Kara Kalem Öğrenmek İstiyorum
-
Müridlerim herşey iyi güzel tasarımlarım hayal gücüm kuvvetli yalnız bazı tasarımlarda çizime ihtiyacım olduğunda batırıyorum :) elinde eğitim seti türkçe yada çizim öğreten ücretsiz site bilen varmıdır
-
arkadaş vardı pratik yapa yapa amına koydu. tek bi portre için saatlerce uğraşır. sabır işi. çok özenli olucan, bıkmadan usanmadan çalışcan.
-
bende öğrenmek isterim kardeşim ve şu sitede baya tasarım anlatım yöntemleri var ilgilenirsen bakarsın
site:
http://www.uzmantv.com/konu/karakalem-resim-teknigi
kolay gelsin
-
al kardesim senin icin upload ettim.
http://www.mediafire.com/view/?d74jfn7cr2pncm2
Triumph tarafından 18/Eki/12 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler benim resmim çok kötü, yani çöp adamı bile pok gibi çiziyom. Ama ben mesela oturduğum yerde bir adam figuru çizmek istiyom.
AMpul nickli mürid çok iyi bu işte. Bana dio ki yetenek. Ben de yetenek yok, ama istediğim şeyi yapabilmem mümkün mü?
-
bu dunyada herkes yetenekli oldugu meslegi icra etseydi su an teknoloji, uygarlik acisindan cok ileride olurduk. yetenegi oldugu isi yapan adamlar cok az. onlar da iste messi, picasso, mozart falan oluyor. istiyorsan basla günde 2-3 saatini ayıracak kadar uğraşırsan başarılı olmaman için hiç bir sebep kalmaz.
-
Triumph bunu yazdı
al kardesim senin icin upload ettim.
teşekkürler üstad
-
sen benim cizdiklerimi dijital ortamda ciz yani aide ben sana cizerim alasini.. ozellkle karikatur.. cizebileceksen gondereyim 3sergilik cizim var.. gazetelere yollar birlikte is yapmis oluruz
ne dersin hocam?
zone tarafından 18/Eki/12 10:56 tarihinde düzenlenmiştir -
zone bunu yazdı
sen benim cizdiklerimi dijital ortamda ciz yani aide ben sana cizerim alasini.. ozellkle karikatur.. cizebileceksen gondereyim 3sergilik cizim var.. gazetelere yollar birlikte is yapmis oluruz
ne dersin hocam?
hocam gazetegebze.com adlı yerel haber sitemiz var. istersen ordan yayınlayabiliriz resimlerini. reklamın olur.
-
zone bunu yazdı
ne dersin hocam?
pmledim hocam
-
ismek kurs açtı hocam etrafında varsa bir yokla. Yetenekli bir arkadaşım var zorla gidip kaydettirdim zamanım yok diye ben kaydolamadım güzel bir uğraş üstüne düşmeni öneririm