Kara Kalem Çalışmalarım
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Bunlarda benim karakalemlerim.Ama kardesimin kuru boya kalmeleriyle boyanmis hali.Bunlarin yaninda daha 4 tane cizgi kahraman cizdim ama telefonla cekince igrenc oluo.Iyi cekilmis sekilde anca assagidaki resmi buldum.Ben daha cok cizimlerimi tablet ile bilgisayarda yapiyorum.
-----------------------------bunlari bir ornege bakarak mi ciziyorsun.. yoksa tamamen hayal gucu mu ?
-
Bana örnek gibi geldi (:
-
sirpence bunu yazdı:
ne moral bıraktınız ne de bişe:) musa çelebi gravürü ve leopar ile su samuru bakılarak çizildi. diğerleri kafamdan hayal edip çizdim. ve ilk çalışmalarım ona göre yorumlayın:)
-----------------------------Moralini bozma kanka :( gayet güzel calısmaların...
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
ne moral bıraktınız ne de bişe:) musa çelebi gravürü ve leopar ile su samuru bakılarak çizildi. diğerleri kafamdan hayal edip çizdim. ve ilk çalışmalarım ona göre yorumlayın:)
-----------------------------Moralini bozma kanka :( gayet güzel calısmaların...
-----------------------------bozmayın len moralimi
-
onemli olan bir seyler uretebilmek. Calisarak kendini daha fazla gelistirisin. moralini bozma, devam et...
-
güzel olmuş lan :W
benimde resim ödevim var yardımcı ol amk :W el çizilecek :| sonra karikatür :| çiz göner:W
ama beğendim keşke bende böyle cızebılsem :W
-
çooook çalışman lazım çoook...
ilkokul kaça gidiyon sen?
-
iyi bi başlangıç hocam sen onlara bakma kendileri yapamıyor seninkilerine bok atıyolar :)))
10 numarasın dewam et daha iyilerini bekliyoruz.. tbt seninle gurur duyacak haydi aslanım bastır
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
Bunlarda benim karakalemlerim.Ama kardesimin kuru boya kalmeleriyle boyanmis hali.Bunlarin yaninda daha 4 tane cizgi kahraman cizdim ama telefonla cekince igrenc oluo.Iyi cekilmis sekilde anca assagidaki resmi buldum.Ben daha cok cizimlerimi tablet ile bilgisayarda yapiyorum.
-----------------------------bunlari bir ornege bakarak mi ciziyorsun.. yoksa tamamen hayal gucu mu ?
Hayal gucu tabiki ornege bakarak cizersem ne anlami kalir haci.
-
Yenilerini koyacamda cekiom cok dandik cikio aksama koyarim.