Kara Kalem Çalışmam (Ulquiorra)
-
şimdi olay animeye gidiyor anime alış erişimi yapsak ne :D
-
ulquiorra'nın ağzı olmamış
-
keşke size çalışmalarımı gösterebilseydim :D çok dehşet resimlerim vardı ^^ nü çalışmalar falan, ünlü ressamların resimlerini falan çalışmıştım.
-
Darkparadise bunu yazdı:
-----------------------------keşke size çalışmalarımı gösterebilseydim :D çok dehşet resimlerim vardı ^^ nü çalışmalar falan, ünlü ressamların resimlerini falan çalışmıştım.
-----------------------------Nü'leri bekliyoruz
Ünlüleri boşver =P
-
piskopati_x bunu yazdı:
-----------------------------hım peki bu işin piyasasını araştırdınmı sen?
-----------------------------hacı graffitinin piyasası yok anca oto yada cafelere yazarsın oda ayak işi. bomberlar yazar sadece biz yazamayız. karakalem sürüyle var oda pek etmez. manga çizim bilmiyorum ama hiç alan duymadım pek sanat değeri yok sadece bilenler alır sanırım ben pek uzakdoğu çizgi filmi izlemiyorum en azından çocukluğumuzda izlediğimiz pokemanlardan sonra. karakalemi watercolor ile karıştırısan yada yakma çalışması yahut yağlı boya (bunu eğitimsiz yapmak biraz zor teknikten çok etkili kullanması yani) yada minyatür yahut sülüs kaligrafiler iyi satılıyor hele minyatür sanatçısı artık çok az bulunuyor en son eski şehirde odunpazarına gittim orda konuştum adamla harbiden öyle ve geleceği var.
____________________________________________________________________VBDream bunu yazdı:
-----------------------------resimden ziyada sana da zone a da resim nasıl düz bir yere konulur, fotoğrafı çekilir kursu vermek lazım.
-----------------------------ya ben bilerek çekmiyorum ama de ki o atatürkün bitmiş hali bence manyak oldu. onu koyabilirim ben zevkine çizmiyorum sergim var 1 2 3 eylülde o sebepten ;)
bu 3. sergi olacak iyi olması lazım beğenmeyip attığım çalışmalar da var
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 21:51'da zone tarafından düzenlendi. -
Resimler güzel Nickin bambaşka güzel :D
-
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------Resimler güzel Nickin bambaşka güzel :D
-----------------------------asdasdasd hocam degistim nicki sadece burda boyle ya Free nicki ile takılıyomda burada millet boyle alıştıgı için boyle kaldı :S