Kara Kuvvetlerimiz 2217 Yaşında
-
nice 2217 senelere..
-
Gece ben yazıcaktıkm uyuya kalmışım,bu şerefi benden aldığın için darıldım dekanecim :R
Neyse.
Nice 2217. senelere,yaşa va ol tarihin başından beri Türkün namusunu ,vatanını koruyan Türk ordusu,tüm hazım sorunu çekenlere rağmen! -
allah nice 2217 lere iişallah !!
Bu ordu bizde oldukça bizim bileğimizi kimse bükemez...
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
Mete orduyu onluk, yüzlük (Bölük), binlik ve onbinlik (Tümen) birimlere ayırmıştır. Bu sistem günümüzde de uygulanmaktadır. Öyle ki Kara Kuvvetlerinin kuruluş tarihi olarak (M.Ö. 209) Mete'nin tahta çıkış tarihi kullanılmaktadır.
-----------------------------sözlüde bu soruyu bilerek tarih notumu 2 yapmıştım :D ilk dönem
-
Uçanı kaçanı affetmioz a.k. Nice Senelere...
-
nice kutlu yıllara şanlı ordumuz..
misal çinlilerde teoman bizde ise aslı dumandır bu ismin bi yerde okumuştum
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan bunu yazdı:
Mete orduyu onluk, yüzlük (Bölük), binlik ve onbinlik (Tümen) birimlere ayırmıştır. Bu sistem günümüzde de uygulanmaktadır. Öyle ki Kara Kuvvetlerinin kuruluş tarihi olarak (M.Ö. 209) Mete'nin tahta çıkış tarihi kullanılmaktadır.
-----------------------------sözlüde bu soruyu bilerek tarih notumu 2 yapmıştım :D ilk dönem
-----------------------------utanç verici..
-

-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------utanç verici..
-----------------------------ne saçmalayon sen ya
-
Nice 2217 senelere..