Kara Kalem Çalışmam (Ulquiorra)
-
mükemmel olmuş ya hatırlattın bak şimdi bi daha izlicem o savaşı :D
-
lan adam öldü gitti düşün artık yakasından
-
melodeath bunu yazdı:
-----------------------------mükemmel olmuş ya hatırlattın bak şimdi bi daha izlicem o savaşı :D
-----------------------------saolasın hocam , pff superdi ya süper plan yapıyoda işlemiyo aizen ipnesine :D aizenimi çizsem ya :D
-
piskopati_x bunu yazdı:
-----------------------------melodeath bunu yazdı:
-----------------------------mükemmel olmuş ya hatırlattın bak şimdi bi daha izlicem o savaşı :D
-----------------------------saolasın hocam , pff superdi ya süper plan yapıyoda işlemiyo aizen ipnesine :D aizenimi çizsem ya :D
-----------------------------ginin gözü açık sahnesini çiz. sahne bile değil bi an açılıyodu ya suratını gösteriyodu sadece. :D
Mesaj 29 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:26'da ulquiorra tarafından düzenlendi. -
2 gün çok fazla ama güzel olmuş eline sağlık çizim işine girelim :)
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------piskopati_x bunu yazdı:
-----------------------------ginin gözü açık sahnesini çiz. sahne bile değil bi an açılıyodu ya suratını gösteriyodu sadece. :D
Mesaj 29 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 21:26'da ulquiorra tarafından düzenlendi.
-----------------------------
gözleri en güzel karakter. o yüzden açtırmadılar galiba okadar bölüm :D -
piskopati_x bunu yazdı:
-----------------------------hala kenpachi çizmedin mi onu merak ediyorum :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------piskopati_x bunu yazdı:
-----------------------------hala kenpachi çizmedin mi onu merak ediyorum :W
-----------------------------yok hocam daha onu cizemedim ama super bi adam ya en güçlüsü benim için :))
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------2 gün çok fazla ama güzel olmuş eline sağlık çizim işine girelim :)
-----------------------------:D saolasın hocam beni bi arkadaşımda var oda iyi ciziyo yane benden iyi ciziyo onunkileri getiremde atam bare :)) girek walla sen ogretirsin bize :D
-
10 numara,