Kara Kalem Çalışmalarım
-
bir haftadır boş vakitlerimde çiziyom nasıl iş var mı bende:D ilkokuldada resimden nefret ederdim. tek zayıf düşen notumdu hatta:)
-
bir de türk eğitim sistemine kötü derler hem mühendis hem sanatçı yetiştiryor:D süper olmuş
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------
çizgiler yön değiştirirken sanki çok keskin olmuş gibime geldi eline sağlık :)
-----------------------------hayatımda yaptığım ilk resimler:D en azından isteyerek yaptığım:D yavaş yavaş düzeliyo en son yaptığım, en sondaki resim. ilk yaptığım sondan ikinci deki eleman:D yinede teşekkürler
alpn(Imba :D) sanada teşekkürler:)
-
hayko cepkin ? : )
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------hayko cepkin ? : )
-----------------------------:) yok değil:) bizim bi arkadaş o siyah çizilmiş yerlerde uzaktan bile belli olan bıçak izleri bıçak izlerini nasıl yapacağıma karar veremedim öyle siyah çektim saçlarıda tam olarak öyle değil de onun saçlarını çizmek çok zor iş:D
-
hocam bunların çiftleşen verisyoınları var mı ? :D yılbaşı gecesi lazım olur :D
edit: bu arada güzel olmuş resimler ellerine sağlık :)
-
Bunlarda bi arkadaşımın yaptıkları :) Seninkilerde güzel devam edersen geliştirirsin :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hocam bunların çiftleşen verisyoınları var mı ? :D yılbaşı gecesi lazım olur :D
edit: bu arada güzel olmuş resimler ellerine sağlık :)
-----------------------------o leopraın altına bi tane leopar at ayak üstü ağaca yazlamış bir şekilde olsun işte:D
edit: nuggets o ne lan öle mükemmel çizmiş adam:S hemen deniyim benzatebilecem mi bakalım. elleri çizerken sorun oluyor. elleri benzetemiyorum bi türlü ele. el çiziyorum pençeye benziyo:S
-
fena değil ama çok çaşıiman lazım
-
Gel etme başlamadan bitir sen bu işi :D
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Gel etme başlamadan bitir sen bu işi :D
-----------------------------insan bu kadar mı sanattan uzak olur:)