Kara Harekatı Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

ne kara harekatı hacı, gaz alma harekatı, kaç kere yaşadık aynı şeyleri hala haber oluyor.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

fmk bunu yazdı:
    -----------------------------

"En çok şehit verilen yıl 1994. 1992 yılında artmaya başlayan terör eylemleri nedeniyle 1992’de 629, 1993’te 715 ve 1994’te de 1145 şehit verildi. 1999 yılında Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının ardından 2000 ile 2004 yılları arasında önemli bir gerileme oldu. 2004 yılından sonra tekrar artmaya başlayan terör eylemleri sonucunda 2005 yılında 105 şehit verildi. Açılımın başladığı 2009 yılında Jandarma Genel Komutanlığı’nın verilerine göre 62 şehit verildi. 2010 yılında ise sayı tekrar arttı ve 94 oldu"

TSK nın en itibarlı olduğu yıllar şehit sayısı kat ve kat daha fazla ve ayrıca OHAL ilan edilsin diye kendini yırtan siyasetcilerde bu tabloya baksınlar o yıllar ohal vardı.Kandaki pislik temizlenmedikce bu köpeklerin soyu tükenmez. Benim fikrim Apo denen piçi asmak ve ardından 3 gün sokağa çıkma yasağı ilan etmek bu yasağı delenleri karşısına polise vur emri vermek o zaman PKK denen safsata 3 günde biter çünkü savunucularının ne derece kahbe olduğu bilinmekte kutsal liderleri bile yakalandığında hemen kıvırmaya başlamıştı bırakın beni devlete hizmet edeyim benim anem türktü felan... böyle bir piçin arkasından gidenlerde nasıl bir onur ve mücedele beklenebilirki

Evet haklısın bir de şöyle bak olaya. 1994 yıllarında Osman PAMUKOĞLU Paşa o dağ senin bu tepe benim pkk piçi kovalıyordu ordusuyla. şehit sayısının yüksek olması bundan olabilir mi? Şehit sayısı 2000 li yıllarda ve devamında azaldı evet doğrudur askerin tüm etkisini yok etmeye başladılar. tüm birliklerin kapıları dışarıya kapandı ne bir çatışma ne bir müdahale hiç bir şey olmadı ve pkk bu günlere güçlenerek geldi..

bu pencere sanki biraz daha net hoca..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

'Şimdi Açıklayamayacağım Çalışmalarımız Var'
    AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Hakkari'deki hain saldırıya ilişkin, ''Bunun peşi bırakılmaz. Belki bugün Türkiye için bir dönüm noktası oldu. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'' dedi

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

vitamin bunu yazdı:

Vatan sever TÜRK gençliği olarak son çare iç savaş çıkana dek susuyor; tüm kinimizi kan dökerek, can alarak kusacağımız günü beklemedeyiz... Faşist miyim evet faşistim.. Faşizmin kralını yaşatacağız sizlere merak etmeyin! VATAN SAĞOLSUN!
    rappermcs, 20 Ekim 2011 (Persembe) 13:03 tarihinde 72 saat sureyle uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: www.tahribat.com/Forum-Hakkari-De-Catisma-26-Sehit-22-Yarali-147433 konusunda hakaret. under 
    20 Ekim 2011 (Persembe) 13:03 tarihinde 72 saat sureyle uzaklaştırıldı   

saat 1 de banlanmıssın saat 2 30 da mesaj yazmıssın sen ne yaptıgının farkındamısın 

pardon yaptık bir hata kusura bakma..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

'Şimdi Açıklayamayacağım Çalışmalarımız Var'
    AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Hakkari'deki hain saldırıya ilişkin, ''Bunun peşi bırakılmaz. Belki bugün Türkiye için bir dönüm noktası oldu. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'' dedi

Kandilden biraz daha terörist getirip alkışlatmayı düşünüyolar heralde.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Boşuna hep boşuna bunlar.Terörü bitirmek isteyen adam savunma pozisyonunda kalmaz.Sürekli adamlar dağdan gelip askerlerimizi vuruyolar,sonra yok hava hareketı yok kara harekatı.Ulan bi kerede savunma pozisyonunda kalma,şehit vermeden önce saldır.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

fmk bunu yazdı:

"En çok şehit verilen yıl 1994. 1992 yılında artmaya başlayan terör eylemleri nedeniyle 1992’de 629, 1993’te 715 ve 1994’te de 1145 şehit verildi. 1999 yılında Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının ardından 2000 ile 2004 yılları arasında önemli bir gerileme oldu. 2004 yılından sonra tekrar artmaya başlayan terör eylemleri sonucunda 2005 yılında 105 şehit verildi. Açılımın başladığı 2009 yılında Jandarma Genel Komutanlığı’nın verilerine göre 62 şehit verildi. 2010 yılında ise sayı tekrar arttı ve 94 oldu"

TSK nın en itibarlı olduğu yıllar şehit sayısı kat ve kat daha fazla ve ayrıca OHAL ilan edilsin diye kendini yırtan siyasetcilerde bu tabloya baksınlar o yıllar ohal vardı.Kandaki pislik temizlenmedikce bu köpeklerin soyu tükenmez. Benim fikrim Apo denen piçi asmak ve ardından 3 gün sokağa çıkma yasağı ilan etmek bu yasağı delenleri karşısına polise vur emri vermek o zaman PKK denen safsata 3 günde biter çünkü savunucularının ne derece kahbe olduğu bilinmekte kutsal liderleri bile yakalandığında hemen kıvırmaya başlamıştı bırakın beni devlete hizmet edeyim benim anem türktü felan... böyle bir piçin arkasından gidenlerde nasıl bir onur ve mücedele beklenebilirki

Evet haklısın bir de şöyle bak olaya. 1994 yıllarında Osman PAMUKOĞLU Paşa o dağ senin bu tepe benim pkk piçi kovalıyordu ordusuyla. şehit sayısının yüksek olması bundan olabilir mi? Şehit sayısı 2000 li yıllarda ve devamında azaldı evet doğrudur askerin tüm etkisini yok etmeye başladılar. tüm birliklerin kapıları dışarıya kapandı ne bir çatışma ne bir müdahale hiç bir şey olmadı ve pkk bu günlere güçlenerek geldi..

bu pencere sanki biraz daha net hoca..

:) buna inanıyormusun gerçekten asker operasyonu kesti ve PKK güçlendi öylemi operasyon ne demek hocam önce onu öğrenmek gerekli

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

RockZs bunu yazdı:

hayırlısı olsun :/

onu zamannda demiştik :) HAYIRlısı olsun diye de, eveti bastıralar..

artık hayırlısı kalmadı

olay tamamen sosyal!!! cogumuz hatta cogu cogumuz bıle bıle kalktık akp ye oy verdık bu secmnlerde de

bıle bıel gudumlu bır sekıdle suru psıkolojısı..

bıle bıle ve gudumlu bır sekıdle yanı ... bırılerı kalktı buralardan hayır mayır dedı ama maalesef yalan oldu..!! sen nesın kı ya adam koskoca bır yayında ulkeyı bılınc altına alıorken sen burda msnlerde facelerde yda bu sıtede propaganda yapsan ne olacak!!! ne kazandıracaksın!! 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

Ne derece doğru bilinmez ama gerçeklik payıda olabilir PKK yanlısı yayın kuruluşları şehid sayısının 100 olduğunu idda ediyorlar .Halk infialinden korkulduğu için şehid sayısını gizliyorlarmış.PKK piçlerinin hiç bir sözüne inanmam ama bizimkilerede inanasım yok geçenki sınır dışı hareketinde 100 lerce PKK lı öldürdük felan diyorlardı bizde sevinyorduk sonra iletişim daire başkanı paşanın ses kaydı nette düşdü boş dağı taşı bombaladık diye

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

hiçbir skm olmaz takip etmeye gerek yoktur.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 6284 Toplam Mesaj: 45