folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kara Kalem Çalışmalarım

Kara Kalem Çalışmalarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bunlarda benim karakalemlerim.Ama kardesimin kuru boya kalmeleriyle boyanmis hali.Bunlarin yaninda daha 4 tane cizgi kahraman cizdim ama telefonla cekince igrenc oluo.Iyi cekilmis sekilde anca assagidaki resmi buldum.Ben daha cok cizimlerimi tablet ile bilgisayarda yapiyorum.

bunlari bir ornege bakarak mi ciziyorsun.. yoksa tamamen hayal gucu mu ? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bana örnek gibi geldi (:

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    ne moral bıraktınız ne de bişe:) musa çelebi gravürü ve leopar ile su samuru bakılarak çizildi. diğerleri kafamdan hayal edip çizdim. ve ilk çalışmalarım ona göre yorumlayın:)

Moralini bozma kanka :( gayet güzel calısmaların...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:
    ne moral bıraktınız ne de bişe:) musa çelebi gravürü ve leopar ile su samuru bakılarak çizildi. diğerleri kafamdan hayal edip çizdim. ve ilk çalışmalarım ona göre yorumlayın:)

Moralini bozma kanka :( gayet güzel calısmaların...

bozmayın len moralimi 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    onemli olan bir seyler uretebilmek. Calisarak kendini daha fazla gelistirisin. moralini bozma, devam et...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

güzel olmuş lan :W

benimde resim ödevim var yardımcı ol amk :W el çizilecek :| sonra karikatür :| çiz göner:W  

ama beğendim keşke bende böyle cızebılsem :W 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

çooook çalışman lazım çoook...

ilkokul kaça gidiyon sen?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

iyi bi başlangıç hocam sen onlara bakma kendileri yapamıyor seninkilerine bok atıyolar :)))

10 numarasın dewam et daha iyilerini bekliyoruz.. tbt seninle gurur duyacak haydi aslanım bastır 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:
    Bunlarda benim karakalemlerim.Ama kardesimin kuru boya kalmeleriyle boyanmis hali.Bunlarin yaninda daha 4 tane cizgi kahraman cizdim ama telefonla cekince igrenc oluo.Iyi cekilmis sekilde anca assagidaki resmi buldum.Ben daha cok cizimlerimi tablet ile bilgisayarda yapiyorum.

bunlari bir ornege bakarak mi ciziyorsun.. yoksa tamamen hayal gucu mu ? 

Hayal gucu tabiki ornege bakarak cizersem ne anlami kalir haci.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yenilerini koyacamda cekiom cok dandik cikio aksama koyarim.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 4205 Toplam Mesaj: 34