadan show time ile gazlarını alalım.Haftaya unuturlar diyorlar.. Yani dostlar hepimizle taşşak geçiyorlar.. 

katılıyorum hoca..

terörist gece 01.00 de çatışmaya başlıycak. saat 05.00 e kadar çatışacak sonra 2 saat yol yürüyerek sınırı geçip kuzey ırağa geçecek. siz inanıyormusunuz buna??

ben gerçekleri yazayım. köylerde beldelerde organize olan terör örgütü istediği noktadan HALKIN! arasından çıkarak istediği noktaya saldırı düzenledi.. Ardından yine çatışma bittiğinde köylere dağlık arazideki yerleşim birimlerindeki HALKIN! içine sızdılar.. Biz de göz byamak için sınırın ötesine geçiyoruz. herifler götleriyle gülüyor bize..

Kimse TSK ya bir şey diyemez.. Bu orduyu insanlara ezdirdiniz itibarını zedelediniz. Önceden gayri resmi olarak ülke için birşeyler yaptırdığınız adamları şimdi ergenekoncu diye içeri aldınız. Tayyip yönetimi suç sizin dir sorumluluk sizindir..

Halkın içinde olduklarına inanmıyorsunuz değil mi? O halde bir araştırın ve görün. son 1-2 hafta içinde hakkari yüksekovada bildiğin mahalle içinden havan ile güvenlik güçlerine 5 adet atış yapıldığını biliyormusunuz??

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

kesin olan bir şey var ki, bu ülkedeki terör sorunu akp öncesinde kötü, akp döneminde daha da kötü yönetilmiştir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

"En çok şehit verilen yıl 1994. 1992 yılında artmaya başlayan terör eylemleri nedeniyle 1992’de 629, 1993’te 715 ve 1994’te de 1145 şehit verildi. 1999 yılında Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının ardından 2000 ile 2004 yılları arasında önemli bir gerileme oldu. 2004 yılından sonra tekrar artmaya başlayan terör eylemleri sonucunda 2005 yılında 105 şehit verildi. Açılımın başladığı 2009 yılında Jandarma Genel Komutanlığı’nın verilerine göre 62 şehit verildi. 2010 yılında ise sayı tekrar arttı ve 94 oldu"

TSK nın en itibarlı olduğu yıllar şehit sayısı kat ve kat daha fazla ve ayrıca OHAL ilan edilsin diye kendini yırtan siyasetcilerde bu tabloya baksınlar o yıllar ohal vardı.Kandaki pislik temizlenmedikce bu köpeklerin soyu tükenmez. Benim fikrim Apo denen piçi asmak ve ardından 3 gün sokağa çıkma yasağı ilan etmek bu yasağı delenleri karşısına polise vur emri vermek o zaman PKK denen safsata 3 günde biter çünkü savunucularının ne derece kahbe olduğu bilinmekte kutsal liderleri bile yakalandığında hemen kıvırmaya başlamıştı bırakın beni devlete hizmet edeyim benim anem türktü felan... böyle bir piçin arkasından gidenlerde nasıl bir onur ve mücedele beklenebilirki

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

a.qq nereye saldırıyorlar bunlar allah aşkına , pkklının olmadıgı yerleri bombalıyor , taşları hedef alıyorlar. boşuna israf + masraf ? çok yazık hemde cok yazık ? şu ordunun harcadığı parayla ben yeni bir türkiye cıkarırdım ortaya emin olun. orduyu versinler bana amk. yeter artık. en az 50 şehit verdik . akp hükümetinin ve medyanın ta amk. yalan haberlerle milletimizi kandırıp duruyorlar . dikkatinizi çekerim bu hafta içinde cıkan haberleri izleyin , yok burda mayın patladı 3 şehit , yok yine pkklılarla çatışma oldu , ordan da 5 kişi boyle uzar gider hikayee ... memleketin hali yaman, ALLAH kurtarsın.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Pkk eylemlerine katılanları tek tek tespit edip sınır dışı etmeden bu iş çözülmez.Bu şerefsizler içeridekilerden destek almasalar bu kadar geniş kapsamlı saldırılar yapamazlar.Bütün bu eylemlere katılanların görüntüleri kameralarda var madem bu memlekette yaşamak istemiyolar nereye isterlerse oraya süreceksin şerefsizleri.Daha sonrada çok katı bir OHAL ile bölgede sükuneti sağlayacaksın başka şansımız yok.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

22 tabur mu? o_O o ne la, savaş mı çıktı?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vitamin
    vitamin's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Bu kara harekatı değil.Yemeyin artık bunları.Sınırı geçiyoruz doğru ama belli bir mesafede geçiyoruz.. O lanet kampların hiçbirini ele geçirmiyoruz.. Hep böyle yapıyoruz gidiyoz geri dönüyoruz.Mgk topalntısında çay içilirken ne konuşuyorlar sanıyorsunuz siz ? Bu kamuoyunu nasıl rahatlatırız diyorlar.. Başbakan da hemen bir hava harekatı ve karadan show time ile gazlarını alalım.Haftaya unuturlar diyorlar.. Yani dostlar hepimizle taşşak geçiyorlar.. 

katılıyorum hoca..

terörist gece 01.00 de çatışmaya başlıycak. saat 05.00 e kadar çatışacak sonra 2 saat yol yürüyerek sınırı geçip kuzey ırağa geçecek. siz inanıyormusunuz buna??

ben gerçekleri yazayım. köylerde beldelerde organize olan terör örgütü istediği noktadan HALKIN! arasından çıkarak istediği noktaya saldırı düzenledi.. Ardından yine çatışma bittiğinde köylere dağlık arazideki yerleşim birimlerindeki HALKIN! içine sızdılar.. Biz de göz byamak için sınırın ötesine geçiyoruz. herifler götleriyle gülüyor bize..

Kimse TSK ya bir şey diyemez.. Bu orduyu insanlara ezdirdiniz itibarını zedelediniz. Önceden gayri resmi olarak ülke için birşeyler yaptırdığınız adamları şimdi ergenekoncu diye içeri aldınız. Tayyip yönetimi suç sizin dir sorumluluk sizindir..

Halkın içinde olduklarına inanmıyorsunuz değil mi? O halde bir araştırın ve görün. son 1-2 hafta içinde hakkari yüksekovada bildiğin mahalle içinden havan ile güvenlik güçlerine 5 adet atış yapıldığını biliyormusunuz??

Vatan sever TÜRK gençliği olarak son çare iç savaş çıkana dek susuyor; tüm kinimizi kan dökerek, can alarak kusacağımız günü beklemedeyiz... Faşist miyim evet faşistim.. Faşizmin kralını yaşatacağız sizlere merak etmeyin! VATAN SAĞOLSUN!
    rappermcs, 20 Ekim 2011 (Persembe) 13:03 tarihinde 72 saat sureyle uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: www.tahribat.com/Forum-Hakkari-De-Catisma-26-Sehit-22-Yarali-147433 konusunda hakaret. under 
    20 Ekim 2011 (Persembe) 13:03 tarihinde 72 saat sureyle uzaklaştırıldı   

saat 1 de banlanmıssın saat 2 30 da mesaj yazmıssın sen ne yaptıgının farkındamısın 

İnanırsan.....Düşersin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 6775 Toplam Mesaj: 45